Poševní zápach v těhotenství

Anonymní
15.4.22 17:09

Poševní zápach v těhotenství

Zdravím vás, zajímá mě zda je normalni mít neustálý pocit vlhka v intimních partiích. Neustálá potřeba měnit si intimku, a i mám pocit že se cítím :zed: je to cítit jako po moci, nevím jak to přesně popsat. Jsem 19 TT, těhotná poprvé, takže nevím jestli je toto normální.. mykóza to není určitě, žádné problémy nemám, jen tyto.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
15.4.22 17:15
@Anonymní píše:
Zdravím vás, zajímá mě zda je normalni mít neustálý pocit vlhka v intimních partiích. Neustálá potřeba měnit si intimku, a i mám pocit že se cítím :zed: je to cítit jako po moci, nevím jak to přesně popsat. Jsem 19 TT, těhotná poprvé, takže nevím jestli je toto normální.. mykóza to není určitě, žádné problémy nemám, jen tyto.

Máma to taky. Už jsem v 8m. Taky nosím intimku. U me za to muže povolené pánevní dno po prvním porodu plus jak to navíc rozvolnily hormony, tak trpím slabou i kontinenci - stačí zakaslat. Jinak mám vytok stále, ale ten nezapacha. Jednou za měsíc si dam boraxovou globuli jako prevenci kvasinek. Měla jsem je ke konci prvního trimestru a po par dnech už Ok. Nic me nebolelo ani nelechtalo, jen žluto- zelený vytok

• Citovat
  • Upravit
4496
15.4.22 18:06
@Anonymní píše:
Zdravím vás, zajímá mě zda je normalni mít neustálý pocit vlhka v intimních partiích. Neustálá potřeba měnit si intimku, a i mám pocit že se cítím :zed: je to cítit jako po moci, nevím jak to přesně popsat. Jsem 19 TT, těhotná poprvé, takže nevím jestli je toto normální.. mykóza to není určitě, žádné problémy nemám, jen tyto.

To bude inkontinence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
874
15.4.22 18:09

Zvýšený výtok v těhotenství je normální, jen nesmí být divné barvy a nějak extra páchnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35970
15.4.22 18:10

Únik moči v těhotenství běžný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.22 18:10

@Scara tohle výtok není…

• Citovat
  • Upravit
874
15.4.22 18:17
@Anonymní píše:
@Scara tohle výtok není…

Tak pak to skutečně může být inkontinence. Po porodu pak nejlépe navštívit fyzio ohledně cviku na pánevní dno. Teď se s tím moc dělat nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.22 18:19

@JancaS84 oukej, moc děkuji za odpověď :palec:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat