Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kopretinkaa183 Ahoj kočko tak to je mi líto:( Jestli chceš můžeš si povídat
Kolik tě je a v jakém týdnu jsi? Já jsem také čerstvě těhotná ![]()
@Agrion už jsme toho překonali spoustu, těžko říct ale za kompletní rodinu by to stálo
@Shaari90 jeho rodiče to ještě ani neví
ale máš pravdu, vidí jen sám sebe ![]()
@kopretinkaa183 píše:
@Marie432875 vždycky jsme měli takovou itálii ale loni když jsme čekali poprvé tak byl štěstím bez sebe, teď mi několikrát řekl že se to v něm zlomilo když sme o něj přišli a že to byl osud že spolu nemáme být. A po tom co jsem mu řekla že se zase zadařilo řekl že to byla chyba a že se to nemělo vůbec stát. Že sme se měli dávno rozejít. Vůbec sem nechápala. Už jsem mu několikrát řekla ať si sbalí a vypadne ale nic. Ani neodešel ani se nezměnil. Naopak, začal ještě víc chodit do hospody, přespávat u kolegů a nabalovat kolegyně
Nepřipadá ti to jako obrana, jako únik z reality? Ze se jeste nevyrovnal ze jste o jedno miminko přišli, a ted se boji ze přijdete i o tohle? Proto tak vyvadi? Ja nevim ale asi bych si zkusila i promyslet variantu ze se byt prodá a půjdu klidne do 1+1 (1kk) a budu mit klid… I kdyby jsi sama zůstala, bez prostředku nebudeš neboj. Ale pan otec by se mel vyjádřit co vlastně do budoucna chce. Bude mu stačit platit alimenty? Chce jednoznačně potrat? Dokáže si představit dal s vámi byt? Nebo je to definitivní… Zaměřila bych se opravdu jen sama na sebe a uvazila co zvládnu a co jsem ochotna udělat pro mimco a psychickou pohodu a podle toho bych jednala.
Ahoj holky, měla by některá z vás zájem o nenošenou těhotenskou rolničku, mexickou bolu, která se nosí na bříšku a svým cinkáním uklidňuje miminko?
Nojo, když už tak by se to spíš hodilo do diskuze s názvem Jak uklidnit miminko ![]()