Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já měla MS přesně o týden dřív než ty, a hodně slušnýho ducha jsem měla 3 dny před MS, tj. minulou středu, potom test sílil. Šance je pořád musíš prostě čekat. ![]()
Den před MS jsem měla na testu snehobilo, den po vynechani pěkná čárka.
No já už 12dni po ovulaci měla na testu dvě čárky, sice slabší, ale bylo to jasné. Počkej do té středy, když ms nepřijde testuj. Naděje je vždycky, ale teď v tuhle chvíli nezjistis nic.
@JancaS84 a cítila si předtím že se podařilo nebo něco?
Mě teď už přes týden pobolívá podbřišek a chodím čůrat snad každou půl hodinu
ale už ztrácím naději ![]()
Je možný že si to jen vsugerovávám, a je to přicházejí ms.
@Anonymní píše:
@JancaS84 a cítila si předtím že se podařilo nebo něco?Mě teď už přes týden pobolívá podbřišek a chodím čůrat snad každou půl hodinuale už ztrácím naději
Prosim te, nezlob se, ale to curani neni tehotensky priznak. Priznaky ukazuji na vylucovane hcg, pokud mas negativni test, zadne priznaky mit nebudes. Ted se uklidni, prestan testovat a pockej na termin MS. Nechapu logiku, ze holky s kratkym cyklem maji pozitivni testy driv. Jedine, co je jinak u kratkych cyklu je, ze ovulace prichazi drive nez u dlouhych, ale ten cas od ovulace do ms je prece +/- stejny. Takze, sance samozrejme je, ale timhle šílenim ji fakt nezvysis.
Držim palce, kazdopadne ![]()
@Anonymní píše:
@JancaS84 a cítila si předtím že se podařilo nebo něco?Mě teď už přes týden pobolívá podbřišek a chodím čůrat snad každou půl hodinuale už ztrácím naději
Ne, absolutně nic. Jsem těhotná po 3 a pokaždé jsem neměla absolutně tušení, že by se to povedlo. Pokud by mi nevynechala menstruace tak bych o těhotenství ještě několik týdnů ani nevěděla. U posledního mě akorát pobolivalo břicho jak kdybych to měla každou chvíli dostat.
Dneska den ms a zatím takhle, vidíte tam něco?
![]()
Mě přijde že je to moc slaboučké na to že je to den ms.
Něco se tam rýsuje, udělej test za 2 dny stejnou značku jestli bude silnější.
@Anonymní píše:
Dneska den ms a zatím takhle, vidíte tam něco?![]()
Mě přijde že je to moc slaboučké na to že je to den ms.
Neco vidim, vydrž ![]()
Ahoj snažilky, maminky…
S přítelem se už nějaký čas snažíme o miminko, už skoro rok.
Vím že někomu se nedaří spoustu let, ale já už teď jsem z toho smutná prostě, moc bychom si mimčo přály.
Tenhle měsíc jsem si zkusila udělat poprvé ovu test, ten mi vyšel pozitivní 11dc 3.8
Ms byla 24-27.7 ( poprvé jsem měla dokonce 4 dny mívám 5.
Sex byl 28,30,1,3,4,6.8
Tenhle měsíc jsem zkusila i poprvé gynex kapky. Každopádně jsem si zkusila udělat dneska ráno těhotenský test a bílo, ms mám dostat ve středu. Četla jsem, že hodně holek co mívají krátké cykli a ovu brzy, tak mají pozitivní testy už 4 dny před ms.
Tak si říkám, je tam ještě naděje že ta mrcha ve středu nepřijde?