Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@quikliska Děkuju já počkám na kontrolu a jdu taky do toho, taky je to náš sen holčině už bude držím vám palečky.
@Elisabeth31 Jasně že jo, já nikdy neležím dlouho, nebo když jsem já na manželovi, tak to ze mě taky vyteče, a těhotná jsem ![]()
@quikliska
Dobrý den, s otěhotněním mám taky problém.
Chtěla bych se zeptat, s přítelem se pokoušíme o miminko, hlídám si ovulaci pomocí ovulačních testů. Jeden den mi bylo divně tak sem si udělala těhotenský test, a vyšel pozitivně, sice byl slabý, ale pozitivní, ale ten den mi ovulační test ukázal ovulaci, tak jsem myslela že má ovulace na těhu test nějaký vliv, udělala jsem si tedy další těhu test za 3 dny, načež opět vyšel slabý ale pozitivní, a o další 2 Dny později jsem dostala menstruaci. Tak teď opravdu netuším jestli se můžu radovat z těhotenství, nebo to je jen shoda náhod a nejsem těhotná. Po MS si udělám další těhu test a uvidíme.
@Anonymní píše:
@quikliska
Dobrý den, s otěhotněním mám taky problém.Chtěla bych se zeptat, s přítelem se pokoušíme o miminko, hlídám si ovulaci pomocí ovulačních testů. Jeden den mi bylo divně tak sem si udělala těhotenský test, a vyšel pozitivně, sice byl slabý, ale pozitivní, ale ten den mi ovulační test ukázal ovulaci, tak jsem myslela že má ovulace na těhu test nějaký vliv, udělala jsem si tedy další těhu test za 3 dny, načež opět vyšel slabý ale pozitivní, a o další 2 Dny později jsem dostala menstruaci. Tak teď opravdu netuším jestli se můžu radovat z těhotenství, nebo to je jen shoda náhod a nejsem těhotná. Po MS si udělám další těhu test a uvidíme.
To vypadá na normální samovolný potrat, taky jsem ho měla.