Těhotná?

Anonymni
8.5.08 06:41

Těhotná?

Zdravím

Mám prosbicku, zhruba tyden se citim tehotne, jedno ditko uz doma mame a pokousime se o druhe, toci se ni meustale hlava, zacinaji bolet prsa, mam bily vytok, v podbrisku picha, boda, poboliva me, do MS mam tri dny test je negativni.. Dnes rano jsem si merila BT a mam 37stupnu, zajimalo by me co si myslite, myslite ze je na test jeste brzo kdyz jeste nemam zpozdenou MS ?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10016
8.5.08 06:50

Nezbývá ti než čekat.BT nic ještě neznamená,může klesnout až v den očekávané MS a plno příznaků si člověk většinou vsugeruje :( Já sice měla krásně pozitivní test už 4dny před MS,ale ty můžeš mít nižší hladinu hCG,takže opravdu musíš ještě počkat.V tomhle ti bohužel nikdo neporadí.
Hodně štěstí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
8.5.08 15:34

Já v této době už měla slabou druhou čárku na testu.Nemohla jsem se mimi dočkat.Ale ještě nepanikař a počkej do menzesu.Pro tebe doufám nepřijde! :lol: Renata :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1782
8.5.08 17:46

Já u posledního těhu měla dvě čárky na testíku až po 10 dnech od vynechání menzes. U prvního těhu jsem měla čárky hned v den vynechání menzes.
Takže máš naději. Teď musíš jen čekat :P
 Lucka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22163
8.5.08 23:35

Já měla slabou druhou už 11 dní po oplodnění a od toho dne sílila.. a sílila.. ale je to ještě riziko falešné pozitivity.. a BT opravdu může klesnout v den MS! ale zároveň to může být i příznak těhu! buď zkus test a buď připravená, ž e může být negativní.. nebo počkej na MS! dej vědět jak to vypadá dál… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
8.5.08 23:44

Tak já soudě dle sebe, vše si člověk může vsugerovat, tak ještě počkej, ikdyž to čekání je HROZNY a nebo zajdi na krevní testy HCG a budeš to vědět hned, držím palce

• Citovat
  • Upravit
25.2.16 15:59

Hoj holky, možná mám dost blbej dotaz ale tak co :D beru HA a tak 4krát jsem pilulku tento měsíc úplně zapoměla vzít a po té špinila ale prášky jsem brala dál, sex s přítelem máme docela pravidelně :D v pátek 8.2 sme měli s přítelem sex, to jsem si prášky vzala. a v neděli mi platíčko končilo. Ve středu 10,2 jsem to měla dostat, bolelo mě břicho jako když už to mám a nic, tak to bylo do neděle 14,2 co jsem ms měla mít. místo MS sem měla jen trošku hnědý výtok. MS jsem jinak měla vždy pravidelně a normálně. V neděli 14,2 jsme si vzala první prášek z dalšího platíčka. Koupila jsem si TT a v pátek 19,2 si ho udělala a byl negativní. Myslíte že jsem si ho dělala moc brzy? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
levante
25.2.16 16:16

Když si tolikrát zapomeneš vzít prášek, tak se pak nesmis divit, že to nedostaneš jako obvykle. K dotazu ohledně těhotenství. Ano klidně můžeš být těhotná, ale myslím si, že spíše nebudeš ;)

• Citovat
  • Upravit
1980
25.2.16 17:09

Podle toho co píšeš nejspíš nejsi, ale to je taková práce, nezapomínat na HA?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
119
11.12.16 14:05

Ahoj, prosila bych o váš názor.
Jsem těhotná?
HA neberu. S přítelem máme nechráněný sex s tím, že se do mě nikdy neudělal. Po sexu se mi ale stalo(zhruba v polovině cyklu), že po utření jsem měla hnědou krev. Myslela jsem si, že mi začíná MS a zavedla jsem si tampon. Špinění pokračovalo jen malinkou chvilinku a stačil na to pouze ten jeden tampon. Nevím, zda si nemám myslet že jsem těhotná. Půlroku jsem chodila na vyvolávání MS, mám ji tudíž dost nepravidelně. Ale podle poslední bych tu další měla dostat za zhruba 5 dní. Zdá se mi, že jsem trošku nafouklá a zaregistrovala jsem, že za mnou pořád pochoduje pes, cítím se unavenější a taková malátná…to ale může být i z blížící se MS., nebo je to zkrátka vsugerované. Stalo se to některé? Děkuji :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
11.12.16 14:12

Poraďte ,prosím

Zdravím ženy. S mužem se snažíme delší dobu o miminko. Antikoncepci neberu již 6 rokem.
Potřebovala bych poradit, vždy jsem měla MS pravidelnou jako hodinky po 28 dnech, minulý měsíc jsem jí měla zpožděnou o 4 dny a poté se dostavila, ale nebyla to klasická MS, jak jsem zvyklá, první den okey, druhý den špinění-k večeru nic a další dny opět MS v normálu-poté opět špinění. Dělala jsem si těhu mamatest a negativní, pak jsem opakovala znovu po 5 dnech a negativní.
Tento měsíc-Znovu jsem čekala na MS a měla jsem zpoždění 6 dní, ale mamatest mi vyšel opět negativní, dělala sem si ho 3 a 6 den v očekávané MS. MS se dostavila v noci-což se mi v životě nestalo.
Muzu byt těhotná…? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29
30.12.16 12:29

Mohu být těhotná?

Zdravím všechny, potřebovala bych prosím radu. 24. 12. jsem měla dostat MS po 28 dnech, jak je u mě běžné. MS ale stále nedorazila a těhotenské testy jsou negativní :,( je ještě nějaká možnost, že bych byla těhotná? Těhotenské příznaky mám možná jen ve formě nevolností a to spíše večer 8o častějšího nucení na WC a hustého bílého výtoku, kterého je poměrně hodně a na to taky moc zvyklá nejsem. Četla jsem, že by zpoždění mohla způsobit i cysta, ale nedávno jsem byla na kontrole a doktorka mi dělala ultrazvuk, tak to by ji snad viděla :?
Co si o tom myslíte? Miminko bych si moc přála :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
30.12.16 12:34

Těhotná být můžeš, kamarádka měla těhotenské testy negativní 2 měsíce. Na druhou stranu nemusíš. To, co máš ty, se pravidelně stávalo, když jsme se snažili. Vajíčko se oplodnilo, ale tělo ho nenechalo zahnízdit. Hormonální systém byl z toho malinko vykolejený. Myslím, že těhotná spíše nejsi.
Pokud chceš mít jistotu, buď zajdeš k lékaři nebo si můžeš nechat zjistit hladinu hcg jako samoplátce v nejbližší laboratoři.

• Citovat
  • Upravit
29
30.12.16 12:48

Děkuju za odpověď, jsem z toho zmatená :? Uvidím jak se to bude vyvíjet dál, kdyžtal bych si zašla do té laboratoře…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1368
30.12.16 13:52

@kat9 muže to byt i posunuta ovulace. Což býva vetsinou. pokud si ji nehlidas at uz to merenim bazalni teploty a nebo ovu testem…a husty bily vytok je pred ms normalni. :) jeste pockej. zpozdeni nemas zas az tak velke.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí