Test - holky, jsem těhotná?

12121
18.4.17 17:48

Určitě ano, gratuluji! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2917

Já bych řekla že ano :) gratuluji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27827

Ano

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37210

Jojo ten je pozitivni, kdyz udelas za par dni tak bude silnejsi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
18.4.17 17:50

Určitě ano, takto přesně vypadaly mé testy. Gratuluji :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79839
18.4.17 17:50

Jo, jsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
18.4.17 17:52

Ano :) gratuluji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12121
18.4.17 17:52
@Kaci235 píše:
Jeeeej :oops: Mimi si necham, ale potrebovala bych poradit :( ted budu dodelavat školu a nemam opracovany ani rok…pritel pracuje a vztah mame uz rok a pul a vse v pohode.. je nekdo ochotný mi dat rady? :nevim:
Školu, jako střední? Kolik to je? To bylo asi neplánované, viď? Neboj, to zvládneš, hlavní je, jestli máte nějaké zázemí, kde bydlet, jestli vás přítel uživí… Aspoň budeš mladá maminka, to není k zahození ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37210
18.4.17 17:58

@Kaci235 tak skolu dodelat stihnes ne? To sou 2 mesice… jinak mas urcite narok na rodicovsky prispevek, automaticky na 4 roky, ale pres pritele si muzes nastavit a kratsi variantu. Nejdulezitejsi je, jestli mate kde bydlet, nejake finance na vybavicku a jestli pritel vydela tolik aby byl schopnej vas vsechny uzivit, narovinu ten RP neni zadna vyhra v loterii :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
411
18.4.17 18:01

Určitě ano :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
18.4.17 18:16

Pozitivní určitě je :) Já je an silnější neměla… Ale nevím, jaké rady chceš slyet nebo na co konkrétně se ptáš? Asi bychs e sama sebe zeptala spíš, či přítel bude za tuto informaci rád, či nikoli.. Či se o vás postará nebo budeš samoživitelka.. To všechno si musíte vyřeit spolu :) My nevíme vbec krom tohoto testu, jak an tom jste… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
18.4.17 18:20
@Kaci235 píše:
A holky jak zabráním potratů? První tri mesice jsou dost rizikové co čtu..

Nezabráníš tomu nijak.. Můžeš tomu všelijak napomoci, aby se to nestalo, šetřit se nestresovat apod.. Ale když to prostě nemá vyjít a něco je špatně tak nepomůžeš ničím.. Ještě ti může doktor/ka předepsat utrogestan či jiné tablety na udržení a podporu těhu… Ale podle mě se to nedává „jen tak“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
18.4.17 18:31

@Kaci235 A s čím konkrétně bys chtěla poradit? Já jsem byla v podobné situaci ;) Jinak potratu se moc zabránit nedá…Samozřejmostí je vynechat cigarety, alkohol (v prvním trimestru ideálně úplně) atd., ale většina dětí se potrácí kvůli vadám, které vznikají už oplozením vajíčka, bohužel je to v drtivé většině na přírodě ;) A hlavně buď v klidu, stres někdy napáchá největší škody.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
18.4.17 18:35

Na gyndu bych zavolala a domluvila se, každý doktor postupuje jinak…Můj si mě pozval už v 5. týdnu, sice se toho ještě moc nepozná, ale kvůli vyloučení mimoděložního ;) Jiní doktoři zvou až třeba kolem 9. týdne, kdy už je vidět srdíčko :)
Mimochodem, k tomu potratu ještě, doporučuju tenhle článek od pana dr. Bartáka. Já se taky strachovala a tenhle článek mě uklidnil a povzbudil. :)
 http://bartak-alexandr.webnode.cz/…i-potraceji/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
18.4.17 18:41
@Kaci235 píše:
Vychází mi to na šestý tyden těhotenství no… to je uz dost :D mam jit uz na gynekologii?

tak, zavolej si tam oni tě objednají stejně až později ještě třeba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital