Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@pavla.velova Pokud jsou testy negativní, tak těhotná nebudeš. Spíš máš ještě nepravidelný cyklus po vysazení té HA, popřípadě může být problém ještě někde jinde (např. cysta).
@Serehe No právě nevím kdy se tam dostanu mám malou která má zánět průdušek, přítel je pracovně mimo a rodiče mám 200km od domova a kamarádky dlouho pracují ![]()
@pavla.velova Když jsem čekala první holku tak jsem měla negativní test dlouho, asi dva měsíce. Těhotná být můžeš.
@pavla.velova Tenkrát si pamatuji, že jse to měla naposled 24,12. a9.2. ještě test negativní. a byla jsem v tom. ![]()
@Marcam já právě měla u dcerky test pozitivní a byla jsem cca ve 4-6tt podle Ultrazvuku
@pavla.velova Dneska je teprve šestého, meškalo by ti to tepre týden. Můžeš být. Chceš být?
Poslední menses jsem měla 5.11. Ještě 29. Jsem měla negativní tt. Dnes jsem dělala další a je pozitivní. Oplodnění resp.sex byl 15. Takže podle mě už to mělo být vidět minulou sobotu. Myslím, že těhotná být můžeš.
@Marcam no tak ted by se to asi moc nehodilo ale byla bych na jednu stranu ráda protože v březnu přítel jede na půl roku pryč.
@pavla.velova Až se ti holčička uzdraví tak skoč na gyndu, jinak hezkého kloučka přeji. ![]()
@Marcam děkuji
no uvidíme když to nepříjde tak tam budu muset zajít.
@pavla.velova po vysazeni HA muze prijit MS klidne po 2 mesicich, telo je rozhozene. Ta prvni menstruace, co jsi mela, byla neprava (z vysazeni), ta se nepocita.
@blumen já jsem právě předtím HA nebrala pak jsem zašla k dr. tak jsem jí brala asi 4 měsíce a pak mě nevyhovovala tak jsem jí vysadila
@pavla.velova píše:
@Serehe No právě nevím kdy se tam dostanu mám malou která má zánět průdušek, přítel je pracovně mimo a rodiče mám 200km od domova a kamarádky dlouho pracují
ajajaj, tak to není tak jednoduché…
Tak pokud jsou testy negativní, tak až se ti princezna uzdraví, tak utíkej k Mudr.