Je tam ještě naděje?

Anonymní
16.8.21 12:22

Je tam ještě naděje?

Ahoj snažilky, maminky…

S přítelem se už nějaký čas snažíme o miminko, už skoro rok.
Tenhle měsíc jsem si zkusila udělat poprvé ovu test, ten mi vyšel pozitivní 11dc 3.8
Ms byla 24-27.7 ( poprvé jsem měla dokonce 4 dny mívám 5.
Sex byl 28,30,1,3,4,6.8
Tenhle měsíc jsem zkusila i poprvé gynex kapky. Každopádně jsem si zkusila udělat dneska ráno těhotenský test a bílo, ms mám dostat ve středu. Četla jsem, že hodně holek co mívají krátké cykli a ovu brzy, tak mají pozitivní testy už 4 dny před ms.
Tak si říkám, je tam ještě naděje že ta mrcha ve středu nepřijde? :( Vím že někomu se nedaří spoustu let, ale já už teď jsem z toho smutná prostě, moc bychom si mimčo přály.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1711
16.8.21 12:28

Já měla MS přesně o týden dřív než ty, a hodně slušnýho ducha jsem měla 3 dny před MS, tj. minulou středu, potom test sílil. Šance je pořád musíš prostě čekat. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35765
16.8.21 12:38

Den před MS jsem měla na testu snehobilo, den po vynechani pěkná čárka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37131
16.8.21 12:58

No já už 12dni po ovulaci měla na testu dvě čárky, sice slabší, ale bylo to jasné. Počkej do té středy, když ms nepřijde testuj. Naděje je vždycky, ale teď v tuhle chvíli nezjistis nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.8.21 13:18

@JancaS84 a cítila si předtím že se podařilo nebo něco?

Mě teď už přes týden pobolívá podbřišek a chodím čůrat snad každou půl hodinu :nevim: ale už ztrácím naději :,(
Je možný že si to jen vsugerovávám, a je to přicházejí ms.

• Citovat
  • Upravit
14127
16.8.21 13:28
@Anonymní píše:
@JancaS84 a cítila si předtím že se podařilo nebo něco?Mě teď už přes týden pobolívá podbřišek a chodím čůrat snad každou půl hodinu :nevim: ale už ztrácím naději :,(
Je možný že si to jen vsugerovávám, a je to přicházejí ms.

Prosim te, nezlob se, ale to curani neni tehotensky priznak. Priznaky ukazuji na vylucovane hcg, pokud mas negativni test, zadne priznaky mit nebudes. Ted se uklidni, prestan testovat a pockej na termin MS. Nechapu logiku, ze holky s kratkym cyklem maji pozitivni testy driv. Jedine, co je jinak u kratkych cyklu je, ze ovulace prichazi drive nez u dlouhych, ale ten cas od ovulace do ms je prece +/- stejny. Takze, sance samozrejme je, ale timhle šílenim ji fakt nezvysis.

Držim palce, kazdopadne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35765
16.8.21 15:40
@Anonymní píše:
@JancaS84 a cítila si předtím že se podařilo nebo něco?Mě teď už přes týden pobolívá podbřišek a chodím čůrat snad každou půl hodinu :nevim: ale už ztrácím naději :,(
Je možný že si to jen vsugerovávám, a je to přicházejí ms.

Ne, absolutně nic. Jsem těhotná po 3 a pokaždé jsem neměla absolutně tušení, že by se to povedlo. Pokud by mi nevynechala menstruace tak bych o těhotenství ještě několik týdnů ani nevěděla. U posledního mě akorát pobolivalo břicho jak kdybych to měla každou chvíli dostat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.21 09:04

Dneska den ms a zatím takhle, vidíte tam něco? :( :srdce:

Mě přijde že je to moc slaboučké na to že je to den ms.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.8.21 09:05

Fotka prohnaná přes filtr

• Citovat
  • Upravit
35765
18.8.21 09:51

Něco se tam rýsuje, udělej test za 2 dny stejnou značku jestli bude silnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14127
18.8.21 10:22
@Anonymní píše:
Dneska den ms a zatím takhle, vidíte tam něco? :( :srdce:Mě přijde že je to moc slaboučké na to že je to den ms.

Neco vidim, vydrž :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital