Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj holky, ozivuji diskuzi…otehotnel nekdo na tuto metodu podle Jonase i pres to, ze se doporucena Jonasovo data neshodovala s ovulaci, ale vychazely tesne pred menzes nebo pri menzes??? Prece neni mozne, abych cekala min rok, nez se mi to shodne a to jeste buhvi jestli
Me se termin s ovulaci shodoval dvakrat a taky jsem neotehotnela. Takze je to zrejme blbost.
@lachtanice86 píše:
Je to hloupost. Mám ovulaci kontrolovanou utz a nikdy to není v termínech podle jeho výpočtu.
Já jsem četla, že podle Jonáše ženský otěhotněly i mimo plodné dny
a ještě víc mě baví, že tomu někdo věří
nějakej čáryfuk se určitě vyzná lépe než doktoři ![]()
@Lekninka91
to jsem si oddychla, ale v hodne diskuzich na jinych strankach tuto metodu hodne chvali a ze jim pomohla treba po roce snazeni a v 90% to vsem vyslo…tak jsem se trochu polekala
Podle mě to je blbost. Mně to dle Jonáše vychází vždy plus mínus kolem menstruace. Byla jsem těhotná dvakrát a vždy jsem počala v úplně jiné době než dle Jonáše - byl to plánovaný styk v polovině cyklu. Za mě tedy určitě ne. A aby žena otěhotněla v době menstruace kdy to prostě nejde, jelikož vajíčko odchází z těla, je krajně nepravděpodobné až nemožné.
@japato taky mi to prijde jako pitomost, ale nepochopim tedy, ze to vsem tak vychazi a vsichni to chvali a vyzdvihuji, jak jim to pomohlo…