Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Těhotenství těžko, na to je ještě brzo i kdyby se vám to teď povedlo.
@Anonymní píše:
Dobrý večer před 3 dny jsem měla pohlavní styl s přítelem snažíme se o mimčo měla jsem ovulaci a ten den jsme to měli a vše bylo v pohodě a 2 dny mě bolí v pod bříšku co by to mohlo být ze by začínající těhotenství nebo něco jiného jinak děkuji za rady
to snad ne
3 dny po sexu opravdu nemůžeš mít příznaky těhotenství. Pokud k oplodnění došlo, tak oplodněné vajíčko ještě ani není uhnízděné. Navíc nikdy nevíš jestli jsi měla ovulaci přesně v ten den co se domníváš, takže pokud by se posunula, posune se všechno
Tu ovulaci víš podle čeho? Aby to pobolívání nebyla spíš ovulace.
Nikdo mi to nevěří ale já druhy den po milování cítila velký tlak v podbřišku..prostě něco se dělo nikdo mi to nevymluvi.Jsou z toho dvojčátka ![]()
@ametyst to byla odpoved zakladatelce
jinak u tebe me napada ze to bylo treba jinak prave kvuli tem dvojcatkum, ale samozřejmě nevim zejo, jen si tak uvazuju ![]()
Já cítila podbrisek taky snad už 7,8 den po styku a cítila jsem že to bylo neco, co jsem ještě necítila..
a byl z toho malý a povedl se napoprvé
@Venesí 7,8 den po styku by to odpovídalo nidaci… ale následující den jak píše zakladatelka je opravdu nesmysl, to spíše bylo cokoliv jiného…
Dobrý večer před 3 dny jsem měla pohlavní styl s přítelem snažíme se o mimčo měla jsem ovulaci a ten den jsme to měli a vše bylo v pohodě a 2 dny mě bolí v pod bříšku co by to mohlo být ze by začínající těhotenství nebo něco jiného jinak děkuji za rady