Těhotenství podle MUDr. Jonáše

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3265
30.1.13 23:10
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
907
30.1.13 23:21

Pěkné, to bych se chtěla podívat zpětně, abych věděla, co čekám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1967
30.1.13 23:24

@fia80 jee dekuju hnedka se jdu na to juknout.uz se s pritelem snazime pres rok…a jsem ochotna vyzkouset vsechno.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
31.1.13 11:48
@Sharane2006 píše:
Ovulace mi vyšla přesně na datum podle Jonáše na začátku prosince, byl tam čas myslím 23:a něco… Milovali jsme se večer před spaním, ne v tu hodinu a vyšlo to i tak ;) Teď jsem jen zvědavá, jestli nám podle toho vyjde i ten klučík :lol: Přeju hodně štěstí ;)

Losmannová-děkuji a gratuluji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
31.1.13 20:10

Vyšel mi jen den :palec: hodina a pohlaví ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.13 10:54

Ahoj holky, vychází vám to někomu podle toho odkazu na najdise.cz? Já jsem z toho všeho docela perplex :D… Relativně mi asi opravdu vychází den početí - dívala jsem se na to zpětně a opravdu jsou tam vidět ty posuny v mém MS… nicméně podle tohoto bych měla čekat holčičku (i podle výpočtů stáří krve, který mi vyšel na všechny, co jsem počítala, i podle čínského horoskopu, podle „znaků“ vyskytujících se v naší rodině taky…) - ale na UZT mi doktorka ukázala chlapečka (ten mi vyšel akorát podle aztéků). S přítelem je to naše první společné, pro mě taky první, pro něj už třetí…

• Citovat
  • Upravit
1311
9.4.13 11:21

Já zkušenost nemám, ale podle aztéků je co? mně tyhle všechny výpočty vycházeli 50:50, takže normálka :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
968
9.4.13 11:26

Mě podle pana Jonáše vychází vždy v den menstruace :D :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
alli_li
9.4.13 11:27

Ahojky odkaz jsem zkusila na roky kdy jsme deti pocali a opravdu mi to vyslo :-) V prosinci 2009 pocata holcicka a brezen 2011 pocat kluk a v predpovedi to tak bylo :-)

• Citovat
  • Upravit
2670
9.4.13 11:38

Mě ty plodné dny vychází na menstruaci. Takže se to nedá zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14112
9.4.13 11:41

@Mandlička proč by se naedalo??spousta ženských otěhotněla při MS ne každý má ovulaci uprsotřed cyklu. My to zkoušíme teda pořád a zatím nic!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2238
9.4.13 11:42

Tak u mě to sedí přesně naopak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
9.4.13 11:55

Mister to je mám nejsilnější a teče to ze mě teda děsně a manžel nikdy nechce. takže ho nebudu raději nutit a hrozí velké riziko infekce a manžel má dost často v ejykulátu třeba i dva druhy bykteríí tak 2× až 3× do roka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.4.13 12:02

@alli_li a vychází ti to na prvorozené? :)… prý prvorození dítě nelze určit… :think:.

@MisTer píše:
@Mandlička proč by se naedalo??spousta ženských otěhotněla při MS ne každý má ovulaci uprsotřed cyklu. My to zkoušíme teda pořád a zatím nic!

Tak my jsme plus mínus taky zadělali v průběhu MS, nebo spíš ke konci. Paradoxně právě v tu dobu jsem měla vždycky nejlepší náladu a přítelovi to nijak zvlášť nevadilo, že mám pod sebou osušku :D.

@natálka aztékové: http://www.pohlavi.mysteria.cz/index.php . - Podle toho vycházím já i brácha :). Ale třeba u přítelových dětí mi to spíš nevyšlo… :nevim:

• Citovat
  • Upravit
alli_li
9.4.13 12:08
@Anonymní píše:
@alli_li a vychází ti to na prvorozené? :)… prý prvorození dítě nelze určit… :think:.

Tak my jsme plus mínus taky zadělali v průběhu MS, nebo spíš ke konci. Paradoxně právě v tu dobu jsem měla vždycky nejlepší náladu a přítelovi to nijak zvlášť nevadilo, že mám pod sebou osušku :D.

@natálka aztékové: http://www.pohlavi.mysteria.cz/index.php . - Podle toho vycházím já i brácha :). Ale třeba u přítelových dětí mi to spíš nevyšlo… :nevim:

Prave ze mi to vychazi na obe decka :-D A kdyz si zadam letosni rok tak dny poceti my vychazeji presne v dobe ovulace.
Docela se divim, ja na takovy veci neverim :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí