Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Moniko1604 a co takhle prvně řešit s doktorem jestli utrogrstan ještě brát máš nebo ne??? Navíc, předpis na léky by ti vypsat měl i když nejsi ze zákona pojištěna, jen by sis měla hradit celou částku léků
@Michaela02993
take jsem to studovala. Mam doma sice utros, ale prece jen je to na predpis. A nepojisteny clovek si hradi celou castku, ne jen cast ![]()
@janka23 taky mi ještě doma zbyl
ale přeci nebudu posilat někomu léky které ještě nezkonzulzoval s doktorem jestli už je třeba nemá vysadit že jo
a paní už tu psala že peníze neřeší tak proč by si ho nemohla zaplatit celý
já jednou platila 90kc a pak 180kc (neměla jsem v tu chvíli české pojištění) za utros a taky mě to nějak nevytrhlo ale říct o něj aniž bych věděla že ho ještě brát mám nebo ne, mi moc hlava nebere
chápeš mě že jo, ty už jsi na mě zvyklá (někomu tenhle komentář totiž může přijít hrozně arogantní) ![]()
@Michaela02993 chapu chapu
zni to i dost logicky. A neboj, neurazim se a nebudeme si psat soukrome zpravy ohledne rad a “vychov”
![]()
@Michaela02993 on i ten utros muze udelat vice skody nez uzitku;kdyz je spatne “nasazen”
@janka23 jooo ty myslíš to že nemám děti a určitě chlastám už od rána že jo
no ta už mi dala pokoj
![]()
Ale v tom že může utros nadělat víc paseky v tom souhlasím, přece jen bez konzultace s doktorem bych si nevzala žádný léky ![]()
@Michaela02993 mimochodem,take jsi vsude
a kdyz ne, casem tam dojdes ![]()
@janka23 to je pravda
spíš asi My dvě jsme všude
to víš, už se doma nudím ![]()
@Moniko1604 nevypadalo to sorry
a i kdyby. On je povinen ti recept napsat ![]()