10tt - nafouklá jak balón

zdenka_v
1.10.12 21:36

10tt - nafouklá jak balón

Ahoj holky, prosím poraďte. Jsem teprve v 10tt a trpím šíleným nadýmáním. Ať sním v podstatě cokoliv, jsem strašně nafouklá. Bolí mě břicho a espumizan nezabírá. Nevím, co jiného si můžu vzít. Mimčo je v pohodě, bolí mě břicho v oblasti střev. Prosím poraďte co na to. Díky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2017
1.10.12 21:41

Za sebe jsem chtěla poradit espumisan, ale píšeš, že nepomáhá… :nevim: taky jsem si musela dávat v těhu pozor, co plácám :mrgreen: chutě jsem měla, ale žaludek a střeva na některý kombinace nestačil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4466
1.10.12 21:51

Vem si nějaký olej (klidně olivový) a jemně si masíruj břicho v „ďolíku“ vedle kyčle. Jako na břichu. Sakra neumím to moc dobře popsat. Nemusíš nijak zvlášť mačkat, prostě jako se to dělá miminkům :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
1.10.12 22:33
Ahoj, já to tak měla asi půlku těhu a jediné co mi zabíralo byla Laktuléza, ta se může a myslím, že je dost účinná. Hodně jsem jedla ovoce a zeleninu, ale k ničemu to nebylo.
@zdenka_v píše:
Ahoj holky, prosím poraďte. Jsem teprve v 10tt a trpím šíleným nadýmáním. Ať sním v podstatě cokoliv, jsem strašně nafouklá. Bolí mě břicho a espumizan nezabírá. Nevím, co jiného si můžu vzít. Mimčo je v pohodě, bolí mě břicho v oblasti střev. Prosím poraďte co na to. Díky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
1.10.12 22:34
Oprava : LAKTULÓZA. A ne že by ovoce a zelenina byla k ničemu to ne já ji miluji, ale co se týče té zacpy tak nic.
@RadkaOR píše:
Ahoj, já to tak měla asi půlku těhu a jediné co mi zabíralo byla Laktuléza, ta se může a myslím, že je dost účinná. Hodně jsem jedla ovoce a zeleninu, ale k ničemu to nebylo.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí