Těhotenství - spíte na boku?

318
26.3.15 09:12

Těhotenství - spíte na boku ??

Ahoj, od začátku těhotenství nesnesu spaní na boku a je to čím dál horší. Spaní na boku - i podloženém - bolí. Dočetla jsem se však, že právě spaní na boku je pro těhotnou vhodné. Jak jste na tom vy? Nejsem jediná :D, kdo nesnese spaní na boku? Končím druhý trimestr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17595
26.3.15 09:13

Spím střídavě na levém boku a chvilkama na zádech. Moc pohodlné spaní to není, podkládám se koj. polštářem :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3973
26.3.15 09:16

Já začala nedávno druhý trimestr a spím polo na boku a polo na břiše a dobrý, spím, jak je mi zatím pohodlně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
26.3.15 09:18

Spi jak je ti pohodlné, já asi do 32. tt. spala na břiše a nezanechalo to na malé následky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
26.3.15 09:25

Já jsem si lehala na břicho až do porodu. Ne teda pořád, ale taky. Vzala jsem si polštáře, podložila nad břichem a pod břichem, abych neležela přímo na něm a šlo se „spát“ :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3332
26.3.15 09:36

Chvilku spím tak a chvilku tak ;-D na levém boku mi tam kluci začnou delat diskotéku, na právem boku me páli zaha a na zádech se mi začne po chvilce motat hlava :-D takže většinou spím na bokach a to tak, ze jsem ještě ovinuta kolem druhé deky. Bez deky to nejde, to zas boli kyčle :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5808
26.3.15 09:49

A máš kojící polštář už? mě při ležení hodně pomohl… leželo se mi blbě i na boku, ale pořád to byla vpodstatě jediná možná varianta…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6578
26.3.15 10:06

Když spíš na boku, tak si zkus podložit břicho, mě to hodně pomáhalo. Jinak já spím na boku i jako netěhotná, takže mě to vyhovovalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2733
26.3.15 10:09

Ja uz ted (37.tyden) nemuzu spat jinak nez na pravem boku s podlozenym briskem. Na levem boku vydrzim jen chvili, pripadne kdyz se v noci nahodou pretocim na zada, tak me to vzbudi, protoze je mi ta poloha neprijemna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
318
26.3.15 12:53

@lovesmile Ahojky, bohužel, i při podložení je tahle poloha bolestivá, nevím proč… asi jsem rarita :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
26.3.15 13:00

Spim ma boku, na bricho nemuzu vubec a na zadech by se dlouho lezet nemelo (ale ja na zadech stejne nikdy moc nespala). Ted jsem se zacala ruzne prokladat polstaremi, zacaly me bolet kycle a trochu to pomaha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
26.3.15 13:37

Spala jsem do konce na břiše, lehla jsem si pomalu, mimino se posunulo a bylo to. Na zádech se mi špatně dýchalo a vlastně nikdy mi na zádech spát nešlo. Na boku občas během noci, ale usínací poloha vždy na břiše. Malá má šišatou hlavu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33005
26.3.15 14:38

@Korin Už dlouho spím na jednom nebo na druhém boku. Na zádech se mi hůř dýchá a hlavně me tak děsně bolí kříž, zalehnutí mimina už nějaký ten pátek neprochází ( i když ještě koncem druhého trimestru jsem zvládla spát napůl na břiše).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
315
26.3.15 14:46

Začala jsem teď třetí trimestr - předtím jsem spala hlavně na zádech a na „poloboku“, teď je mi z ležení na zádech špatně a miminu se ležení na boku fakt nelíbí a dává to znát… Asi budu spát zbytek těhotenství ve stoje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17675
26.3.15 18:43

Jsem zvyklá spát ve stabilizováné poloze, a to i teď, takže tím pádem tak napůl ležím i na břiše…vlevo to neva, vpravo je mimino nasraté, ale je to tím, že ho mám zády hodně vpravo, tak ho to víc utiskne. Na zádech se mi blbě spí i za netěhotna, tak to nepraktikuji.
Spí se mi ale už teď celkem blbě, všelijak ten pupek táhne, občas podložím polštářem a je to lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí