Těhotenství s trojčaty

54
8.11.22 11:16

těhotenství s trojčaty

Dobrý den teď jsem došla od doktora a jsem úplně v šoku… Poslední MS byla 22.9. další měla přijít 19.10. testy negativní tak jsem se objednala na gyndu a že mně vezme až tak za 14 dní proto jsem byla až dnes… No a na ultrazvuku to vypadalo že budou 3 srdíčka takže úplně šok!:D Stalo se vám že by se pak třeba jedno vstřebalo? Podle Dr. jsem tak cca 6tt a mám přijít za 14 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1186
8.11.22 11:27

Mě se to stalo, čekala jsem trojčata, myslím v 10 týdnů byly na UZ vidět všechny tři, ale jednomu netlouklo srdíčko. Nebyl z toho žádný problém, narodila se dvojčata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
8.11.22 11:29
  • Citovat
  • Upravit
ludmilaadamkova
8.11.22 11:31
  • Citovat
  • Upravit
56505
8.11.22 11:33
@ludmilaadamkova píše:
https://www.emimino.cz/…trat-478525/

Moc nevěřím těm diskuzím, kde někdo napíše, že čeká trojčata nebo čtyřčata. Dávná diskuze se čtyřčaty byla trollení. A u této osoby mám pocit, že tu taky trollí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
8.11.22 11:34

Ale toho 19.10 už jsi vybírala jsmeno na A a při tolika dětech stíháš sledovat kauzy posuku na YouTube :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
56505
8.11.22 11:34
@JanaJohnova píše:
Dobrý den teď jsem došla od doktora a jsem úplně v šoku… Poslední MS byla 22.9. další měla přijít 19.10. testy negativní tak jsem se objednala na gyndu a že mně vezme až tak za 14 dní proto jsem byla až dnes… No a na ultrazvuku to vypadalo že budou 3 srdíčka takže úplně šok!:D Stalo se vám že by se pak třeba jedno vstřebalo? Podle Dr. jsem tak cca 6tt a mám přijít za 14 dní

Cituji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
8.11.22 11:35
@topazio píše:
Moc nevěřím těm diskuzím, kde někdo napíše, že čeká trojčata nebo čtyřčata. Dávná diskuze se čtyřčaty byla trollení. A u této osoby mám pocit, že tu taky trollí.

Samozřejmě že trolí vždyť nesedí ani datumy…

A myslíš si že máma od 4 děti má čas sledovat psedokauzy posilu na netu které sledují děti a dospívající

• Citovat
  • Upravit
56505
8.11.22 11:38
@ludmilaadamkova píše:
Samozřejmě že trolí vždyť nesedí ani datumy…A myslíš si že máma od 4 děti má čas sledovat psedokauzy posilu na netu které sledují děti a dospívající

Bůhví jestli má děti. Možná je to puberťačka a trollí tu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
8.11.22 11:39
@ludmilaadamkova píše:
Samozřejmě že trolí vždyť nesedí ani datumy…A myslíš si že máma od 4 děti má čas sledovat psedokauzy posilu na netu které sledují děti a dospívající

Já žádné kauzy a YouTubery nesleduju. Většina z nich je akorát spodina.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
8.11.22 11:48

@topazio no právě a zakladatelka tu zakládá diskuze co si kdo myslí o takových pseudokauzach posuku z YouTube…

Další trololo nemá smysl se tím vážně zabývat

• Citovat
  • Upravit
35787
8.11.22 11:56

Sice ti nevěřím, protože jsi trol. Ale známá letos porodila trojčata počaté přirozenou cestou. Všichni jsou v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
8.11.22 12:03
@ludmilaadamkova píše:
@topazio no právě a zakladatelka tu zakládá diskuze co si kdo myslí o takových pseudokauzach posuku z YouTube…Další trololo nemá smysl se tím vážně zabývat

Minule tu někdo psal jo té Adel. Ne zakladatelka. Musela jsem se podívat kdo to vůbec je. Nechápu jak někdo při smyslech může sledovat tuto osobu. Vždyť ta Adel není psychicky v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3047
8.11.22 12:05

Jednou za čas se tu objeví diskuze trojčata nebo čtyřčata a vždycky je to troll.. myslím, že dnes tomu není jinak. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
8.11.22 12:10

@topazio klikni na ten druhý odkaz co jsem sem dávala je to diskuze ji založena právě přímo o této osobě.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky