Těhotná policistka

Anonymní
2.8.18 19:19

Těhotná policistka

Ahojky kolegyně policistky :)
Mám na vás dotaz, kdy jste oznámili vaše těhotenství a jakou alternativu zaměstnání jste měli? :) Já jsem na obvodním oddělení, sloužím 24cky. Je nás málo, jsme do výkonu na směnu 1,5 lidi :D
Děkuji za odpověď :)
pprap. :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Horsedick
2.8.18 19:33

„24cky“ - to je něco naprosto strašnýho, to už nikdy nepiš 8o :) Sice nejsem policistka, ale na co bys jako chtěla čekat, zvlášť u policie? Vše je v zákoně o služebním poměru, udělat ti nikdo nic nemůže, proč otálet? A že je lidí málo? To už není tvůj boj.. ;)

• Citovat
  • Upravit
elibro
2.8.18 19:39

@Horsedick jo, správně jsou to 24cítky. Anebo 24řky :p

• Citovat
  • Upravit
12330
2.8.18 20:00

nejsem teda policistka, oznámila jsem to svému vedoucímu ve 12. tt, řediteli jsem to oznámila písemně a rovnou zažádala o to abych mohla chodit v civilu. A dělala jsem 12., noční mi pak zrušili

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.18 20:02

Ahoj :D ja hlasila sve tehotenstvi v praci bezprostredne po zjisteni,ze jsem v ocekavani.Tahle prace neni pro tehotne kort na hlidkove.Musela jsem nastoupit na nemocenskou.Pokud tedy nejsi v kanclu,tam by jsi asi chvili zustat mohla. :P

• Citovat
  • Upravit
39
2.8.18 20:03

Ahoj já bych šla oznámit novinku hned.. Ať se s tím poperou. Muž je u policie a kolegyně otalela s oznámením. Šla tedy po penězích proto nechtěla být doma hned a po pěti měsících o miminko přišla,.. A to bylo na dopravním oddělení natož na obvodě to bych neváhala ani minutu.. Chápu že je to těžké vzhledem ke kolektivu ale.. Miminko má zkrátka přednost pak by sis to vyčítala…
stejně budeš muset odejít tak za čas.. O místo jistě neprijdes????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2652
2.8.18 23:04

První těhotenství v 9 tt. Pak hned rizikáč. Druhé jsem oznámila v 8 tt a do práce chodila do 15 tt. Dělám taky 24 h. směny, venku ve výkonu. Jako těhotná nesmíš nosit zbraň a dělat noční. Pokud to půjde, můžeš jit jen dělat spisy do kanclu a chodit jen na denní. Jinak bych venku ve výkonu fakt nebyla, je to riziko ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34
3.8.18 00:21

První těhu jsem oznámila cca v 8tt, na 24ky jsem chodila do 17 tt, pak ještě chvíli na kanceláře a kolem 25 tt jsem šla na neschopenku. Teď jsem opět těhu, v práci jsem to oznámila hned po zjištění, kolem 6tt na poslední 24ku jsem šla v 15 tt, teď chodím jen na kanceláře, za 3 týdny nastupuji na MD. Jsem na dopravce, být na rušnějším obvodě tak nevím jak bych k tomu přistoupila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.18 10:29

Dekuju za rady :) Zatim to tusim jen ja :D jeste jsem si nedelala testik.
Ale dekuju. Myslim ze jakmile se mi ukazou dve carky, tak to oznamim vedouci :) prece jen ja mam rizikovy vykon, nejsem kancelarska a detatko ohrozit rozhodne nechci :)

• Citovat
  • Upravit
26747
3.8.18 10:38

tak když i ve státním se těhotná uklízí na neschopenku namísto převedení na jinou práci nebo ponechání doma za plný plat… :,( Lidi píšete, že nejsou… takže by taky nebyl problém se vrácením zpět :nevim: Tak to se není čemu divit ,že u soukromníků je to sci-fi. Ono vlastně vesměs tohle píšou i těhotné z lékařského personálu. Je to hnus :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.18 10:57

@Bubla_Bučková Neni bohuzel i jina varianta prace. Prace v kancelari je bud obsazena nebo mimo moji hodnost a vedomosti (coz kdyby me to nekdo naucil nebyl by problem). Nedostatek je u vykonu v terenu, coz delam ja. A to je od prijmu oznameni, az po zadrzovani osob apod..

• Citovat
  • Upravit
26747
3.8.18 11:02
@Anonymní píše:
@Bubla_Bučková Neni bohuzel i jina varianta prace. Prace v kancelari je bud obsazena nebo mimo moji hodnost a vedomosti (coz kdyby me to nekdo naucil nebyl by problem). Nedostatek je u vykonu v terenu, coz delam ja. A to je od prijmu oznameni, az po zadrzovani osob apod..

a zkoušel si někdo oběhat to ponechání doma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Horsedick
4.8.18 15:47

Ponechání doma za plnej plat? Jste asi upadly, ne? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
26747
4.8.18 19:03

@Horsedick jsou zvěsti, že to existuje :mrgreen: