Těhotná jen 6týdnů

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5.2.09 06:31

Těhotná jen 6týdnů

Krásný den, jsem tady poprvé a tak vlastně ani nevím pořádně co mám dělat.
Já vím že je to brzo ale čekáme dvojčátka a mám strach že se jim něco stane v práci máme celkem stres, musím chodit jako hygiena po kuchyni a je mi tam špatně okamžitě jdu zvracet a v práci to nikdo neví, ale nevím jak říct doktorovi že už do práce chodit nechci. Bojím se že se něco stane a najednou mi v ordinaci oznámí že už mimi nejsou.......Prosím Vás někoho o radu. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
421
5.2.09 07:34

Ahoj, není přece problém říct doktorovi, že Ti je špatně, že máš v práci stres a poprosit o ho neschopenku. Prvních 12 týdnů těhotenství bys opravdu měla být ve větším klidu, nestresovat se, nepřepínat síly. Těhotenství s dvojčátky je většinou bráno jako rizikové. Moje známá čekala dvojčátka a i když neměla výrazné problémy, byla od začátku doma kvůli stresu a dojíždění do práce. To, že máš strach o miminka je normální, to zažívá každá matka. Snaž se tedy udělat maximum, abys mohla být co nejvíc v pohodě. Přeju Ti klidné těhotensvtí a zdravé děti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
5.2.09 07:42

Mě se doktor při první prohlídce, kdy jsem si nechávala potvrdit těhotenství ptal, jestli nechci nemocenskou a jaké dělám zaměstnaní, jestli nemám velký stres atd. A taky mi říkal, že pokud by mi bylo vyloženě spatně v práci, cítila se hodně unavena, ať přijdu a on mi tu nemocenskou napíše.
Neboj se to svému doktorovi říct nebo to s tím aspoň prodiskutovat a třeba ti nabídne sám nemocenskou. Aspoň na nějaký čas. Tak se akorát budeš trápit a budeš ve stresu víc - můj názor.
Hlavně nemysli na to, že ti v ordinaci oznámí, že mimi už nejsou a že se něco stane. Tak se neboj a zeptej se! Děláš to nejen pro sebe, ale i pro své mimi.
Držím ti palce, ať vše probíhá, tak jak má a jste všichni tři hodně zdraví. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.2.09 07:52

Re: Těhotná jen 6týdnů

Děkuji Vám určitě máte pravdu. Zadjdu si tam a řeknu mu to jen mám divné pocity jako bych byla nějaká divná.....a moje kolegyně v práci mi to taky říkají. Doufám že bude všechno v pořádku a moji malý cvrčci budou taky v porádku.
 Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6260
5.2.09 08:00

Je to podle mne způsobeno těhotenstvím. Taky mi říkali všichni, že jsem jiná-divná … Žena se v tomto období mění. Taky jsem měla ze začátku pochybnosti, jestli bude vše v pořádku a co když se něco stane. Ale opravdu to chce myslet pozitivně a říkat si, že vše bude dobré… A uvidíš, že bude !!! Takže ještě jednou držím palce a hodně pozitivního myšlení, i když vím sama, že je to někdy hodně těžké.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40
5.2.09 09:06

To já když jsem byla podle UTZ v 5tt tak jsem nemocenskou odmítla,ale když jsem tam šla za týden znova,tak jsem si to rozmyslela a normálně jsem se dr zeptala jestli mi napíše nemocenskou.A on ochotně přikývl.Taky jsem měla v práci stres a navíc jsem pracovala s lidma,a někteří nebyli zrovna zdraví a voňaví…teď jsem v 8tt a jsem ráda,že jsem doma,protože ty ranní nevolnosti jsou nevyzpytatelné!Tak užívej tak jako ostatní:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
388
5.2.09 13:16

Ahoj, já byla doma od 8 tt, dělám na úřadě a ty lidi jsem nemohla snést, pořád jsem zvracela a celý den mi bylo děsně zle. Doktorka mi teda nabídla nemocenskou jen co zjistila, že jsem těhotná, ale já chtěla dodělat rozdělané a bylo to teda na hraně, měla jsem každý večer pocit,že nedožiju rána. Pak sem zůstala doma a krásně si užila celé těhu v pohodičce.
Přeju vše dobré a neboj doktorovi říct, že nemocenskou chceš, dnes s tím vážně nedělají problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
218
5.2.09 15:16

Ahoj, vůbec nemysli na to, že by se mohlo mimčům cokoliv stát. Já jsem takhle stresovala celé těhotenství a při každém píchnutí už jsem to vzdávala a šílela, že o miminko určitě přijdu, že to přece není možné, abych zrovna já měla takové štěstí a porodila zdravé dítě. A jak vidíš, tak mám už skoro dvouměsíčního cvrčka, který to všechno vybojoval za nás oba. Bohužel jsem si kvůli té mé věčné nervozitě těhotenství vůbec neužila, tak neudělej stejnou chybu. Třeba už další děti mít nebudeš, tak si to užívej TEĎ :) Přeju hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
750
3.12.14 22:12

Holky taky bych potrebovala poradit jsem na zacatku t v utery mi dr vypocita v utery.mam stredni skolu a ted jsem sla jeste na ucnak cukrarky furt si rikam ze to do pololeti dam protoze mi chodi sirotci duchod a penizky potrebujem ale ted uz jsem si napsala tenhle tyden omluvenku ze jsem nemocna pokud bych rekla ze jsem tehotna vyhodi me hned.je mi zle a jsem slaba tenhle tyden silene a dr mi neschopenku ani omluvenku dat pry nemuze ze jsem studentka tak vubec nevim co delat kamaradka to mela stejne2mesice zle a potom pohoda az do konce rocniku to zvladla. nevim jestli mam narok na nejake penize krome na bydleni abych nezustala uplne bez penez. dekuji za kazdou radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí