Těhotenství podle MUDr. Jonáše

Napsat příspěvek
Velikost písma:
423
30.9.17 19:45
@Anonymní píše:
Ahoj holky, ozivuji diskuzi…otehotnel nekdo na tuto metodu podle Jonase i pres to, ze se doporucena Jonasovo data neshodovala s ovulaci, ale vychazely tesne pred menzes nebo pri menzes??? Prece neni mozne, abych cekala min rok, nez se mi to shodne a to jeste buhvi jestli

Me se termin s ovulaci shodoval dvakrat a taky jsem neotehotnela. Takze je to zrejme blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12007
30.9.17 19:58
@lachtanice86 píše:
Je to hloupost. Mám ovulaci kontrolovanou utz a nikdy to není v termínech podle jeho výpočtu.

Já jsem četla, že podle Jonáše ženský otěhotněly i mimo plodné dny :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: a ještě víc mě baví, že tomu někdo věří :mrgreen: nějakej čáryfuk se určitě vyzná lépe než doktoři :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.9.17 20:46

@Lekninka91 :mrgreen: to jsem si oddychla, ale v hodne diskuzich na jinych strankach tuto metodu hodne chvali a ze jim pomohla treba po roce snazeni a v 90% to vsem vyslo…tak jsem se trochu polekala

• Citovat
  • Upravit
19983
30.9.17 21:18

@Lekninka91 mimo plodné dny? Hmm to se mám ještě co učit :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
30.9.17 23:38

Podle mě to je blbost. Mně to dle Jonáše vychází vždy plus mínus kolem menstruace. Byla jsem těhotná dvakrát a vždy jsem počala v úplně jiné době než dle Jonáše - byl to plánovaný styk v polovině cyklu. Za mě tedy určitě ne. A aby žena otěhotněla v době menstruace kdy to prostě nejde, jelikož vajíčko odchází z těla, je krajně nepravděpodobné až nemožné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.17 22:09

@japato taky mi to prijde jako pitomost, ale nepochopim tedy, ze to vsem tak vychazi a vsichni to chvali a vyzdvihuji, jak jim to pomohlo…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex