Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky určitě namítnete že to neni důležitý ale mám doma už dva kluky a strašně si přeju holčičku tak jsem zde pátrala po nějakých odkazech na astrologické určení pohlaví ale nic jsem nenašla, prosím vás o nějaké odkazy pokud je znáte, Třeba to bude zábava provšechny těhulky děkuju Jana ![]()
Mám uložené tohle: https://www.emimino.cz/modules.php?…
ale asi fakt jen pro zábavu.
Míša
Ahoj,
my měli mít podle tohohle kalendáře holčičku, ale je to chlapeček
. Zkus zkombinovat víc metod, třeba se to povede! Spolehlivá je prý metoda dle Dr. Jonáše, byl tu o ní i deníček, zkus se po něm kouknout. Přeju hodně štěstí!
Berča
Podle odkazu výše by nám vycházely dvě holčičky. Máme dva kluky
, tak kdybys to brala možná jako opak ..... ![]()
Myslím, že bohužel žádná metoda není 100%. Kdyby byla, rodili by se ve státech jako je Čína nebo Indie samí kluci - takže je to asi dobře.
I když já bych taky ještě ráda holčičkůůůůůůůůů.
Ahojky,
no ze zvědavosti jsem taky koukala na ten odkaz a vyšly mi 2 holky - samozřejmě mám dva kluky ![]()
Jani, můžu se zeptat … Ty se chceš dát do třetího dítka? Já mám dva kluky (4 a 2 roky), minulý měsíc jsem dvakrát zapomněla vzít prášek, tak pořád přemýšlím, jaké by to bylo, kdyby opravdu … Ale po včerejším celodenním přemýšlení si říkám, že by to nebylo zase tak špatné. ![]()
Hihi, vychazi mi kluk a mam holku
![]()
Spis bych si v:,–(ila na tu Jonasovu metodu…
Nicol a Stella
Tak taky bych to brala asi jenom jako zábavu…
Vychází mi kluk a mám holku ![]()
Co se týká Jonáše, taky moc nevím, zkoušela jsem „plodné dny“ podle této metody, pohlaví mi bylo fakt jedno, a nějak to vyšlo úplně jindy a vůbec ne tehdy, kdy mělo ![]()
M.
tak ja jsem z vas snad jedina ktere to podle toho kalendare vyslo-mame kluka:-)
Helenko20 já se nepokoušim o třetí mimi já už ho čekám, mám doma 6tiletého Dominika a skoro 2letého Milana. Jdu ve 20 týdnu na ultrazvuk tak už to snad budu vědět stopro a navíc jdu na něj přesně na svůj svátek to už něčemu nasvědčuje né? Jana
AHOJ holčiny,
co se týče pohlaví miminka, tak mě poprvé na utz na začátku 17 tt, dr. řekl, že to vypadá na holku, že tam nic „netrčí“
Mno a na velkém utz mi to také potvrdil, ale dle toho kalendáře, co je zde na emiminku mi vychází kluk, když jsme mimi počali už mi bylo 25.. v červnu mi bude 26 let, mimi se má narodit 5.8. Tak nevím, na dalším velkém utz v 30 tt se raději ještě zeptam dr. jestli je to opravdu holka, ikdyž na velkem utz mi řekl, že je to holka na 95 % ![]()
Mischiina (SRPEN 2006)
nam dle redeni krve vychazela holcicka a ejhle kluk jak buk…
Tak Ti mooc držím palečky, aby to vyšlo na dr. tam viděl holčičku ![]()
Dle Tvého dotazu jsem si myslela, že těhu teprve plánuješ a chceš vědět, jak to udělat, aby z toho vyšla holčička. Tak hodně štěstí.
Helča
DALIF:
To je právě ono, někdy se ti doktoři opravdu spletou.. Já už jsem nějak opravdu ztožněná s holkou, ale stejně raději nakupujeme výbavicku v neutrálních barvách i kočárek tak bude ![]()
Podle kalendáře bych měla mít dvě holčičky.....A taky mám
.Když jsme začali „pracovat“ na druhém dítěti,chtěli jsme přece jen aspoň trošku víc kluka,ale podle kalendáře bych musela čekat půl roku,než bych mohla mít kluka.Jenže ona by to stejně byla zase holčička,u nás v rodině se kluci nerodí,my si chlapy jen berem,aby jsme s nimi mohly mít ty holky
![]()