Povedlo se vám otěhotnět hned po prvním měsíci?

34
11.9.26 04:20

Těhotenství nn

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat na vaše zkušenosti 😊
Mám za sebou první měsíc s Clostilbegytem. Na kontrole mi doktorka řekla, že mám 2 folikuly, pak mi píchla injekci na vyvolání ovulace a řekla, že za 36 hodin máme mít styk a potom ještě za dalších 12 hodin.
Teď už jen čekám, jestli přijde menstruace nebo ne 😅 Když nepřijde, mám si udělat test.
Měla jste to některá podobně? Povedlo se vám otěhotnět hned po prvním měsíci? A za jak dlouho po injekci jste si dělaly test? Případně povedla se některé i dvojčátka, když byly 2 folikuly? 🙈 ❤️
Budu ráda za jakékoliv zkušenosti, protože teď samozřejmě řeším každý píchnutí v břiše a nejradši bych testovala každý den 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15195
11.9.26 06:19

Myslíš otěhotnět po 1. měsíci s Clostybegytem? Ne, nepodařilo. Ani v 1. měsíci snažení celkově.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
11.9.26 06:20

Znám nejmíň čtvery dvojčata po Clostilbegytu, všechno holky. Držím palce, ať se to povede, ale radši tedy po jednom :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
11.9.26 11:21

Po prvním ne, ale po třetím ano, ale my si užívali sexování a neřešili jsme ani u jednoho ze tří dětí.

Nějaké sledování cyklu a prc jen v plodnejch dnech by nebylo nic pro mě a bez spontánního sexu, kdykoliv je chuť, čas a nálada ani nic pro muže…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10079
11.9.26 13:36
@Heduš Homolková píše: Více

Ono se snadno „neřeší a užívá sexování“ když to jde samo a otěhotní se během pár měsíců…ovšem když to nejde, tak většina párů ještě ráda začne sexovat na povel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15195
11.9.26 13:43

My jsem si “užívali sexování” dost nadprůměrně často, podle chuti, ale k tomu jsme řešili cyklus, i tu folikulometrii. Ono když to nešlo před 5 let…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.9.26 17:57
@Jahru píše: Více

Na druhou stranu jde otěhotnět, aniž by člověk vůbec věděl, jestli bude mít problém nebo ne. Já měla 38,5 let a teda dost mě překvapilo, že jsem otěhotněla hned první měsíc. Ale je fakt, že jsem vždy měla normální cyklus, normální stav krvácení a tak. Dost mě to překvapilo, čekala bych, že to bude v tomhle věku později.

• Citovat
  • Upravit
646
11.9.26 18:01

Ano, prvni cyklus, co jsme si rekli ano, s tim, ze sex byl „jenom“ cca 3 dny před ovulaci… prirozene, bez stimulace… ale neni to jedno? :nevim: nam to stejne potom nevyslo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5141
11.9.26 21:08

Ano. U dvou dětí hned první měsíc. Ale bez injekcí, přirozeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.26 22:42
@Jahru píše: Více

Ano. Tyto hraběcí rady miluju. Ono to pak nejde rok, dva, tři, čtyři, pět. Nemyslet a užívat :lol:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.9.26 22:45
@Melancholická panda píše: Více

A při IVF jsem na to, považte, myslela! A povedlo se :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2447
12.9.26 08:41
@Melancholická panda píše: Více

Tak snad když něco někde rok dva tak to hned řeším a nespoléhám na to, ze do mě vstoupí duch svatý / to je jako moje kamarádka, místo aby lempla doma nahnala rovnou na spermiogram, když se jim pres rok pravidelného častého sexu nedaří, tak do sebe skoro dva roky ládovala vše možné, aby se záhy hned zjistilo, že má pomalé spermie a po jedné inseminaci v Caru byla těhotná 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
646
12.9.26 08:49

@Jahru kdyz jsem na to myslela hodne, vzdycky to vyslo docela brzy, a kdyz jsem na to nemyslela temer vubec, tak jsem otehotnela az za rok, tehdy jsem ale nevedela nic o bazalni teplote, mereni, plodnych dnech a ruznych jejich priznacich… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15195
12.9.26 10:05

U nás jsme byli vyšetření oba. Partner měl spermiogram parádní. Léčit jsem se musela já. A tedy jsem i několikrát byla na folikulometrii s následným Clostylbegitem. Nepomohlo to. No a cyklus jsem na občas sledovala pomocí testů, ale zdaleka ne každý měsíc. A jak jsem psala, styk jsme měli velmi často, ne jen na povel.

Povedlo se po více než 5 letech. Po 4. laparoskopii kvůli endometrióze. A díky tomu, že mi doktor předepsal Utrogestan, přirozeně se mi totiž téměř netvořil progesteron.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3839
13.9.26 18:50

My jsme si řekli, že se začneme „snažit“ a povedlo se hned první měsíc, což jsme upřímně nečekali. Povedlo se dle utz asi opravdu na první pokus což bylo několik dní před ovulací, pak chlap odjel a sex byl pak zas později.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí