Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@alli_li já právě relativně taky ne
… ale celá rodina mi říká, že to bude holčička (byl to i můj pocit)… no a na UTZ mi doktorka ukazovala pindíka, prý je to jasný kluk. Ale prostě podle těchto pitomin by to měla být holka
tak tedy vůbec nevím, co si o tom myslet
… my jsme měli na mimčo zadělat začátkem měsíce (což by asi i odpovídalo) - a další termín plodného dnu jsem měla na začátku dalšího měsíce, kdy už jsem měla pozitivní těhu test
. A tehdy jsme s přítelem moc nenasouložili
. Snad akorát fakt během MS, protože zanedlouho jsem dostala lékařský zákaz ![]()
Holky dotaz, podle jonase jsme pocali prvni dite (to jsem zjistila az zpetne, o jonasovi jsem v te dobe vubec nemela poneti) a ted jsem ho na netu objevila. chci se zeptat, kdyz vim, ze ovulaci mam v pulce cyklu a podle jonase vychazi ovulace treba o tyden driv, rak proste neotehotnim a mela bych pockat az se jonas sladi s moji ovulaci? je mi jasny, ze se na to neda spolehnout, jen se to snazim pochopit ![]()
@Lenule15 ale otehotnis
ja otehotnela o 10dni driv nez mi doporucoval Jonas. Ale pohlavi vyslo ![]()
@marfra jj je mi jasny, ze otehotnim, v minulem prispevku jsem se blbe vyjadrila
diky za odpoved, necham se prekvapit ![]()
Obnovuji diskuzi..je tu někdo kdo otěhotněl podle Jonášovy metody?
Zkoušela jsem si zadat parametry do toho výpočtu a nemůžu věřit vlastním očím, otěhotněla jsem přesně na den, kdy mi to Jonáš vypočítal (to, že to bylo zamlklé těhu je věc jiná).
Teď se dívám na další termíny plodných dnů podle Jonáše a většinou vychází na MS
…teď mám brouka v hlavě, zda i přes MS to nezkusit. Moje sestra otěhotněla při MS například.
Moje kamarádka mi jednou říkala, že sexuje havně během ms, vždyť přece psi taktéž otěhotní jen když krvácí…
já jí říkám, že to nejde srovnávat, psi jsou psi a my jsme lidi…
Tady je odkaz na tu Jonášovu metodu.
http://astrologie.najdise.cz/…etoda-poceti
@Whynot já jsem zpětně taky koukala, ze sme pocali v termínu dle Jonáše
a dokonce vyšlo i pohlaví
tak třeba na tom něco je ![]()
Přes ms bych to klidně zkusila, proč né… Ale v ty extra silné dny je to asi zbytečné, podle mne to musí tělo vyplavit zase ven
ale u končící ms už by to mohlo vyjít, znám par takových případu ![]()
Ahoj holky, prosim o radu… moc nerozumim te jonasove metode… ovulaci mivam vetsinou ten 14 den cyklu(poznam podle bolesti + ovu testu) tudiz mi vychazi ted na sobotu 6.8 ale podle jonasove metody mam den pro poceti az 20.8 coz by mel byt u me 1DCtak nejak nevim jak si to vylozit
jo a antiko jsem nikdy nebrala ms mam pravidelnou..
No nejvetsi pravdepodobnost, ze vyjde Jonasova metoda (tedy poceti i pohlavi) je prave kdyz se tvoje ovu shoduje s jeho vypoctem. Coz u tebe ted neni. Ale neznamena to, ze se nemuze zadarit i tak ![]()
Takze to neznamena ze tento mesic je ovu pase, jen to znamena ze kdyby ovu sedela s jeho terminem, tak je sance na predpovezene pohlavi?
@Anonymní píše:
Ahoj holky, prosim o radu… moc nerozumim te jonasove metode… ovulaci mivam vetsinou ten 14 den cyklu(poznam podle bolesti + ovu testu) tudiz mi vychazi ted na sobotu 6.8 ale podle jonasove metody mam den pro poceti az 20.8 coz by mel byt u me 1DCtak nejak nevim jak si to vylozitjo a antiko jsem nikdy nebrala ms mam pravidelnou..
Otěhotněla jsem při první podle jeho výpočtu vyšlo to i s pohlavím teď jsem těhotná znovu ovulace mi neseděla a otěhotněla jsem
jen jsem zvědavá jaké to tedy bude pohlaví
@Anonymní píše:
Takze to neznamena ze tento mesic je ovu pase, jen to znamena ze kdyby ovu sedela s jeho terminem, tak je sance na predpovezene pohlavi?
jj melo by to tak byt
Ahoj holky, ozivuji diskuzi…otehotnel nekdo na tuto metodu podle Jonase i pres to, ze se doporucena Jonasovo data neshodovala s ovulaci, ale vychazely tesne pred menzes nebo pri menzes??? Prece neni mozne, abych cekala min rok, nez se mi to shodne a to jeste buhvi jestli
@Anonymní píše:
Ahoj holky, ozivuji diskuzi…otehotnel nekdo na tuto metodu podle Jonase i pres to, ze se doporucena Jonasovo data neshodovala s ovulaci, ale vychazely tesne pred menzes nebo pri menzes??? Prece neni mozne, abych cekala min rok, nez se mi to shodne a to jeste buhvi jestli
zkušenost nemám, ale přece nebudeš kvůli nějakým výpočtům rok vyčkávat, pokud chcete dítě. Normálně si užívej sexuální život a co se má stát, to se stane - bez ohledu na nějaké výpočty a teorie.
Je to hloupost. Mám ovulaci kontrolovanou utz a nikdy to není v termínech podle jeho výpočtu.