Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pěkné, to bych se chtěla podívat zpětně, abych věděla, co čekám.
@fia80 jee dekuju hnedka se jdu na to juknout.uz se s pritelem snazime pres rok…a jsem ochotna vyzkouset vsechno.. ![]()
@Sharane2006 píše:
Ovulace mi vyšla přesně na datum podle Jonáše na začátku prosince, byl tam čas myslím 23:a něco… Milovali jsme se večer před spaním, ne v tu hodinu a vyšlo to i takTeď jsem jen zvědavá, jestli nám podle toho vyjde i ten klučík
Přeju hodně štěstí
Losmannová-děkuji a gratuluji ![]()
Ahoj holky, vychází vám to někomu podle toho odkazu na najdise.cz? Já jsem z toho všeho docela perplex
… Relativně mi asi opravdu vychází den početí - dívala jsem se na to zpětně a opravdu jsou tam vidět ty posuny v mém MS… nicméně podle tohoto bych měla čekat holčičku (i podle výpočtů stáří krve, který mi vyšel na všechny, co jsem počítala, i podle čínského horoskopu, podle „znaků“ vyskytujících se v naší rodině taky…) - ale na UZT mi doktorka ukázala chlapečka (ten mi vyšel akorát podle aztéků). S přítelem je to naše první společné, pro mě taky první, pro něj už třetí…
Já zkušenost nemám, ale podle aztéků je co? mně tyhle všechny výpočty vycházeli 50:50, takže normálka ![]()
Ahojky odkaz jsem zkusila na roky kdy jsme deti pocali a opravdu mi to vyslo
V prosinci 2009 pocata holcicka a brezen 2011 pocat kluk a v predpovedi to tak bylo ![]()
Mě ty plodné dny vychází na menstruaci. Takže se to nedá zkusit.
@Mandlička proč by se naedalo??spousta ženských otěhotněla při MS ne každý má ovulaci uprsotřed cyklu. My to zkoušíme teda pořád a zatím nic!
Mister to je mám nejsilnější a teče to ze mě teda děsně a manžel nikdy nechce. takže ho nebudu raději nutit a hrozí velké riziko infekce a manžel má dost často v ejykulátu třeba i dva druhy bykteríí tak 2× až 3× do roka.
@alli_li a vychází ti to na prvorozené?
… prý prvorození dítě nelze určit…
.
@MisTer píše:
@Mandlička proč by se naedalo??spousta ženských otěhotněla při MS ne každý má ovulaci uprsotřed cyklu. My to zkoušíme teda pořád a zatím nic!
Tak my jsme plus mínus taky zadělali v průběhu MS, nebo spíš ke konci. Paradoxně právě v tu dobu jsem měla vždycky nejlepší náladu a přítelovi to nijak zvlášť nevadilo, že mám pod sebou osušku
.
@natálka aztékové: http://www.pohlavi.mysteria.cz/index.php . - Podle toho vycházím já i brácha
. Ale třeba u přítelových dětí mi to spíš nevyšlo… ![]()
@Anonymní píše:
@alli_li a vychází ti to na prvorozené?… prý prvorození dítě nelze určit…
.
Tak my jsme plus mínus taky zadělali v průběhu MS, nebo spíš ke konci. Paradoxně právě v tu dobu jsem měla vždycky nejlepší náladu a přítelovi to nijak zvlášť nevadilo, že mám pod sebou osušku
@natálka aztékové: http://www.pohlavi.mysteria.cz/index.php . - Podle toho vycházím já i brácha.
. Ale třeba u přítelových dětí mi to spíš nevyšlo…
Prave ze mi to vychazi na obe decka
A kdyz si zadam letosni rok tak dny poceti my vychazeji presne v dobe ovulace.
Docela se divim, ja na takovy veci neverim ![]()