Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
AHoj holky, jsem ve 14.týdnu a protože mám krátké vlasy a melír,zajímá mě, zda se v těhotenství melír může???? Samozřejmě tím, že mám krátké vlasy,tak na něj chodím cca po 2 měsících…Potřebuji před dovkou nutně ostříhat (už dnes bylo pozdě),ale nevím, zda můžu melír nebo je vhodnější si dát nějaký přeliv, aby mi nezbyly jen světlé špičky ![]()
Díky za rady
Milco zrovna minuly tyden jsem si nechala delat melir… a ne jen par praminku, ale celou hlavu a hned vicebarev............. a to mi jeste dobarvovala vlasy
TEd ty meliry i barvy uz tolik neskodej, nebala bych se
Ahoj,
já si nechávala dělat melír zrovna včera. Neboj se toho. I mi to kadeřnice doporučila, prý se žena během těhotenství musí cítit co možná nejlépe.
Šárka
Ahoj,
v prvnim tehu jsem nebarvila, ale ve druhem uz jo a nic se nestalo. Dokonce mi spis prislo, ze to tem vlasum pomohlo. Do barveni nebo melirovani bych nesla jen pri nejakem poskozeni pokozky na hlave.
Terik
Určitě není důvod nechodit, těhotenství není na obtíž…jen je potřeba počítat s tím, že vlivem hormonů se klidně může stát, že se barva chytne jinak, špatně, je na některých částech…
G
Ahoj,
ja kdyz byla tehotna, tak jsem si meliry davala dvakrat, jedna znama mi vynadala, ze skodim miminku, ale to neni pravda pripravky na vlasy jsou dnes setrne a nasemu Honzikovi to nijak neuskodilo.
Já měla melír a barvené vlasy v začátku i ke konci těhotenství u obou a nic, ptala jsem se doktora a říkal že to nevadí. ![]()
akorát v začátku druhého těhot. se mi dělalo špatně z toho smradu ![]()
Taky mám melír plus probarvené vlasy mezi - a v tomhle těhu už podruhé ![]()
L.
Ahoj, zrovna mi schne na hlavě barva
Buď v klidu.
Hezkou dovču.
JO holka melír můžeš, ale mě v druhém těhu na konci stejně nechytl, takže mám na hlavě prd…
Melíru bych se nebála, hlavně když ¨Ti ho dělají v alobalu tak vůbec nepřijde do styku s pokožkou, já na něj chodím od začátku těhotenství a v pohodě ![]()
ahoj také jsem si melír nechala dělat a v poho a ještě něco chytlo mi to ještě lépe než když jsem těhu nebyla ![]()
Směle do toho
![]()