Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Zdravím vás, zajímá mě zda je normalni mít neustálý pocit vlhka v intimních partiích. Neustálá potřeba měnit si intimku, a i mám pocit že se cítímje to cítit jako po moci, nevím jak to přesně popsat. Jsem 19 TT, těhotná poprvé, takže nevím jestli je toto normální.. mykóza to není určitě, žádné problémy nemám, jen tyto.
Máma to taky. Už jsem v 8m. Taky nosím intimku. U me za to muže povolené pánevní dno po prvním porodu plus jak to navíc rozvolnily hormony, tak trpím slabou i kontinenci - stačí zakaslat. Jinak mám vytok stále, ale ten nezapacha. Jednou za měsíc si dam boraxovou globuli jako prevenci kvasinek. Měla jsem je ke konci prvního trimestru a po par dnech už Ok. Nic me nebolelo ani nelechtalo, jen žluto- zelený vytok
@Anonymní píše:
Zdravím vás, zajímá mě zda je normalni mít neustálý pocit vlhka v intimních partiích. Neustálá potřeba měnit si intimku, a i mám pocit že se cítímje to cítit jako po moci, nevím jak to přesně popsat. Jsem 19 TT, těhotná poprvé, takže nevím jestli je toto normální.. mykóza to není určitě, žádné problémy nemám, jen tyto.
To bude inkontinence.
Zvýšený výtok v těhotenství je normální, jen nesmí být divné barvy a nějak extra páchnout.
@Anonymní píše:
@Scara tohle výtok není…
Tak pak to skutečně může být inkontinence. Po porodu pak nejlépe navštívit fyzio ohledně cviku na pánevní dno. Teď se s tím moc dělat nedá.
Zdravím vás, zajímá mě zda je normalni mít neustálý pocit vlhka v intimních partiích. Neustálá potřeba měnit si intimku, a i mám pocit že se cítím
je to cítit jako po moci, nevím jak to přesně popsat. Jsem 19 TT, těhotná poprvé, takže nevím jestli je toto normální.. mykóza to není určitě, žádné problémy nemám, jen tyto.