Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@saphire no ja ne ze bych se nejak omezovala to ne ale treba necpu se vecer u TV bramburkama atd to jsem stopla ale jinak jim normalne ![]()
@Martina7689 píše:
Ahoj holky kolik jste měly nahoře ve 29.tydnu a kolik ještě jste přibraly? Já mám zatím 10 kg nahoře tak snad se do 15 kg vlezu
Tak to já ti mohu jen a jen závidět…jsem také 29tt a už 15kg nahoře
ale jsem v klidu…u první to bylo taky. Zase se toho hodlám rychle zbavit ![]()
@Kača222 píše:
Tak to já ti mohu jen a jen závidět…jsem také 29tt a už 15kg nahoře![]()
ale jsem v klidu…u první to bylo taky. Zase se toho hodlám rychle zbavit
Neboj se už tě doháním už mám hrůzu si vůbec stoupnout na váhu včera jsem začala 32. Týden a už mám pomalu 12kg nahoře doufala jsem že se vlezu celkem do 15kg ale jak to tak vidím tak se mi to asi nepovede. Snad to pak půjde dolů bez nějakého velkého úsilí, ale mám jen břicho, naštěstí nekynu v obličeji, stehnech nebo tak ale přesto mám hrůzu z celkové váhy
![]()
@Martina7689 Dneškem začínám také 32tt a už je to 17kg … šílený
.. u první dcerky jsem nechala v porodce pouhých 7 kg… zbytek byl boj…ale do roka všechno dole…jinak závidím že máš jen bříško
.. já kynu celá
![]()
@Martina7689 Dneškem začínám také 32tt a už je to 17kg … šílený
.. u první dcerky jsem nechala v porodce pouhých 7 kg… zbytek byl boj…ale do roka všechno dole…jinak závidím že máš jen bříško
.. já kynu celá
![]()
@Kača222 píše:
@Martina7689 Dneškem začínám také 32tt a už je to 17kg … šílený![]()
![]()
.. já kynu celá
![]()
Bud v klidu já budu mít 17 kg asi zítra tím jak mi to jde rychle nahoru
to že mám jen břicho mi říká okolí, že nebýt břicha tak nevypadá že za 2 měsíce rodim a nevěří mě že mám 12kg nahoře já sama si připadám jako vorvan už ať je konec října a prcek je venku
neboj se třeba to teď řešíme úplně zbytečně a po porodu nám ty kila půjdou takovou rychlosti dolů že ani nemrknem ![]()