Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nesnažímej kao že jsme se o to nebavili..ale kdyby se to stalo budeme oba moc rádi… ![]()
@Katherine1995 píše:
Nesnažímej kao že jsme se o to nebavili..ale kdyby se to stalo budeme oba moc rádi…
Samozřejmě ![]()
Vim psala jsme to zmateně porotože už zmatená jsme nidky jsme takovéhle,,příznaky,,neměla a nidky se mi tak to neopozdilo:( omlouvám se za hloupý dotaz ![]()
Co není může být, test bych si udělala z ranní moče, obsahuje nejvíc hormonu. Mě bolely prsa tyden před ms, z boku, jakoby uzliny.
Tak možný je všechno… jako ze zkušenosti vím, že když vynechá menstruace a miminko by člověk přivítal, tak minimálně jeden těhotenský příznak se objeví, i když se vůbec o těhotenství nejedná
Zkusima bych udělat další test za týden, pro případ, že jste měla ovulaci až ke konci cyklu - já to tak třeba mívám a pak prostě ten test to neukáže pár dní po vynechání… tak zkuste a uvidíte ![]()
@KKatka23 píše:
Tak možný je všechno… jako ze zkušenosti vím, že když vynechá menstruace a miminko by člověk přivítal, tak minimálně jeden těhotenský příznak se objeví, i když se vůbec o těhotenství nejednáZkusima bych udělat další test za týden, pro případ, že jste měla ovulaci až ke konci cyklu - já to tak třeba mívám a pak prostě ten test to neukáže pár dní po vynechání… tak zkuste a uvidíte
I když ho nevítá, si pamatuju moc dobře, jak jsem plašila, když jsem měla zpoždění, bolelo mě břicho, prsa, bylo mi špatně od žaludku, i výtok jsem měla těhotenskej
![]()
Jo to mi řikaj všichni
ale znáte to…já ty přáznaky měla před ms po ní už jen ty prsa a čurání zustalo
![]()
Včera jsme si dělala ten test fakt s jistotou že jsem protože TENTO STAV jsem ještě nidky neměla…navíc to zpoždění…to už vubec ne a když tak den..ne tak to dlouho..pak byl test negativní a já od rána dumám a nevim a snažim se počkat apson do nedělele do dalšího
![]()
My když se snažili, tak jsem měla příznaky každej měsíc… Bylo to šílený, rozhodilo mi to tehdy ms, začla mi vynechavat.
@Katherine1995 píše:
Včera jsme si dělala ten test fakt s jistotou že jsem protože TENTO STAV jsem ještě nidky neměla…navíc to zpoždění…to už vubec ne a když tak den..ne tak to dlouho..pak byl test negativní a já od rána dumám a nevim a snažim se počkat apson do nedělele do dalšího![]()
![]()
![]()
Co to bylo za test?
Ano ale my se nesnažíme..ano je fakt ženepoužíváme žádnou ochranu jen přerušovanou soulož ani by mě to nenpaldo že mužu v tom
![]()
@Katherine1995 píše:
GS Mammatest 10
Tak ten by to ukázat měl, zkus Lady Max, prodávají ho jen v lékárnách Dr. Maxe, podle mě je nejspolehlivější a nejcitlivější ![]()