Test - holky, jsem těhotná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25
26.4.17 11:57

Tehotna?

Ahoj holky, mohu poprosit treba aspon o kapku nadeje? Rikam si sice pockej pockej pockej, ale moc to nefunguje :-) Zesilela mi po dvou dnech carka na testu, ale dle meho kalendare mam cca 5 dnu do menzes a jsem 8 - 9 DPO. Je vubec mozne ze tak brzo by se to ukazalo.? Parkrat se mi objevila ryska, ale tohle vypada tak nejal jinak a objevila se do 2 min. Dekuji za vase nazory.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9950
26.4.17 12:02

NO, dle mého falešná nebude..vypadá hezky..tak gratuluji, pokud je to chtěné :potlesk: :kytka: ať sílí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
26.4.17 12:02

@krysenka Ahoj. Je tam duch ale proč si děláš test tak brzo a né po vynechání? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
26.4.17 12:05
@Kajka9 píše:
@krysenka Ahoj. Je tam duch ale proč si děláš test tak brzo a né po vynechání? :nevim:

Na to se ptam sama sebe kazdej den. Ja nevim jsem strasne nedockava :-) Skoro dva roky neuspesneho snazeni ze me asi udelalo testovaci furii :-) Ostatnim poradim to stejne, testuj az po vynechani, ale sobe poradit neumim :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
26.4.17 12:07

@krysenka Já vím že si nedočkavá ale ted budeš pořád testovat každý den jestli sílí atd další stresy…A kdyby došla MS tak z toho budeš v háji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
26.4.17 12:23
@krysenka píše:
Na to se ptam sama sebe kazdej den. Ja nevim jsem strasne nedockava :-) Skoro dva roky neuspesneho snazeni ze me asi udelalo testovaci furii :-) Ostatnim poradim to stejne, testuj az po vynechani, ale sobe poradit neumim :-)

Hlavne ze se zadrilo, z komentaru ze nemas tak brzo testovat si hlavu nedelej. Krasna carka, pokud vylezla v limitu je to ok a radsi zkus jeste test dr maxe, uz dnes jsem nekam psala ze dr max je pro me pojistka ze jiny test nekecal ;) drzim palce a treba se sejdeme v lednovych miminkach ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
26.4.17 12:50

@saphire mockrat dekuji za utechu, podporu… :-) Snad to vyslo. Jen jsem ted nekde videla, ze kdyz se duch objevi tak brzo, tak to klidne muzou byt i dvojcata :-) No tak uvidime. Bud to vyslo a nebo nic…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11659
26.4.17 12:52

@saphire Tak ono je dokázaný že každá žena minimálně jednou potratí ale ani o tom neví jenže když si děláš brzo testy vyjdou pozitivnní ale pak příjde MS což se prostě stane tak normálně by o tom nevěděla je to zbytečný stres..(Ano nemusí se to stát což bych nikomu nepřála ) ale zbytečné nervy na víc jestli sílí a co když dojde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7041
26.4.17 13:16

@Kajka9 verim tomu ze spousta zen co testuje brzy si to uvedomuje ;)
@krysenka dusici nejsou smerodatni ale je fakt ze posledne jsem mela ducha 10dpo a dvojcata to byly (ale nedopadlo to) ted prvni duch 11dpo ale driv jsem netestovala a ted 12dpo potvrzeno i dr maxem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sarah1618
22.4.20 07:44

H :andel:

Příspěvek upraven 22.04.20 v 08:07

• Citovat
  • Upravit
36894
22.4.20 07:47
@sarah1618 píše:
Holky dnes jsem si udělala test. Poprvé v životě. Bála jsem se povídat. Nechci se ještě nikomu svěřovat, co teď. Budu volat na gyndu ale, jsem v teto situaci poprvé… jsem těhotná???

Test je pozitivní, takže si těhotná. Objednej se tak za 2-3 týdny k doktorovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14313
22.4.20 08:03

@sarah1618 Navod je u těhotenského testu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4380
22.4.20 09:06
@Annabela11 píše:
@sarah1618 Navod je u těhotenského testu…

K tomu je treba aspon trochu inteligence :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital