Těhotenství + Antikoncepce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
24.11.06 11:32

Těhotenství + Antikoncepce

Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli je možné, že ikdyž jsem brala pravidelně antikoncepci, mohla bych být těhotná? Menstruaci jsem sice dostala a testy byly negativní, ale pořád mě pobolívá v podbřišku i v noci (a spíš se to stupňuje, teda neni to nic strašnýho, ale něco jako kdybych to měla dostat), mám taky trošku citlivá prsa a pořád krkám (hlavně po jídle). K doktorovi jsem objednaná, ale až za 14 dní, je možné abych byla těhotná i přes antikoncepci, menstruaci a negativní testy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2114
24.11.06 12:06

Je to možný i když málo pravděpodobný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33315
24.11.06 16:40

A nemůže to být těmi prášky? Já po nich mívala dost divné - skoro těhotenské stavy. Ale jinak ty prsa byly u mě první hlavní příznak jiného stavu,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
24.11.06 18:03

Ja si teda taky myslim, ze by to mohlo byt od te antikoncepce. Ja jsem vystridala asi 4, nez mi ta posledni sedla a taky jsem mela podobne problemy. Ale i s hormonalkou muzes otehotnet, je to mala pravdepodobnost, ale je. Udelala bych si dalsi test s nekolika dennim odstupem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
25.11.06 11:29

Mozne to je, protoze jsem to az na ten negativni test zazila. Zalezi na tom, kdy jsi testovala. Ale spis se priklanim k nazoru ostatnich…

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
27.11.06 09:14

Antikoncepci beru právě už přes pět let tu samou a nikdy jsem s ní žádné problémy neměla. A je to už 28. den, to už by se snad něco na testu objevilo ne? Včera ráno jsme si dělala další test, byla tam jedna čárka, dělala jsem to asi v sedm hodin ráno a když jsem se na test koukla pak ještě asi po 2 hodinách, tak jsem tam viděla opravdu slaboulinkou druhou čárku, bylo to už za normálního světla, takže je možné, že jsem si té čárky předtím nevšimla, protože je opravdu hodně slabá. Dneska jsem si koupila další test, tak to zkusím a uvidím. Břicho mě pořád pobolívá, tak jsem z toho dost nervózní…, hlavně by mi to strašně zkomplikovalo život…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2114
27.11.06 12:27

No tak uvidíš při dalším testu ale asi by si pak měla zajít k doktorovi ať už tam // budou nebo ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
27.11.06 12:48

Re: Těhotenství + Antikoncepce

lupka1 píše:
Ahoj, chtěla bych se zeptat jestli je možné, že ikdyž jsem brala pravidelně antikoncepci, mohla bych být těhotná?

Mozne to je, v mem metriku vidis dukaz :D :D Ale ja nedostala ani menzes. U me za to muze muj oragnismus. Nicmene si myslim,po tom co pises,ze v tvem pripade jde spise nejaky gynekologicky problem,a tehotenstvi to nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
27.11.06 15:18

Ahoj holky,
snad se bude muj dotaz trochu hodit do tehle debaty(nemam moc cas procitat diskuze) - za jak dlouho po vysazeni HA jste dostaly prvni MS? Ja jsem dnes 36 DC, a zatim nic. Chteli bychom s manzou miminko, ale tuleni bylo jen 2× (nekdy kolem 14 DC), tak nevim - to by asi byla velka nahoda, ze uz bych byla tehotna, ze ? Test jsem si delala ted v sobotu, a byl negativni. Tak si myslim, ze asi dlouho trva, nez se telo nahodi do normalu a prijde prvni MS. Co myslite ? Jak to bylo s Vami ? Ja mam syna z doby, kdy jsem HA jeste nebrala, ale sel taky rychle (prvni mesic snazeni) :lol: Ahoj nakukovatelka

• Citovat
  • Upravit
2114
27.11.06 16:15

Anonymní: já sem po vysazení dostala MS úplně na den přesně až ta druhá a další už byly chaos. A myslím že zas taková náhoda by to nebyla že bys mohla být těhu hned. No říká se že to trvá 3m než se tělo srovná ale určitě bych 3m na MS nečekala, já bych šla tak po 3t nedostavení se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
28.11.06 12:04

Chtěl bych se vás ještě zeptat, jestli nevíte pokud beru stále antikoncepci může to ovlinit výsledek těhotenského testu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
28.11.06 12:12

Sany - diky za odpoved. Jeste tyden pockam, a objednam se k doktorce. Jestli je to porucha po vysazeni HA, tak aby me nahodila do normalu (ovulace atd). A jestli jsem tehotna, tak slava ! Ale asi ne - nemam vubec zadny priznaky. Poprve jsem mela. Jen v noci se budim takovymi navaly horka, ale to si prave myslim, ze je po tom vysazeni HA a ze telo bojuje :o ahoj nakukovatelka

• Citovat
  • Upravit
Gabika
28.11.06 13:29
lupka1 píše:
Chtěl bych se vás ještě zeptat, jestli nevíte pokud beru stále antikoncepci může to ovlinit výsledek těhotenského testu?

Verím, že to nemá vplyv, tehotenský test meria hladinu iného hormónu, než obsahuje HA.

Gabika

• Citovat
  • Upravit
2
17.2.11 11:25

Dobrý den, chtěla bych se zeptat na jednu věc. Co když otěhotním, i když beru antikoncepci, o otěhotnění nevím a tak ji beru dál. Může antikoncepce plodu nějak ublížit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
12.12.13 13:08

Antikoncepce, vliv na úspěšné otěhotnění

Hezký den.
Je mi 30 let, přítelkyni je 26 a od 18ti let bere pravidelně již 8 let bez jediné přestávky antikoncepci.
Poslední dobou hodně přemýšlíme o miminku, ale já mám obavy, v jakém stavu může být její tělo na těhotenství připraveno, po osmiletém užívání antikoncepce.
Navrhnul jsem přítelkyni vysazení s tím, že nějakou dobu budeme používat kondom a až budeme připraveni na miminko, bude alespoň „pročištěná“ od těchto prášků.

Prosím řekněte mi zda a jak velký může mít vliv takto dlouhé užívání prášků na úspěšné pokusy o miminko?
Bojím se že to její „vysadím a otěhotním“ nebude tak jednoduché. Nebo se prostě jenom obávám úplně zbytečně?

Jsem úplný laik, proto se ptám. Děkuji za reakce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí