Těhotná? Chorá? Či co?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3
30.3.08 12:38

Těhotná? Chorá? Či co?

Ahoj,

jsem tady dneska poprvé a tak trochu si říkám: co tu dělám? Jde o to, že jsem nedostala menstruaci, kterou mívám pravidelně. Beru HA Lindynette. Minulou sobotu jsem si vzala poslední prášek. Jako každý měsíc jsem čekala v úterý/středu menstruaci. Ta se nedostavila. Ani kapka. Včera ráno jsem si šla koupit GS mamatest. První test jsem nervozitou počurala celý, takže šel do koše, druhý vyšel negativní. Dnes je neděle a já jsem se dočetla, že zpoždění 4 dnů ještě nic neznamená. Jsem jen trošku vyděšená. Nikdy se mi to nestalo. Je mi 20 let, HA beru od svých 17 let. Menstruace se vždy dostavila jak měla. V pátek jsem volala lékaři, ale bohužel měl dovolenou. Já mám teď zkouškový, takže se k němu dostanu až ve čtvrtek. Prosím o názor. Jsem těhotná? Nemocná? Cítím se fajn, sem tam ve mně zatrne, ale myslím si, že se příliš pozoruji. Děkuji za Váš názor. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3136
30.3.08 12:44

ahojky, nevím, jestli mimčo chceš nebo ne…takže nevím, jestli tě „potěším“…přítelova sestřenice otěhotněla přes antikoncepci…může se to stát, pokud si byla třeba nemocná nebo chytila nějakýho vira 8)

no, zkus testnout ještě zítra…
držím pěstičky (ať už tak nebo tak :wink: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
30.3.08 13:30

děkuju za reakci,

na miminko jsem sice ještě mladá, ale pokud by se potvrdilo těhotenství, nechala bych si jej.. Přece jenom je to takový malý zázrak.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13739
30.3.08 14:23

Myslím, že těhotná asi nebudeš. Pokud si brala HA pravidelně a nebrala jiné léky nebo nebyla nemocná. Kamarádka asi před dvěma měsíci taky nedostala po dobrání HA (zničehonic, předtím se to nikdy nestalo). Doktor jí dělal různé testy, těhotná nebyla. Nepřišel na nic, řekl, ať normálně začne další plato. Pak už to asi bylo v pohodě (ale nevím přesně). Těhotná ale určitě není :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2104
30.3.08 14:55

Ahoj, píšeš, že máš zkouškové. I stresem může dojít k posunutí MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymni
31.3.08 09:52

Ahojky,tak ja mela pred 3 lety to same a dnes mame krasnyho kluka.Nechci te desit,ale tem,co tvrdily,ze se pres HA otehotnit nejde,tak jsem jim pak dala za pravdu,ze teda asi jo.Tehdy jsem nebyla ani nachlazena,prasky jsem brala na hodinu presne a i tak se to satlo…Ale je fakt,ze jsem tehdy mela take zkouskovy a mozna nervy udelaly sve.Hodne stesti a i kdyby jsi byla tehulka,bud za to stastna.Hodne stesti Hana

• Citovat
  • Upravit
3
7.4.08 21:25

Milé dámy, děkuji za Vaše reakce, ale těhotná nejsem, ve čtvrtek (8 dní po plánované MS) jsem šla ke svému gynekologovi, který mi píchnul injekci na vyvolání MS do 14 dnů. Důvod nedostavení MS? Prostě se to prý stává.. Tak to nekoumám a je mi fajn..
Děkuji za Vaše názory.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital