Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Nazdárek mám takový příběch o který se chci podělit. Na začátku Června jsem dostala MS ale trval déle než měl tak mě gyndař poslal do nemocnice na kyretáž. Ještě ten den jsem jela do nemocnice vzaly mi krev a poslaly mě domů, že mám dorazit druhý den na operaci byl to zákrok na jeden den. K večeru mi volaly z nemocnice že mám pozitivní těhu test a že se mám ráno ihned dostavit. První operace dopadla dobře, ale za tři dny zjistily že mi těhotenský hormon neklesá ale stoupá přičemž by po kyretáži měl padat.Tak jsem pro jistotu šla znovy na sál a tam mi zjistily mimoděložní těhotenství ale bylo ukryté ve vejcovodu. Jelikož to něšlo niak odstranit sebralimi celej jeden vejcovod.Ted jsem 3 měsíce po operaci a zjistila jsem že jsem ve 4 týdnu
, doktor na ultrazvuku uvyděl dva váčky 1 -5mm, 2- 3mm.Ale říkal že ten menší odchází pryč a začínám lehce špinit. Nasadil mi asi patery prášky na to aby se to udrželo. A nějaké na krev aby se zastavila…Ale ten nejmenší váček je nad tím největším a bojím se že když ten jeden odejde tak sebou veme ten druhej…Jsem hrozně ráda že se to povedlo ale bojím se že se vzápětí něco pokazí…Po6 letech snažení by to bylo velké zklamání..
K vám to mimčo prostě chce
A jen tak to nevzdá. Držím palečky aby vás teď už nic špatného nepotkalo a mimčo pěkně rostlo ![]()
Hodne stesti a uz zadne zklamani ale jen radost z tehotenstvi.
Ahoj tak jsem zkončila v nemocnici. Včera večer jsem dorazila s krvácením a šílenými bolestni v podbříšku, nechali si mě tu na pozorování jelikož je možnost dalšího mimoděložního těhu.
večer ze mě vypadl celkem velký kus a byl dost tvrdý tak se bávám toho že jsem potratila ale stále krvácím
.Čekám na zítřek na ultrazvuk ten by měl říc víc ale doktor říkalže tak vraném stádiu těhu je to rizikový a ultrzvuk je nepřehledný…tak se obávám zítřku Míša
@mandys ahoj drzim ti palecky at to dobre dopadne a miminko je v poradku.
@mandys ahoj drzim ti palecky at to dobre dopadne a miminko je v poradku. Me se tohle stalo taky jsem citila ze ze me neco vypadlo a zacala jsem krvace ale bohuzem me rekli ze jsem potratila
snad to tobe nereknou a budete s mimi v poradku
.