Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pokud jsi měla test negativní těhotná byý mužeš i nemusíš, zkus si udělat test a nebo pokud nedorazí ms tak jít na krev, jiank ti neporadím a jinak jo znám případy kdy měly holky test z krve negativní a těhotné byly
Jedině pokud bys otěhotněla třeba dva dny před tím odběrem, tak bys v krvi ještě neměla hcg nebo jen pár jednotek, které se považujou za negativní výsledek.
Takže si zajdi ještě jednou na krev a pokud opět bude negativní, těhotná nejsi… a bude za tím zpožděním něco jiného…
A nebo tak 10 dnů od toho negativního krevního testu zkusit test z moči, ten už by to měl když tak ukázat.
Ahoj, no to záleží co pro tvou dr. znamená - negativní, ale pokud jsi měla pod 2jednotky, tak určitě těhotná nejsi, protože 3týdny vynechaná MS, to je 8tt a tam se ty jednotky pohybují kolem desítek tisíců jednotek, kdybys měla nad 5j, tak teoreticky bys mohla být, ale bys asi mega vyjímka, které roste hcg strašně pomalu, takže to taky nevidím moc reálně, spíš bych to viděla na cystu - ty brzdí MS. Já tedy osobně neznám nikoho, kdo by měl negativní krev a byl těhu, ale znám kočky co měly negativní TT a byly těhotné
Ahoj, na odběru z krve jsi byla 14 dní po vynechání MS. To už by tam něco mělo být, i kdyby jsi měla ovulaci až v den očekávané MS. Jediné, co mě napadá, že ovulace nastala třeba 5-více dnů po termínu MS (tělo se snažilo v tom cyklu ještě odovulovat), proto nedorazila MS a na krev pak bylo brzy (9dpo-méně). Ale předpokládám, že jsi už od té doby testovala.
Poslední MS byla 9.11. a do teď stále nic. Po novém roce si zkusím udělat TT, a uvidím když tak půjdu znovu k doktorce. Ale zdá se mi to hooodně divné. Zakladatelka ![]()
Ahoj! Jsem Bezradná a proto se obracím na Vás, jestli nemátes tímto problémem nějakou zkušenost? Týká se to tohoto tématu jen okrajově, ale je to moc důležité. 12.12.jsem byla na kryoembryotransféru, kde mi bylo dáno 1 embryo, přes Vánoce a mezi svátky lékař neordinoval a odběr hcg jsem měla až 2.1. Během doby čekání jsem stihla provést 6 testů moče s pozitivním výsledkem a krev dopadla také doře. 4.1.jsem byla na UZ, kde mi bylo řečeno lékařem, že hodnota hcg je v nepoměru s velikostí gestačního váčku a bla jsem znovu na odběru hcg, kde bylo hcg nižší než poprvé. Lékař mi řekl, že to asi nedopadne a když viděl, že jsem zoufalá, dal mi 3 dny totálního klidu na lůžku a další odběr potom. Včera jsem ještě provedla další test moče a zabarvení a vyšel barevně stejně jako ty předešlé a pozitivní. Jsem již po 4 neúspěšných transferech a moc času na další poslední mi už k vůli věku nezbývá, tak co teď? ![]()
Potřebuji poradit, protože podobné téma jsem tady nenašla

Už 3 týdny jsem nedostala MS. Minulý týden mi Dr. dělala test z krve a byl negativní. Řekla mi, že bych měla MS každou chvíli dostat. Je to týden a MS nikde. Zajímalo by mě, zda se Vám některé stalo, že Vám byl udělán test z krve a bylo vám řečeno, že je negativní a těhotná jste byla? Je vůbec možné, být těhotná když byl test z krve negativní?
Děkuji za rady a názory