Těhotenství po přerušovaném styku...?

135
18.4.06 08:28

Těhotenství po přerušovaném styku...?

Ahoj, holky,
chci se jen zeptat, jestli máte některá osobní zkušenost s těhotenstvím po přerušovaném styku, tj. že jste se nechránily ničím jiným, jen to partner prostě „uhlídal“ a přesto jste otěhotněly? Jaká je pravděpodobnost, že se to stane?
A pak mám ještě dotaz na ty mamky, které měly ještě malé mimčo, které kojily a přitom znova otěhotněly, jaké měly příznaky? Jak se třeba projevují změny na prsech, když v nich je pořád ještě mlíčko…?
Mám totiž podezření, jestli nejsem náhodou těhotná, MS jsem měla dostat před 3mi dny a pořád nic, jinak už ji mám normálně od listopadu a pravidelnou skoro na den, taky jsem přecitlivělá a náladová, ale to může být právě i kvůli MS a navíc v prsech nepozoruju žádnou změnu, jenže nevím, jak to v tomto případě probíhá… Mimčo by bylo samozřejmě chtěné, i když trošku nečekaně, ale po shlédnutí včerejší Výměny manželek, bych celkem brala i těch 8 dětí, byly zlaté, ale k tomu bych chtěla příjmy té druhé rodiny… :)
 Andy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
521
18.4.06 09:02

Hihi, to je mi otazka. Ta pravdepodobnost je dost velika, myslim, ze to bude tak fifty fifty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85
18.4.06 09:07

Ahoj Andy,

jedno také dieta už 8 ročné mám doma :) Kamča bola rýchlejšia ako tatínek.:) A sme velmi radi, pretože to dalšie nejak neprichádza… Už cca 2 roky :(

Zlata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
18.4.06 09:10

Ahojky,

pravděpodobnost je dost veliká, my takhle máme Valušku. :-)

Můj muž tuhle metodu antikoncepce používal s předchozími dvěma partnerkami a byli z toho dvě těhotenství. A znám dvouletou holčičku počatou úplně stejně…

Udělej si v termínu test a uvidíš.

• Citovat
  • Upravit
Anonymni
18.4.06 09:13

Ahoj,
hlídal, hlídal, neuhlídal. Já se řídím příslovým „stačí jedna kapka a je z tebe matka“. Takže pravděpodibnost je obrovská.

• Citovat
  • Upravit
804
18.4.06 09:20

Znám několik párů, kterým se daří takto neotěhotnět už několik let :lol: .

Ale osobně bych na tuto metodu antikoncepce moc nespoléhala. Vždyť ty „kapky touhy“ nebo jak se tomu říká :oops: , obsahují taky jakési spermie :lol: .

E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
551
18.4.06 09:38

Tak náš Pepi byl taky rychlejší než tatínek :D (A teď jsem za to strašně ráda, aby to nebylo špatně pochopeno)
Pokud má člověk rád překvapení, tak mu tohle každoměsíční čekání na menstruaci asi příjde príma :lol:
Pa,
 Věrka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
18.4.06 10:55

Holky, ale Andys chce vědět, jak se u kojící maminky projeví další těhu?Bolavý prsa? Břicho? Nevolnost? Prostě jaký to bylo.....???
Mě to taky zajímá, proto rejpu :twisted:
 NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Missorka
18.4.06 10:58

U mě nijak… Jen jsem nevěřícně čučela na ty //… :-)

• Citovat
  • Upravit
2733
18.4.06 11:20

Dobré téma:) taky by mě to zajímalo.
Btw, my tuhle „metodu“ používáme s manželem 3,5 roku, zcela bez problémů, když jsme chtěli otěhotnět, tak to šlo hned. On strávil v prvním manželství dvacet let a také neužívali jinou antikoncepci, než přerušovaný styk, a měli dvě děti tehdy, když je chtěli mít… Ale je fakt, že on je v tomto spolehlivý, prostě „utíká“ mnohem dřív než těsně před ejakulací. Blbě se éo tom mluví-hihi:)) ale všude čtu, jak je to nespolehlivé, no asi je, ale nám to funguje. A kdyby ne, bude další mimi:)

apropo, ta včerejší výměna manželek-sledovala jsem to jen mezi přepínáním TV, ale byla jsem v šoku, jak ty děti byly hodné! vždyť byly jak schodečky vedle sebe, prostě mrňata, a jak byly vycepované…ale stejně jsou to chudáci a rodiče asi nezodpovědní, no ale to sem nepatří…
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
18.4.06 11:21

no a ještě Andys-co TT, dělala sis ho, žádné dvě čárky??:)
 K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7708
18.4.06 11:30

Kristain, taky znám několik párů kterým tato metoda funguje. Asi se to musí umět :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4705
18.4.06 11:52

Missorka: takže díky kojení je to takový tajnější, co? :lol:
kurňa, abysme si dávali bacha…
 N.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
135
18.4.06 12:25

Kristain, nedělala jsem si těhu test, zdá se mi to ještě brzo, pořád to dávám za příčinu nějaké poruše nebo tak, 3 dny zpoždění nic není. Jen mi to tak vrtalo hlavou, protože si vzpomínám, že jednou si manžel nebyl úplně jistý, i když to on říká pokaždé… :lol: Neberu antikoncepci už 4 roky a když jsme chtěli malou, tak jsme to jednou zkusili naostro a „semínko vzklíčilo“… :) Do té doby to fungovalo spolehlivě, takže jsme na tom, Kristain, stejně.
Pokud to nepřijde do pátku, tak si ten test udělám,ale moc teda nevěřím, že bych fakt byla těhulka, no uvidíme… :wink:
 Andy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
18.4.06 13:00

Ahoj Andys,
moji rodiče používali tuto metodu cca 23 let a mám díky tomu dva sourozence nad plán;)
Pa.
 Ch.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky