Těhotná a sama - Brno

8.7.16 20:27

Těhotná a sama - Brno

Ahojky, vím že těhotenství má být šťastné období ale já to štěstí nemám. Loni v říjnu jsem prodělala ZT. S přítelem jsme přes 10let a plánovali jsme svatbu a jak to budem zkoušet znovu hned jak to půjde. Pak ale nastala krize. Jenže v tom se to najednou povedlo a opět čekáme miminko. Problém je ale v tom, že najednou se to už nehodí, nemělo se to prý stát atd. Pořád spolu bydlíme ale už si sem chodí jak do hotelu, je věčne v hospodě a být se mnou nechce. Odstěhovat ale evidentně taky ne. Je tu někdo z Brna, kdo něco podobného bohužel také prožívá? Bylo by fajn se navzájem podpořit, aspoň psychicky :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3274
8.7.16 20:35

Ale miminko si necháš ne? třeba se to ještě srovná, jen se to musí někam hnout. držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.16 21:26

Jasně že nechám, není mi už 20, nikam se to nehne. Našel si spoustu nových mladých kamarádek a s těma si vypisuje, flirtuje a ne zrovna jako kamarád nebo kolega :,( už to takhle trvá od března a já už jsem zralá na psychiatrii

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Marie432875
8.7.16 21:52

@kopretinkaa183 odkud z Brna jsi? Nemohu te podpořit jako někdo kdo to také zažil, ale rada te podpořím i tak. Jaký je vas vztah, bez ohledu na miminko? Neni mozna varianta ze si jen potřebuje,,zvyknout" na novou situaci? Asi bych mu dala jasně najevo ze ma např tyden na to srovnat si myšlenky a potom ze bud bude vztah pokračovat za předem sranovenych pravidel (bez mladých kamarádek, v roli tatinka) nebo ať si zabali a zmizí.

• Citovat
  • Upravit
8.7.16 22:02

@Marie432875 vždycky jsme měli takovou itálii ale loni když jsme čekali poprvé tak byl štěstím bez sebe, teď mi několikrát řekl že se to v něm zlomilo když sme o něj přišli a že to byl osud že spolu nemáme být. A po tom co jsem mu řekla že se zase zadařilo řekl že to byla chyba a že se to nemělo vůbec stát. Že sme se měli dávno rozejít. Vůbec sem nechápala. Už jsem mu několikrát řekla ať si sbalí a vypadne ale nic. Ani neodešel ani se nezměnil. Naopak, začal ještě víc chodit do hospody, přespávat u kolegů a nabalovat kolegyně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
8.7.16 22:08

Mechci být negativní ale to bych se snad na chvíli spakovala sama. třeba by mu to docvaklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.16 22:17

To už mě taky napadlo ale můžu jít leda k mamce která bydlí přes ulici, to bych si moc nepomohla :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
8.7.16 22:24

Kámoška by nebyla? nebo si udělěj welness víkend, nebo tak něco.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3274
8.7.16 22:24

Aspoň budes chvilku myslet na něco jiného, odpocines si

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.16 22:30

Kamošky mají svých starostí dost, navíc se všichni známe a jet sama na nějaký víkend na to nejsem. Mám na sebe hypotéku a musím teď šetřit každou korunu jestli mě v tom vážně nechá. Je si jistej že ho nevyhodím protože bych to sama neutáhla a to je bohužel pravda. Prodat to nechci a mít tu nějaký podnájemníky taky ne, navíc už vidím jak se sem někdo nastěhuje když tu bude malé brečící dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
8.7.16 23:31

@kopretinkaa183 A opravdu tak chces zit? S nekym kdo te nejen nemiluje ale ani si te nevazi? Kazda situace ma reseni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.16 23:35

To nechci, ale pořád doufám že se to v něm zlomí :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3819
8.7.16 23:52

@kopretinkaa183 A i kdyby ano… Dokazala by jsi mu odpustit, jak se choval? Nektere veci nejdou vratit zpatky a vas vztah uz nikdy nebude jako predtim…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4689
8.7.16 23:54

@kopretinkaa183 Ahoj kočko tak to je mi líto:( Jestli chceš můžeš si povídat :) Kolik tě je a v jakém týdnu jsi? Já jsem také čerstvě těhotná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.7.16 00:41

@Agrion už jsme toho překonali spoustu, těžko říct ale za kompletní rodinu by to stálo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí