Těhotenství a vyrážka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
463
4.7.10 09:39

těhotenství a vyrážka

Ahoj holky,
Prosím o radu jsem v 16 tt a udělala se mi vyrážka na stehnech a lýtkách mazala jsem to zinkovou mastí a ted se mi to stejně rozjelo na břicho boky ruce zespodu.šíleně to svědí moc se mi kdoktorovi nechce,protože se bijím aby mi nedali nějaké kortikoidy a neublížilo to miminku,máte nějaké zkušenosti??
Díky Lenka :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2858
4.7.10 10:26

Ahoj, tak já mam něco podobného…sice už přenáším…nejdřív to bylo na bříšku, pak mi to hoplo na nohy, zadek, ruce a ode dneška i na obličej…podle doktorů gynekologů je to těhotenská vyrážka, která sama do tří týdnu sleze…mám se mazat tekutým pudrem… :nevim: Už jí mám tejden a půl…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
4.7.10 10:27

Leni tohle jsem měla v těhu taky, měla jsem takovou krupičku, červené pupínky, svědělo to jak prase!! Mohla jsem se udrbat, a měla jsem to v záhybech. Byla jsem s tím u dr, a ta mi řekla že to je spařenina.. Dala jsem si na to tekutý pudr a pomohlo to, ale nesmíš to drbat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
4.7.10 16:45

Holky super
díky za radu letím pro pudr :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
4.7.10 17:14

Leni ten je fakt super, tak ať ti co nejdřív pomůže :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
4.7.10 22:18

No ja mela take nejakou vyrazku doktorka me strasila tim, ze se to bude cele tehu jen zhorsovat a prave rikala, ze kdyby to bylo neunosne, ze by me poslala na kliniku, kde by mi nejspis dali kortikoidy -cozj sme nechtela, ale fakt to bylo udesne.
Tak jsme kzousela co se dalo a nakonecp omohla konopna mast a krem - obe se smi v tehu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
463
6.7.10 18:20

hmmmmmm zkusím díky dobrý nápad snad nebude z toho mimi mimo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
30.1.18 17:01

Holky dneska se mi udelala vyrazka na obličeji a na hrudi.Ani moc nesvedi.Jsem na začátku těhotenství tak nevim…nesetkala jste se stim některá co to může byt? Mam strach o mimi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
30.1.18 17:06

lucika.k

@lenaberuska já to měla také, vadili mi parfémované sprochov gely. Pak mi poradla doktorka používat jelena:) a bylo po problémech

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek