Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No to zalezi, jake mas plany. Pokud das ted výpověd do konce dubna, tak do nove prace nastoupis v cervenci (pokud se nejak nedomluvite) a 3 mesicni zkusebka ti bude koncit v dobe, kdy uu tehotenstvi bude videt. Jestli se ale plánuješ vratit par mesicu po porodu na castecny uvazek a v nove praci by k tomu byli vstricny, tak by to bylo taky reseni.
Tak pokud chceš zůstat ve staré práci, tak oznam těhotenství a že odcházet nechceš a je to. Budeš mít mateřskou, akorát se asi pak nebudeš mít kam vrátit…
To je nemila situace. Asi bych zustala ve stavajici praci. Rekla bych, ze jsem si to rozmyslela a zustavam.
Ahoj holky, potřebuji poradit a povzbudit. S manželem máme dceru, pak jsme chtěli druhé, ale nepodařilo se, nastoupila jsem do práce a těhotenství jsme se nebránili, nechali jsme tomu volný průběh. Pracuji 2 roky a teď jsem dostala lepší nabídku, oznámila jsem, že bych ráda skončila a realizovala jsem se jinde. Výpověď jsem ofiko ještě nepodala, ale šéfovi jsem to už řekla. V nové práci jsem byla už 2 dny na zácvik. Zatím tam mám jen DPČ a dneska jsem zjistila pozitivní test. Co teď s tou prací?