Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj,
taky cekam mami a tajne doufam, ze to bude holcicka. Podle kalendare u prvniho to mel byt chlapecek a taky ho mame doma. Ted by to mela byt holcicka, ale to mi potvrdi nebo vyvrati az tak za 6 tydnu.
Me dr. rekl, ze vybrat si jestli chlapecka nebo holcicku se dela v anglii a to inseminaci. A tak jsem rekla manzelovi, ze pokud to bude kluk, bude treti a na to si zajedeme do anglie
, aby to byla holcicka.
Dulezitejsi je, aby to bylo zdravy. Tajne touzim po divcich satickach.
Uvidime.
mě to podle té tabulky vychází, mám mít kluka a mám ho:)
Ono s tím Jonášem to prý taky není moc horké, někde jsem o tom četla, že on ti třeba vypočítá přesně hodinu, kdy se tulit, aby to byl kluk anebo holka, jenže nikdo přesně neví, za jak dlouho ta daná spermie k vajíčku dorazí, jesli za hodinu, anebo pár hodin-a v té době, kdy tam dorazí, už jsi zase v čase určeném pro to jiné pohlaví…
takže já bych to nechala na přírodě a osudu:)
I když holčičku by si přála snad celá manželova rodina-tam se rodí zas samí kluci-manžel má bráchu, ten má dva syny, můj muž má už dva dospělé syny a ted Vítečka:) tak třeba napočtvrté mu to vyjde:)
pa K.
Myslela jsem, že jenom my jsme ta vzácná výjímka , co potvrzuje pravidlo ![]()
Tak podle čínského kalendáře bychom měli mít holčičku. Jenže pan doktor mi už tři měsíce tvrdí, že je to kluk a holku, že z toho neudělá. Kéž by se spletl. Ale už se na kluka připravujeme. ![]()
ahojky,
no to já si to asi fakt nevypočítam, co by to mohlo být, protože jsem po umělém oplodnění, kdy mi doktoři vybrali ze šesti embryí dvě a ty mi dali do dělohy. Tak uvidíme, co mi tam dali. Už jen pár dnů a dozvím se to. Karolína
Holky, mě to podle toho kalendáře vychází
Další mimi, teda holku
plánujeme počít někdy v létě a to mi na holku vychází. No, kéž by to byla pravda, jinak si koupím kopačky a mičudu a naučím se pravidla fotbalu ![]()
Abaja
Ahoj, a co treba moje babicka vzdy rikala, ze holcicka „bere“ krasu tedy jen v tehu, a zena je takova vic oplacana a do sirky. Naopak pry chlapecek „krasu“ pridava a zena ma akorat to brisko ![]()
Ahojky,
na ty byičkovský povídačky bych moc nedala, protože moje kamarádka byla moc hezká až do porodu a měla holku, jiná zase měla úplně špičatý břicho, jako na kluka a má taky holku. Já vzhledově vypadam tak hrozně, že bych měla mít taky holku, ale myslim si, že to bude kluk. No uvidíme. Dneska si mě už chtěli nechat v porodnici, na poslední chvíli mě ještě pustili domu. Karolína
Podle toho kalendáře a podle ředění krve mám mít kluka a ségra holku, no a bude to přesně naopak (tak jak jsme si to vysnily) ![]()
Ale mě to vyšlo podle Jonáše, ségře jen tak.. ![]()