Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, mě v začátku prsa bolely, ale spíš tak jako celý ne jen bradavky. Já bych počkala s tím testem do pondělí, jestli to vydržíš. Ale každej je jinej, já jsem se taky cítila tak jinak, byl to takovej nepopsatelnej pocit. Každopádně púřeji hodně štěstí
vzhledem k tomu vnitřnímu klidu bych to tipla na těhotenství
a ty prsa a břicho taky…
Kup si test, dvě čárky by na něm už jistojistě byly…
Hodně štěstí
NiKina
Mam to stejne jako zakladatelka - posledni MS 9.7. jenze cyklus mam 48 dni, takze mi ovulace vychazela na posledni vikend, to byl sex a od te doby mne tak zvlastne poboliva v podbrisku jako pri ocekavane menstruaci.
Shodou okolnosti diky tomu dlouhemu cyklu jsem byla dnes u gynekolozky, ktera rikala, ze je vse v poradku. Manzel cely nateseny volal, jestli nahodou nejsem tehu, tak jsem ho uklidnila, ze kdybych otehotnela behem vikendu, tak to dnes doktorka jeste v zadnem pripade nepozna…
Obcas mne pichne v bradavce, ale hlavne mne vcera malem rozbrecely zpravy, kdy zemrela 8leta holcicka, co na ni spadla zidla a taky mne dojaly basnicky na miminkovskych pranich. Tak nevim - jestli se mam zacit tesit nebo se obavat pripadne menstruace v puli srpna…
Nikino a Evo5511 - moc děkuji za odpovědi, testík si koupím dnes a udělám ho zítra ráno
Když vyjde negativně, udělám další až v pondělí ![]()
Určitě dám vědět, jak jsem dopadla, ale bohužel zítra odjíždíme s manžílkem na pět dní pryč, tak třeba ho přemluvím, abychom se připojili na net přes mobil ![]()
Anonymní - držím palce!
Já jsem taky přecitlivělá a často mě něco rozbrečí, ale stává se mi to běžně, takže to těhotenství nepřisuzuji
Jsem prostě takový citlivý tip ![]()
Ahoj Katuska,
tak vyzeras byt ze si cerstva tehulka, podla toho co pises - teda si myslim.
Skus to s tym testikom, ale najlepsie je si ho robit az po vynechani ms. Ja som si robila asi 7 testov a az ten posledny co bol par dni po vynechani ms ukazal dve ciarocky. Inac priznaky som nemala ziadne iba citlive bradavky a bolestive prsia. Koniec koncov tie bradavky mam citlive stale. Ale priznaky az do zaciatku piateho mesiaca neboli ziadne - akurat sa mi sprotivila jedna avivaz
, jo a cigaretovy smrad - a to som bola fajciarka, xixixixi.
Mooooc ti drzim palceky a daj vediet ako ti dopadol testik.
No já jsem právě myslela, že by bylo brzo dělat dnes a pak byt sklamaná když nic. A pak třeba v pondělí by tam dvě čárky byly. Já to tak měla pořád jsem dělala testy a nic a když jsem si myslela na 100 procent že těhot. nejsem, tak jsem už byla. Taky jedem zítra pryč a budu víc jak týden bez netu
, tak budu nedočkavá jak jsi dopadla.
Holky, děkuju za držení palců!
Já si test dělala jednou, kdysi dávno, když jsem ještě brala HA a samozřejmě nic
Jinak jsem si od té doby nikdy žádný nedělala ![]()
Vloni jsem HA vy:,–(ila a teď od května jsme všemu dali volný průběh, ale v květnu a červnu se nějak v období ovulace „jaksi nedalo“
(společné akce s kamarády na chalupě, 10-ti hodinový let letadlem a předtím stres z balení)
No, a teď v červenci jsme si užívali dovolené, léta, atd.
a milovali se
obden i denně
![]()
Takže chápete, že doufám (i když na zázraky moc nevěřím)
A navíc výjimečně před MS nešpiním a cykly i ovulaci (hlen) mám pravidelné.
