Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky mám takovou zvláštní věc 15.února jsem dostala MS pak jsem začala brát zase antikoncepci Jeanine, po zapomenutí 3 prášku ( moc práce tak proto zapomenuté ) jsem už nedostala MS ta se mi vždy když jsem zapomněla dostavila hned do dvou dnů. A prášky by mělibyt brane sobota, nedele, pondělí a v pondělí nechraněný sex. Takže teď mám si říkat jestli těhotenství vyšlo nebo ne.
Dobrý den, mám dotaz..beru pravidelné antikoncepci..ale nedávno jsem byla nemocná a doktorka mi predepsala prášky na sklidneni kašle (dythiaden) nějak tak..je možný ze by tyto prasky ovlivnili..antikoncepci?..Měla jsem v té době s přítelem sex a teď je mi nějak divně pořád jim chodím na malou..:( je mozny ze jsem tehotna?? děkuji za odpoved
Zdravím, ženy, potřebuji nějak zhodnotit svou situaci bez šílení. 10 let beru jednu antikoncepci, bez jakýchkoliv problémů, 10 let antikoncepce+přerušovaný sex. Až do teď - kdy došlo na jeden nepřerušovaný sex. Antikoncepci stále beru pravidelně a ani tehdy jsem nebrala antibiotika ani nic, co by ji oslabilo, takže myslím, že fungovat by měla. Sex proběhl cca 10 dnů před MS.
Nicméně, je to teď osmý týden, kdy jsem na to už nemyslela (s tím, že je to nepravděpodobné), MS jsem už dvakrát dostala klasicky bez problémů v týdenní pauze mezi platíčky antikoncepce.
Ale minulý týden jsem byla nějak emočně mimo, pořád jsem brečela a dnes ráno takový pocit v podbříšku, jako bych měla dostat MS. Ve chvíli, kdy jsem si uvědomila, že je to už 8 týdnů, jsem znervózněla. Minulý pátek jsem dělala test od GS mamavit, první se rozpypla fialová barva celkem dost, ale po tom čekání se slila do ostré jedné čárky… Zítra chci jít na krev ať jsem si jistá, ale moje nervy pracují a tak potřebuju od zkušenějších zhodnotit, zda je to úplně nemožné, nebo ne.
Jeden sex 10 dnů před ms, 10 let antikoncepce, 2× od té doby klasické ms, negativní test cca v 6-7 týdnu.
Moc díky za reakce, v tomhle tématu se moc neorientuju a docela mě to srazilo na kolena ![]()
Dobrýý den, beru antikoncepci a 2 den po MS jsme s přítelem meli styk udělal se mi na břicho ale je mozne ze neco bylo i ve me. 2 den ta to mi zacalo bolet bricho ale myslim si že mam zácpu. je mozne ze bych byla tehotna? predem dekuji za reakce