Těhotná, či blázen?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19.4.17 19:56

Nesnažímej kao že jsme se o to nebavili..ale kdyby se to stalo budeme oba moc rádi… :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
19.4.17 20:02
@Katherine1995 píše:
Nesnažímej kao že jsme se o to nebavili..ale kdyby se to stalo budeme oba moc rádi… :pankac:

Samozřejmě :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.17 20:04

Vim psala jsme to zmateně porotože už zmatená jsme nidky jsme takovéhle,,příznaky,,neměla a nidky se mi tak to neopozdilo:( omlouvám se za hloupý dotaz :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15272
19.4.17 20:04
@radkka píše:
Samozřejmě :roll:

Jasny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.17 20:06

Co není může být, test bych si udělala z ranní moče, obsahuje nejvíc hormonu. Mě bolely prsa tyden před ms, z boku, jakoby uzliny.

• Citovat
  • Upravit
10291
19.4.17 20:07

Tak možný je všechno… jako ze zkušenosti vím, že když vynechá menstruace a miminko by člověk přivítal, tak minimálně jeden těhotenský příznak se objeví, i když se vůbec o těhotenství nejedná :mrgreen: Zkusima bych udělat další test za týden, pro případ, že jste měla ovulaci až ke konci cyklu - já to tak třeba mívám a pak prostě ten test to neukáže pár dní po vynechání… tak zkuste a uvidíte :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
19.4.17 20:08
@KKatka23 píše:
Tak možný je všechno… jako ze zkušenosti vím, že když vynechá menstruace a miminko by člověk přivítal, tak minimálně jeden těhotenský příznak se objeví, i když se vůbec o těhotenství nejedná :mrgreen: Zkusima bych udělat další test za týden, pro případ, že jste měla ovulaci až ke konci cyklu - já to tak třeba mívám a pak prostě ten test to neukáže pár dní po vynechání… tak zkuste a uvidíte :)

I když ho nevítá, si pamatuju moc dobře, jak jsem plašila, když jsem měla zpoždění, bolelo mě břicho, prsa, bylo mi špatně od žaludku, i výtok jsem měla těhotenskej :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.17 20:08

Jo to mi řikaj všichni :D ale znáte to…já ty přáznaky měla před ms po ní už jen ty prsa a čurání zustalo :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
19.4.17 20:10

No snad nebudeš těhotný cvok :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
19.4.17 20:12

Včera jsme si dělala ten test fakt s jistotou že jsem protože TENTO STAV jsem ještě nidky neměla…navíc to zpoždění…to už vubec ne a když tak den..ne tak to dlouho..pak byl test negativní a já od rána dumám a nevim a snažim se počkat apson do nedělele do dalšího :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.4.17 20:16

My když se snažili, tak jsem měla příznaky každej měsíc… Bylo to šílený, rozhodilo mi to tehdy ms, začla mi vynechavat.

• Citovat
  • Upravit
20767
19.4.17 20:17
@Katherine1995 píše:
Včera jsme si dělala ten test fakt s jistotou že jsem protože TENTO STAV jsem ještě nidky neměla…navíc to zpoždění…to už vubec ne a když tak den..ne tak to dlouho..pak byl test negativní a já od rána dumám a nevim a snažim se počkat apson do nedělele do dalšího :zed: :zed: :zed: :zed:

Co to bylo za test?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.17 20:19

GS Mammatest 10 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.4.17 20:20

Ano ale my se nesnažíme..ano je fakt ženepoužíváme žádnou ochranu jen přerušovanou soulož ani by mě to nenpaldo že mužu v tom :roll: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
19.4.17 20:20
@Katherine1995 píše:
GS Mammatest 10 :think:

Tak ten by to ukázat měl, zkus Lady Max, prodávají ho jen v lékárnách Dr. Maxe, podle mě je nejspolehlivější a nejcitlivější :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí