Těhotná bez udělání?

Anonymní
3.8.18 08:45

Těhotná bez udělání?

Měla jsem sex se starším kamarádem. Jelikož jsem předtím sex dlouho neměla, tak mě to bolelo. Takže jsme to ani nedokončili, kondom jsme měli. Nemůžu být těhotná, že ne? Mám spoždění už týden může to být vysazením antikoncepce?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15995
3.8.18 08:50

S kondomem a bez ejakulace se sance blizi tak k nule, az se mi chce napsat, ze zadna neni, ale tak pry i neposkvrnene poceti uz jednou probehlo :mrgreen: Jestli jsi tesne po vysazeni HA, tak delsi cyklus bude nejspis tim, ale neexistuje nic jednodussiho, nez za par korun koupit test a pocurat, aby jsi to mela jasne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
3.8.18 08:51

Mela jsi sex=tehotna byt muzes. Porad dokola tady fakt :zed: proc nejdes do lekarny a nekoupis test misto stupidniho vypisovani tady. A kdyz se tak bojis tehotenstvi proc vysazujes antikoncepci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
3.8.18 08:54

Samozřejmě, že můžeš být těhotná :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
3.8.18 09:08

jako šance je vždycky, ale v tomhle případě podle mě je úplně nulová…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
407
3.8.18 09:23

Sperma obsahuje i preejakulát, nicméně pokud jste měli a správně použili kondom, těhotná pravděpodobně nejsi. Samozřejmě se sperma může dostat do správných cestiček i přenosem, například penis-ruka-pochva a jiné cesty (Vždy jde o spermii, která se dostane do pochvy, upozorňuju že cesta vaše ústa, jeho penis se nepočítají :lol: )

Stále mne udivuje, že se v dnešní době lidé ptají na věci, které jsme probírali na základní škole?

A za poslední, pokud ti vynechala menstruace, nejlepší je zajít na gyndu. Může to být vysazením HA, pomotaný cyklus, cysta, či jen stres …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí