Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše: Čauky, chci se jen zeptat.Beru antikoncepci, ale…
Už asi 3 dny mám nafouklé břicho i s podbriskem + nějaké menší křeče v podbříšku. Včera jsem měla mírně nafialovělé bradavky (už to je zas v normě) a zdá se mi, že se mi zvětšila prsa. Mám docela nechuť k jídlu, ale pak mám zase stavy, kdy bych snědla všechno (např. před chvíli jsem snědla pytlík brambůrek na posezení).
Menstruaci mám dostat za dva týdny a já si nejsem jistá, zda jde o PMS a nebo by bylo možné, že jsem těhotná?Poradíte, kdy je nejlepší si udělat test, ať mám jistotu?
Děkuju!
Když bereš antikoncepci, tak je pravděpodobnost těhotenství dost malá. Já mám kolikrát žravou tak týden před MS. Každopádně test nemá smysl dělat dřív, než když nedojde MS
@DandátkoP píše:
@Dahlia0409 my o vlku….
Zase se člověk aspoň pobaví, na co stále jen nudná a vážná témata ![]()
Hmm… Nafouklé břicho mám téměř pořád už asi 3 roky a nic nepomáhá. A těhotná 3 roky nejsem. Prsa se mi zvětšila až asi 11 tt, takže fakt pochybuji, že bys je měla větší hned za pár dní. A pytlík brambůrků na posezení? Amatérko
Jsem schopná sníst i 2 pytlíky… Vždy mi je musí manžel sebrat, na chipsy jsem jak kyselina ![]()
Ve zkratce. Těhotná nejsi. Od čeho asi bereš antikoncepci, jen tak ze srandy? ![]()
Čauky, chci se jen zeptat.
Beru antikoncepci, ale…
Už asi 3 dny mám nafouklé břicho i s podbriskem + nějaké menší křeče v podbříšku. Včera jsem měla mírně nafialovělé bradavky (už to je zas v normě) a zdá se mi, že se mi zvětšila prsa. Mám docela nechuť k jídlu, ale pak mám zase stavy, kdy bych snědla všechno. Menstruaci mám dostat za dva týdny a já si nejsem jistá, zda jde o PMS a nebo by bylo možné, že jsem těhotná? (moc tomu díky antikoncepci nevěřím)
Poradíte, kdy je nejlepší si udělat test, ať mám jistotu?
Každopádně děkuji.