Špinění v 21.tt

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3241
4.2.09 20:46

Špinění v 21.tt

Holky, dnes jsem byla na velké UTZ, vše bylo v pořádku a teď jsem začal a lehoulince špinit. Jen na papíře. Včera jsem se velmi vystresovala. Myslíte, že to může mít souvislost? Mám se bát, že něco není o.k?Nešpiníte někdo také tak? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2047
4.2.09 21:07

Ahoj, a nevyšetřoval tě i tam ve vnitř mudr? Já krvácela po kontrolách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2047
4.2.09 22:01

Pokud to není jasně červená krev a nekrvácíš často, tak by to mělo být dobré. Také jsem někdy špinila z ničeho nic. Ale stejně jsem druhý den hned Dr zavolala. To je jak na potvoru, že se to objeví večer, když nikdo v ordinaci není. Tak přeji at to nic není a zdravé pohodové těhu :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43028
5.2.09 08:19

Ahoj, sestra (u gyndr) mě ubezpečovala, že mírné špinění je normální a že mám bejt v klidu a přijít při krvácení. nechtěla mě ani onbjednat. Naštěstí jsem měla druhý den plán. kontrolu a měla jsem krev v kanále čípku, hematom nebyl a gyndr se tvářil, že pohoda (ale to se tvářil, ikdyž jsem měla hematom).

Okamžité kontroly při špinění a krvácení (slabším) mají asi jen ten smysl, že se matka uklidní, pokud se nic neděje. Pokud se děje a při krváceníé obvykle dr nařídí klid na lůžku, ale málokdy se provádí nějaká skutečná léčba, jen se čeká, jak se to vyvine. Takže se nejspíš nic nezanedbá, pokud si špinící lehne do postele a vezme si ascorutin, protože pokud má potratit, potratila by ve špitále taky. Ale jít na gyndr a nechat si říct, že dítě je OK a že krvácvení je třeba z překrveného čípku, má nezanedbatelný uklidňující efekt.

Kladla jsem dotaz edoktorovi kouckému a ten mi dokonce psal, ze ani při hematomu žádný klidový režim nemůže ovlivnit prognózu těhoternství, že co se má potratit, se postě potratí a naopak.

Takže doporučuji gyndra navštívit, pokud je to technicky možné (při špinění je to docela legitimní důvod), jinak klidový nebo alespoň šetřící režim a ascorutin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
5.2.09 14:08

Holky, díky, ono je to špinění v uvozovkách, jednou za čas je na papíře tmavěhnědý hlen. Není to ani na kalhotkách. Tak moc díky. Povzbudily jste mě:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí