Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky, mohu poprosit treba aspon o kapku nadeje? Rikam si sice pockej pockej pockej, ale moc to nefunguje
Zesilela mi po dvou dnech carka na testu, ale dle meho kalendare mam cca 5 dnu do menzes a jsem 8 - 9 DPO. Je vubec mozne ze tak brzo by se to ukazalo.? Parkrat se mi objevila ryska, ale tohle vypada tak nejal jinak a objevila se do 2 min. Dekuji za vase nazory.
NO, dle mého falešná nebude..vypadá hezky..tak gratuluji, pokud je to chtěné
ať sílí ![]()
@krysenka Ahoj. Je tam duch ale proč si děláš test tak brzo a né po vynechání? ![]()
@Kajka9 píše:
@krysenka Ahoj. Je tam duch ale proč si děláš test tak brzo a né po vynechání?
Na to se ptam sama sebe kazdej den. Ja nevim jsem strasne nedockava
Skoro dva roky neuspesneho snazeni ze me asi udelalo testovaci furii
Ostatnim poradim to stejne, testuj az po vynechani, ale sobe poradit neumim ![]()
@krysenka Já vím že si nedočkavá ale ted budeš pořád testovat každý den jestli sílí atd další stresy…A kdyby došla MS tak z toho budeš v háji
@krysenka píše:
Na to se ptam sama sebe kazdej den. Ja nevim jsem strasne nedockavaSkoro dva roky neuspesneho snazeni ze me asi udelalo testovaci furii
Ostatnim poradim to stejne, testuj az po vynechani, ale sobe poradit neumim
Hlavne ze se zadrilo, z komentaru ze nemas tak brzo testovat si hlavu nedelej. Krasna carka, pokud vylezla v limitu je to ok a radsi zkus jeste test dr maxe, uz dnes jsem nekam psala ze dr max je pro me pojistka ze jiny test nekecal
drzim palce a treba se sejdeme v lednovych miminkach ![]()
@saphire mockrat dekuji za utechu, podporu…
Snad to vyslo. Jen jsem ted nekde videla, ze kdyz se duch objevi tak brzo, tak to klidne muzou byt i dvojcata
No tak uvidime. Bud to vyslo a nebo nic…
@saphire Tak ono je dokázaný že každá žena minimálně jednou potratí ale ani o tom neví jenže když si děláš brzo testy vyjdou pozitivnní ale pak příjde MS což se prostě stane tak normálně by o tom nevěděla je to zbytečný stres..(Ano nemusí se to stát což bych nikomu nepřála ) ale zbytečné nervy na víc jestli sílí a co když dojde..
@Kajka9 verim tomu ze spousta zen co testuje brzy si to uvedomuje ![]()
@krysenka dusici nejsou smerodatni ale je fakt ze posledne jsem mela ducha 10dpo a dvojcata to byly (ale nedopadlo to) ted prvni duch 11dpo ale driv jsem netestovala a ted 12dpo potvrzeno i dr maxem.
@sarah1618 píše:
Holky dnes jsem si udělala test. Poprvé v životě. Bála jsem se povídat. Nechci se ještě nikomu svěřovat, co teď. Budu volat na gyndu ale, jsem v teto situaci poprvé… jsem těhotná???
Test je pozitivní, takže si těhotná. Objednej se tak za 2-3 týdny k doktorovi.
@Annabela11 píše:
@sarah1618 Navod je u těhotenského testu…
K tomu je treba aspon trochu inteligence ![]()