Těhotná policistka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tvirus
8.8.22 20:35

Tak jak to dopadlo? Přemýšlím, kdy to mám oznámit já…Nejraději bych to oznámila hned, i když to nemám ještě od doktora.

• Citovat
  • Upravit
1
6.11.22 07:46

@Tvirus prosím, moc ráda bych věděla jak jste nakonec dopadla a kdy jste to oznámila, já to vím čerstvě jsem v 6 týdnu a chystám se to oznámit v úterý. Chtěla jsem chvilku jezdit venku ale po včerejšku kdy jsem vybíhala schody a pásek mi skákal po břiše mi to nepřijde jako dobrý nápad už jezdit venku no😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tvirus
8.11.22 09:20

@Vranany
Oznámila jsem to hned s tím, že jsem první měsíc jezdila hlídku venku a dělala i noční (je teda fakt, že jsem se hrozně bála a ještě k tomu v Praze a v létě byl hroznej bordel :D). Nejprve mi slíbili spisy v kanceláři, pak z toho nakonec sešlo a měla jsem dělat zesílení dozorčí s tím, že bych jezdila sama ven a nabírala věci. Nakonec to stejně dopadlo tak, že mě gynekolog nechal doma na rizikovém a je to tak asi lepší. Je fakt, že mi prvních 13 týdnů bylo hrozně a hlavně chodím asi 320× za den na záchod, nedokážu si moc představit být někde venku.

• Citovat
  • Upravit
25
8.11.22 15:01

Já jsem to oznámila hned. Při naší práci je blbost být venku, vždyť se tam taháme a řešíme plno drbanů a hlavně, mít opasek na břichu v tomto stavu je taky nic moc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
8.11.22 15:04

Když zůstanete v práci, že budete někde v kanclu. Tak Vám samozřejmě vezmou smenost a to se dá vyřešit jedním papírem. Máme totiž nárok na vyrovnání za smenost, takže pak máte úplně stejnou výplatu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tvirus
2.2.23 16:29

Holky nemáte prosím některá vzor na žádost o peněžitou pomoc v mateřství? Dostanu papír od gynekologa + mám napsat žádost i řediteli. Tak jestli to stačí napsat jen tak “stroze”, že já: jméno, příjmení, hodnost, oeč, služební zařazení a datum od do nástupu na MD, nebo tam musí být něco spešl. Předem děkuji.

• Citovat
  • Upravit
25
4.2.23 09:31

My máme nárok na příspěvek v MD?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1677
21.10.23 14:19
@Tvirus píše:
Holky nemáte prosím některá vzor na žádost o peněžitou pomoc v mateřství? Dostanu papír od gynekologa + mám napsat žádost i řediteli. Tak jestli to stačí napsat jen tak “stroze”, že já: jméno, příjmení, hodnost, oeč, služební zařazení a datum od do nástupu na MD, nebo tam musí být něco spešl. Předem děkuji.
.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.10.23 07:36

Ja delala pred tehotenstvim na zachrance, u nas neni dispecink a tak jsem bezprostredne po zjisteni tehotenstvi sla na neschopenku. Bylo to tedy na zacatku covidu. Rekla jsem gynekologovi, co delam za praci a skoro se semnou nebavil. Je to dist obdobna prace, v terenu hrozi spoustu nebezpeci. Lide jsou nebezpecni. Nekdo te bouchne do bricha, nekdo te nakazi nebezpecnou nemoci.. stat se to muze kdekoliv, ale proc tomu jit naproti?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky