Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mám stejný názor, já otěhotněla ve 20 a jako nějak extra mladá maminka sem si nepřipadala. Ale ono je to asi i okolim, do 2 let po mě měly děti prakticky všechny moje kamarádky (stejně staré).
To bude tím, že dneska je prvorodičkám obvykle přes 30.
Mně je 23, dceři je rok a 4 měsíce a s manželem spolu budeme 8 let ![]()
Taky jsem čekala věk kolem 18. Ale v mem okolí bys rovněž byla mladá maminka, v tomhle věku jsme vlastně ještě všechny studovaly.
Už zase? To ti jedna diskuze nestačila? Nebo se zase potřebuješ hádat s každým, kdo má jiný názor než ty a schizofrenicky si tu odpovídat sama sobě jako někdo jiný ![]()
Me bylo taky 23, kdyz se mi narodila dcera, ted mi je cerstve 25, dceri pres rok a s přítelem spolu budeme letos uz 11 let, za mesic nas ceka svatba
nevim, ja jsem vzdycky chtela deti brzo a ne az treba kolem 30.. jediny, komu se zdalo brzo, byl muj deda, protoze chtel, abych vystudovala celou VS a ja mam „jen“ bakalare, coz mu neni dost dobry
ale ja uz jsem proste studovat nechtela, byl to strasnej stres, jeste ted je mi blbe, kdyz si na nektery zkousky vzpomenu
ale to uz jsem asi trochu odbocila ![]()
Tak já okolí neřeším, hlavně že my se na to být rodiči cítíme, jen mě to zajímá ![]()
@darekp Také nejsem studijní tip. Né, že by jsem školu neudělala, ale nebavilo by mě zadarmo dojíždět xx km autobusem a učit se, nervovat na zkoušky… Udělala jsem maturitu a šla do práce vydělávat, zadek si vozit autem a ať si můžu bez přemýšlení koupit co budu chtít.
a do školy by jsem se nevrátila ![]()
@Anonymní píše:
@terien nerozumím asi jste si spletla diskuzi
Mě teď bylo 23, a teď se nám narodilo druhé dítě. Prvnímu jsou tři roky. Někdy lidi divně koukají, ale prý je to tím, že vypadám tak na 16
což není můj problém, že?
s manželem jsme spolu 8 let ![]()
Mě je 22, malej se narodí v mým znamení
tak jsem si to přála
neprijde mi že bude mimi brzo, spíš si to nedomazu představit, že by mělo být pozdeji
Jinak taky vypadám na 16, to bude ještě sranda ![]()
@Anonymní píše:
@darekp Také nejsem studijní tip. Né, že by jsem školu neudělala, ale nebavilo by mě zadarmo dojíždět xx km autobusem a učit se, nervovat na zkoušky… Udělala jsem maturitu a šla do práce vydělávat, zadek si vozit autem a ať si můžu bez přemýšlení koupit co budu chtít.a do školy by jsem se nevrátila
Zadarmo dojíždět? ![]()
Ahoj
za chvíli začínám 12tt a je mi 22let, za chvíli 23 let. S tatínkem jsme spolu 7 let a oba se na miminko moc těšíme, on možná i víc
já samozřejmě také 
po té 20cítce mi už přijde prostě mladý-dospělý 
Slýchávám různé názory na mladé rodiče, přítel je o 3 roky starší než já. Někdo je pro a někdo zase proti, zajíma mě vcelku proč, protože já si mladé rodiče představuji okolo 16-18ti let