Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
divno v puse jsem neměla, ale pořád jsem musela jíst a to slaný věci, taky hodně rajčata, ty malý cherry mi pomáhaly a - bílý jogurt, grep. někdo prý má hnusno v puse, ale nevím, jestli to jde něčím přebít.
Já na začátku mívala takovou kovovou chuť v puse. Řešila jsem to žvýkačkou
snažím se jíst na co mám chuť (i když občas vůbec na nic
) .. ale třeba jeden den je to sladké, druhý den slané, třetí kyselé
.. co mi jeden den spraví chuť, tak druhý den nemůžu ani cítit
.. jinak pomáhá tak jako jíst pořád, takže pořád něco zobu ![]()
Pachuť v ústech může být díky těhu, ale také díky nějakému kazu v ústech nebo žaludeč. šťavám. Já bych ti doporučila zkusit nějaký probio jogurt, jsou i lízátka pro těhotné, pokud pociťuješ nevolnost.
hlad mám taky skoro pořád a nejradši bych jedla a jedla,ale zas nechci vypdat jak koule za chvíli,stačí, že už takhle mě tlačí kalhoty a to jsem v 7tt, při prvním těhu jsem začla nosit těhotenké kalhoty až někdy po 15tt
u mě nešlo to přebít ničím a trvalo to celý těhu
…to moje „divno“, chutnalo jako h.v.o ![]()
PeBa píše:
u mě nešlo to přebít ničím a trvalo to celý těhu…to moje „divno“, chutnalo jako h.v.o
Ty chudáku
ty těhu. hormony ![]()
PeBa píše:
u mě nešlo to přebít ničím a trvalo to celý těhu…to moje „divno“, chutnalo jako h.v.o
no tak to potěš koště
![]()
divno v puse taky nemám.. někdo na to trpí..asi bych hodně pila..
Saroya: včera jsem měla bůček.. i když salámy furt nemusím,ale bůček mňam
![]()
tehulka_janina píše:
divno v puse taky nemám.. někdo na to trpí..asi bych hodně pila..Saroya: včera jsem měla bůček.. i když salámy furt nemusím,ale bůček mňam![]()
ty jo bůček…ten bych si zrovna nedala ![]()
divno v puse jsem měla cca do 7 měsíce a nepomáhalo také vůbec, ale vůbec nic… tak to tě asi nepotěším… tak ať tě to brzy přejde…
Saroya: musím mimčo poškádlit něčím nezdravým, když jím pořád jen ovoce ![]()
tehulka_janina píše:
Saroya: musím mimčo poškádlit něčím nezdravým, když jím pořád jen ovoce
no tak to každopádně…já ho teda zas trošku poškádlím tím ovocem
![]()
Saroya píše:tehulka_janina píše:no tak to každopádně…já ho teda zas trošku poškádlím tím ovocem
Saroya: musím mimčo poškádlit něčím nezdravým, když jím pořád jen ovoce![]()
už přestávám pomalu zvracet..taky už by bylo na čase.. ![]()
Ahoj, prosím o radu, jsem v 7tt a je mi tak nějak divně pořád, ale hlavně v puse mám tak divno, na žvýkačku chuť vůbec nemám, co jinýho, nějaký bonbony? Co Vám pomáhalo?