No, možná na vás dám a zkusím to vydržet do pondělka či úterka, jsem teprve 14 dní od ovulace
Jedeme pryč, tak třeba přijdu na jiné myšlenky ![]()
Určitě dám vědět (nejpozději ve středu večer), ať už to dopadne jakkoliv ![]()
Tak to já měla těhotenské příznaky před každou MS (snažili jsem se skoro dva roky).
No, on to byl asi spíš PMS
, to jsem při braní HA nezažívala.
A ten poslední měsíc to bylo úplně stejné. A když jsem měla už asi
6. den zpoždění, tak si tak říkám, že z hecu udělám test.
A byly tam //.
A to ten měsíc bylo skoro neposkrvněné početí.
Takže já se na své tělo spolehnout určitě nemohla.
Ahoj, mně napadlo si udělat test protože jsem nebyla schopná řídit auto
- tak nějak jsem se nemohla soustředit a dost mě to unavovalo. Asi to je tím, že mám spací příznaky těhu. O víkendu jsem prospala 14hod denně, manžel se mi směje protože jsem 4 hodiny vzhůru a začínám zívat a po 5 hodinách usínám. Ostatní příznaky jsem měla před každou MS, možná mimo hodně citlivých bradavek. Takže ono je to asi u každé z nás jiné. Držím palečky ať tam máš //
Ahoj holky,
děkuji za podporu, ale začala jsem v pondělí malinko špinit (přišlo to holt tento měsíc trochu později) a špinění trvá doteď, takže těhotná nejsem… Cítím, že MS brzy dorazí… Test jsem si ani nedělala - je to zbytečné. Nehroutím se z toho, „snažíme se“ chvilku a ono to snad jednou vyjít musí ![]()
Gebo - gratuluji k těhotenství!!! ![]()
Mějte se všechny krásně.
Katuška
ahoj Katusko, tak to jsme na tom stejne. Mne MS dorazila dnes, takze take nic
snad to brzy vyjde…
Ahojky mám prosbu v září jsem vysadila HA protože mě nevyhovovala a poslední Menstruaci jsem dostala 28.10 a ted jsem si dála test a nebylo tam vidět nic že bych mnohla být těhotná minulý týden mě trošku píchalo v podbříšku a mám divné pořád chutě to jsem měla vždy když jsem to měla dostat a ted v pátek mě také trochu pobolívalo v podbříšku ale testy jsou negativní tak nevím jestli mohu být těhotná.
@pavla.velova píše:
Ahojky mám prosbu v září jsem vysadila HA protože mě nevyhovovala a poslední Menstruaci jsem dostala 28.10 a ted jsem si dála test a nebylo tam vidět nic že bych mnohla být těhotná minulý týden mě trošku píchalo v podbříšku a mám divné pořád chutě to jsem měla vždy když jsem to měla dostat a ted v pátek mě také trochu pobolívalo v podbříšku ale testy jsou negativní tak nevím jestli mohu být těhotná.
Ahoj,
Myslíte, že je naděje?
Mám si koupit test dneska, nebo se napínat až na to pondělí? 

obracím se na vás s radou, protože vím, že je tady spoustu hodných holek se stejnými problémy, které mi třeba poradí
Jsem teď 25DC (posl. MS 9. 7.) a cykly mám tak 27-28 dní. Ovulaci mívám brzy, tak 10 - 12DC. Už od ovulace mě mírně pobolívá a píchá v podbřišku, občas veprostřed, někdy i po stranách. Stává se mi to často, takhle před MS, ale navíc vždycky tak 4 dny před ní mírně špiním. Teď však nikoliv. Jinak mi vpodstatě nic není, možná mě jen trochu štípají bradavky a mám je citlivé a bývá mi děsné vedro, a taky cítím takový vnitřní klid (normálně bývám před MS protivnější)
Předem všem děkuju za rady a omlouvám se těm, koho svou otázkou obtěžuji - nemám s otázkami ohl. těhotenství zkušenosti…
Katka