Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky kolik jste měly nahoře ve 29.tydnu a kolik ještě jste přibraly? Já mám zatím 10 kg nahoře tak snad se do 15 kg vlezu
já měla ve 29tt asi 6 kilo nahoře, ted jsem ve 38tt a vyšplhalo se to na 12 kg ![]()
S prvním jsem měla 6kg nahoře v 30tt, nakonec jsem rodila se 14, ted jsem ve 30tt a 4,5kg nahoře.
Poprvé asi taky 10 a ve finále 15kg a podruhé asi 6 a ve finále 10. Teď jsem potřetí, 10tt a už 2kg nahoře, tak jsem zvědavá
ale zas mám o 7kg nižší startovací váhu než u předchozích těhotenství, takže dobrý ![]()
29 tyden jsem mela asi 5 kilo nahore ted 32 mam asi 6. Cekaji me jeste 2 mesice a uvidim kolik to nakonec bude.
Vychozi vaha byla 59 kg.
@Martina7689 všichni píšou s nižší váhou koukám
já jsem 24+0 a mám 8kilo
první těhotenství jsem měla 16kg nahoře tak s tím počítám i teď ![]()
30 tt a mám cca 7 a půl kila, doufala jsem, že se vlezu do 10, ale jelikož začínám otékat, vidím to jako nereálné
V prvním těhotenství jsem měla preeklampsii a kolem 30. týdne jsem měla už +20 kg(celkem pak +30 a sundala jsem pak 35).V druhém těhotenství jsem ve 30. týdnu měla +8 kg,na konci +16 a ted mám ještě 6 nahoře ![]()
31tt+6 a mám 11kg nahoře. V prvním těhotenství jsem nabrala 25kg, tak doufám a dělám vše pro to, abych to trochu korigovala ![]()
@saphire píše:
@Martina7689 všichni píšou s nižší váhou koukámjá jsem 24+0 a mám 8kilo
první těhotenství jsem měla 16kg nahoře tak s tím počítám i teď
aspon nekdo se mnou drzi basu
ja mela taky prave ve 25. cca 8 no a ted to zase o 2 kila poskocilo kdyz se ve finale vlezu do 15 kg tak budu rada uvidime co tech poslednich 11 tydnu prinese
@Martina7689 ja se pritom stravuju bezne, takze kdyz mi ted za poslednich 5tydnu poskocila vaha o 4kila tak jsem se divila ale patri to k tomu
kil se nebojim, hold mela jsem prirustek predtim 16kg a tvrdili mi ze je to optimalni tak bude i ted ![]()