Těhotenství - co myslíte?

Anonymní
3.1.24 22:44

.

Čauky, chci se jen zeptat.

Beru antikoncepci, ale…
Už asi 3 dny mám nafouklé břicho i s podbriskem + nějaké menší křeče v podbříšku. Včera jsem měla mírně nafialovělé bradavky (už to je zas v normě) a zdá se mi, že se mi zvětšila prsa. Mám docela nechuť k jídlu, ale pak mám zase stavy, kdy bych snědla všechno. Menstruaci mám dostat za dva týdny a já si nejsem jistá, zda jde o PMS a nebo by bylo možné, že jsem těhotná? (moc tomu díky antikoncepci nevěřím)

Poradíte, kdy je nejlepší si udělat test, ať mám jistotu?

Každopádně děkuji.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16276
3.1.24 22:49
@Anonymní píše: Čauky, chci se jen zeptat.

Beru antikoncepci, ale…
Už asi 3 dny mám nafouklé břicho i s podbriskem + nějaké menší křeče v podbříšku. Včera jsem měla mírně nafialovělé bradavky (už to je zas v normě) a zdá se mi, že se mi zvětšila prsa. Mám docela nechuť k jídlu, ale pak mám zase stavy, kdy bych snědla všechno (např. před chvíli jsem snědla pytlík brambůrek na posezení).
Menstruaci mám dostat za dva týdny a já si nejsem jistá, zda jde o PMS a nebo by bylo možné, že jsem těhotná?

Poradíte, kdy je nejlepší si udělat test, ať mám jistotu?

Děkuju! :srdce:

Když bereš antikoncepci, tak je pravděpodobnost těhotenství dost malá. Já mám kolikrát žravou tak týden před MS. Každopádně test nemá smysl dělat dřív, než když nedojde MS

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10923
3.1.24 22:53

@Dahlia0409 my o vlku…. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16276
3.1.24 23:00
@DandátkoP píše:
@Dahlia0409 my o vlku…. :lol:

Zase se člověk aspoň pobaví, na co stále jen nudná a vážná témata :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.1.24 23:25

Hmm… Nafouklé břicho mám téměř pořád už asi 3 roky a nic nepomáhá. A těhotná 3 roky nejsem. Prsa se mi zvětšila až asi 11 tt, takže fakt pochybuji, že bys je měla větší hned za pár dní. A pytlík brambůrků na posezení? Amatérko :lol: Jsem schopná sníst i 2 pytlíky… Vždy mi je musí manžel sebrat, na chipsy jsem jak kyselina :lol:

Ve zkratce. Těhotná nejsi. Od čeho asi bereš antikoncepci, jen tak ze srandy? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí