Melír v těhotenství?

5
2.8.07 12:39

Melír v těhotenství?

AHoj holky, jsem ve 14.týdnu a protože mám krátké vlasy a melír,zajímá mě, zda se v těhotenství melír může???? Samozřejmě tím, že mám krátké vlasy,tak na něj chodím cca po 2 měsících…Potřebuji před dovkou nutně ostříhat (už dnes bylo pozdě),ale nevím, zda můžu melír nebo je vhodnější si dát nějaký přeliv, aby mi nezbyly jen světlé špičky :-)
Díky za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22315
2.8.07 12:42

Milco zrovna minuly tyden jsem si nechala delat melir… a ne jen par praminku, ale celou hlavu a hned vicebarev............. a to mi jeste dobarvovala vlasy

TEd ty meliry i barvy uz tolik neskodej, nebala bych se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
574
2.8.07 12:48

Ahoj,

já si nechávala dělat melír zrovna včera. Neboj se toho. I mi to kadeřnice doporučila, prý se žena během těhotenství musí cítit co možná nejlépe.

Šárka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2239
2.8.07 12:51

Ahoj,

v prvnim tehu jsem nebarvila, ale ve druhem uz jo a nic se nestalo. Dokonce mi spis prislo, ze to tem vlasum pomohlo. Do barveni nebo melirovani bych nesla jen pri nejakem poskozeni pokozky na hlave.

Terik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6545
2.8.07 13:31

Určitě není důvod nechodit, těhotenství není na obtíž…jen je potřeba počítat s tím, že vlivem hormonů se klidně může stát, že se barva chytne jinak, špatně, je na některých částech…

G

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9130
2.8.07 15:01

Ahoj,
ja kdyz byla tehotna, tak jsem si meliry davala dvakrat, jedna znama mi vynadala, ze skodim miminku, ale to neni pravda pripravky na vlasy jsou dnes setrne a nasemu Honzikovi to nijak neuskodilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6909
2.8.07 15:02

Já si nechala dělat melír měsíc před porodem a taky v pohodě :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
2.8.07 17:04

Já měla melír a barvené vlasy v začátku i ke konci těhotenství u obou a nic, ptala jsem se doktora a říkal že to nevadí. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
460
2.8.07 17:05

akorát v začátku druhého těhot. se mi dělalo špatně z toho smradu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
3.8.07 01:50

Taky mám melír plus probarvené vlasy mezi - a v tomhle těhu už podruhé :)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
386
3.8.07 11:30

Ahoj, zrovna mi schne na hlavě barva :D Buď v klidu.
Hezkou dovču.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1138
3.8.07 20:35

JO holka melír můžeš, ale mě v druhém těhu na konci stejně nechytl, takže mám na hlavě prd…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
16.8.07 21:20

melír

Melíru bych se nebála, hlavně když ¨Ti ho dělají v alobalu tak vůbec nepřijde do styku s pokožkou, já na něj chodím od začátku těhotenství a v pohodě :)

• Citovat
  • Upravit
7928
17.8.07 23:15

ahoj také jsem si melír nechala dělat a v poho a ještě něco chytlo mi to ještě lépe než když jsem těhu nebyla :-)
Směle do toho :wink: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Užitečné odkazy

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí