Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravim:ú nechtěla jsem sem vubec psát abych nic nezakřikla…ale už potřebuju asi radu či podporu těch, které to znají…takže
už 3 týdny mě heozně bolí prsa…někdy samy od sebe někdy když se dotknu ale bradavky pořád nemužu se jich ani dotknout..jsou i podivně bolí občas, byly dny kdy jsem nemohla ani stát, menzes jsem měla dostat 13-14.4.16 večer mě hrozně bolelo břocho jako ybch ot měla dostat v psoteli jsme to obrečela ale ráno nci přetrvávalo to celý den ale nic menstruace do ted nikde… potíže přetrávají jen břicho nebolí ted už jen bedra ao bčas mě píchne v podbřišku.,..jenže test byl včera negativní
prý je to brzo že mužu být těhotná jen od ovulace což jsou skoro tři dny
omlouvám sem ožná za hloupý dotaz ale už jsem fakt v haj… ![]()
@Katherine1995 píše:
Zdravim:ú nechtěla jsem sem vubec psát abych nic nezakřikla…ale už potřebuju asi radu či podporu těch, které to znají…takžeuž 3 týdny mě heozně bolí prsa…někdy samy od sebe někdy když se dotknu ale bradavky pořád nemužu se jich ani dotknout..jsou i podivně bolí občas, byly dny kdy jsem nemohla ani stát, menzes jsem měla dostat 13-14.4.16 večer mě hrozně bolelo břocho jako ybch ot měla dostat v psoteli jsme to obrečela ale ráno nci přetrvávalo to celý den ale nic menstruace do ted nikde… potíže přetrávají jen břicho nebolí ted už jen bedra ao bčas mě píchne v podbřišku.,..jenže test byl včera negativní
prý je to brzo že mužu být těhotná jen od ovulace což jsou skoro tři dny
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
omlouvám sem ožná za hloupý dotaz ale už jsem fakt v haj…
3 dny? Ms jsi mela dostat 14.4., tak jake tri dny? Mas v tom nejaky zmatek.
Menstruaci jsi měla dostat 13.4. a od ovulace jsou to tři dny? To asi ne…
Promiň, ale v těch datumech se nedá vyznat. Kdy jsi měla tedy poslední menstruaci a kdy ovulaci?
@Katherine1995 píše:
3 týdny pardon…
To už by být vidět mělo.
Jakým způsobem hlídáš ovulaci? Pomocí testů nebo měříš teplotu? Pokud víš jistě termín, kdy jsi měla ovulaci, tak 3 týdny poté bys už musela mít test pozitivní.
Nijak nehlídám o dítě jsme se nesnažili… podle dr jí mam v pulůce cyklu
Tam je důležité kdy začala, ne kdy končila. A ovulaci si hlídáš jak?
@Katherine1995 píše:
A z čeho bys tedy měla být těhotná?
Tak to se ti ještě mohla ovulace posunout, ještě počkej pár dní a zkus test znovu, jinak zaběhni k dr.
Děkuji… známi mi poradila at počkám do neděle do rána aspon…že jí se to ukázalo až 14 dní po vynechání a ted je v 6 týdnu a to ještě ani dr jí pořádne nic moc neviděl… ![]()
@Katherine1995 píše:
o dítě jste se nesnažili, ale menstruaci jsi obrečela
máš to celý nějaký zmatený.
Nicméně u obou dcer jsem měla v den očekávané ms silné čárky na testu.