Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
A kdy jsi měla pozitivní test? Neřekl ti kterému týdnů váček odpovídá? Jestli nebyl vůbec vidět plod tak to tak 4-5 týden? To bys byla tak měsíc pozadu… Nebo min a zároveň má špatný ultrazvuk? Ale 8+2 už by mělo být určitě i srdíčko. Teď jsem byla 5+5 a byl vidět plod i se srdeční akcí. To tě nechci strašit, jen píšu vlastní zkušenost. Držím palce a hlavně pevné nervy…
Jinak že je ti špatně je celkem jedno, já jsem loni měla anembryomolu, vacek bez plodu, a současně hcg 11 tisíc a samozřejmě příznaky.
@Barbboraaa právě neřekl akorát mi řekl že příští týden bude moudřejší, mesicky sem měla naposled prvního března
@Barbboraaa také mi řekl že příští týden už mám přijet do jeho druhé ordinace prej tam má lepší ultrazvuk je pravda je ta ordinace byla celkově taková starší oproti jiným.
@sarinkab16 a kdy jsi pozitivně testovala? Jakože i kdyz máš nepravidelný cyklus tak víš jestli ti tam litá měsíc nebo tyden. Je to na nervy co… Fakt moc držím palce. Vím jaky to je
@Barbboraaa měla jsem pozitivní před třemi dny ale druhá čárka býla mírně slabší
Takže test máš pozitivní až teď? Tak to jsi mohla mít opravdu ovulaci třeba až dva tři týdny dozadu a pak by to mohlo být v pořádku
já jsem mylsela ze mas reálně měsíc zpoždění. Já jsem předtím věděla podle ovu testů kdy byla a věděla jsem celkem hned ze to je špatný. Tak to máš určitě velkou šanci že se vyloupne ![]()
Ahoj, též jsem loni měla. Měla jsem byt cca 7-8tt na ultrazvuku pouze gestacni váček. Doktor mě pozval za 4.dny, ale bohužel, váček se zvětšil ale miminko tam nebylo. Poslal mě na revizi, druhý den jsem dostala horečky a chřipku (byl únor) o týden se to odložilo a pak byl kontrolní utz - váček odpovídal cca 10tt ale miminko tam nebylo. Měla jsem těhotenské nevolnosti, napětí v prsou - prostě klasické těhotenství. Podařilo se nám otěhotnět za 9.mesiců od revize. Nyní jsem v 28tt a vše je v pořádku ![]()
Teď je to buď a nebo, držím pesticky, aby se miminko ukázalo a vše bylo v pořádku ![]()
Tak jestli jsi měla doteď testy negativní a až třeba poslední týden jsou pozitivní tak to vypadá na mladé těhotenství. A do toho nepravidelný cyklus… Za týden ti řekne jestli vacek roste a jak to vypadá. Škoda že jsi šla na gyndu tak brzo po pozitivním testu, to nic vidět ani být nemůže přece. Podle poslední menstruace se objednává když je cyklus tak nějak plus pravidelný
Holky, právě jsem si prožila něco podobného. Těšili jsme se na druhého potomka. Přišlo to hned po vysazení antikoncepce, ale bohužel, prázdný váček. Nikdy jsem o to neslyšela. Ale díky mému doktorovi jsem ani ne za dva týdny v pořádku. V nemocnici chtěli hned dělat revizi, ještě že svému doktorovi věřím. Podařilo se to dát pryč tabletkama s podporou kapiček. Teď dva týdny antikoncepce na srovnání hormonů, menstruace a věřím, že brzy budeme čekat opravdové Mimi a další komplikace už nebudou ❤️️
@kraaska_ to je fajn je te podpořil v neinvazivnim ukončení těhotenství, určitě je to šetrnější než revize. Nicméně nejsem názoru že by se ti hormony srovnaly tím že si je budeš dva týdny blokovat umelyma a nebudeš ovulovat. Následné krvácení nebude ms ale krvácení ze spádu. Řekla bych že lepší by bylo nechát tělo ať se nahodí samo a pomoct třeba bylinkama…
Ahoj holky dnes jsem byla na ultrazvuku čekám již druhé s prvním jsem měla rizikové tehu (nízká placenta krvácení) jsem 8+2tt a doktor mi řekl že na ultrazvuku vidí vacek ale plod ne, že buď jsem míň týdnů jelikož já mám nepravidelný cyklus a je to malé nebo jsem prostě těhotná bez dítěte ???? přitom každé ráno mi je špatně někdy víc někdy míň tehu test pozitivní prsa na dotyk mírně pobolivaji cítím i změny nálad v 10 večer uz spím jak zabita což u mě není normální spím i přes den když to jde jsem strašně unavená.. příští týden kontrola. Měla jste to takhle některá?