Holky, jsem těhotná - co teď

Anonymní
1.10.12 17:48

Holky, jsem těhotná...

Tak abych to objasnila..

Doma mám už jednu skoro roční holčičku. Je hodná, šikovná, moc nepláče od začátku nebyl skoro žádný problém, jen je trochu živá :lol:…porod byl naprosto pohodový, o miminko jsme se snažili víc jak 2 roky a nakonec se zadařilo a my jsme byli nejšťastnější pár na světě. Vzali jsme se..máme pohodový vztah. CO BY ZATO JINÍ DALI 8)

No a kde je problém..nyní proběhl od porodu první nechráněný sex a ani ve snu by mě nenapadlo, že za víc jak měsíc co jsem se konečně odvážila si udělat těhotenský test, tak bude pozitivní..prostě se nato ještě necítím :nevim: jsem mladá, chtěla jsem jít do práce, vydělávat, zajet si na dovolenou s rodinkou..měla jsem úplně jiné představy a teď? Jsou fuč..nevím jak to manželovy říct, děsím se dalšího porodu i když ten první byl pohodový..já prostě necítím to co jsem cítila, když jsem byla těhotná poprvé :,(

Finančně by jsme to zvládly i když by byl rozpočet napnutý, byt máme taky celkem velký, ale obav mám pořád víc než dost :(

Poraďte, co by jste dělali na mém místě? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
492
1.10.12 17:52

V první ředě řekni manželovi že jsi těhotná a on už tě navede co dál a určitě tě podrží :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8071
1.10.12 17:54

Co blázníš. Budeš ráda, že máš děti takzvaně z jedný vody. :kytka: :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
1.10.12 17:54

Myslím, že je to pro tebe ještě takový šok, pořebuješ to vstřebat :kytka: Já jsem podruhé otěhotněla 8m po prvním porodu, bylo to takové neplánovaně plánované, jako druhé mimčo jsme chtěli, ale protože jsme se o první snažili skoro 3r, tak jsem po porodu HA brát nechtěla. No a vyšlo to takhle rychle. Ze začátku jsem taky nevěděla co a jak, o interupci jsem teda neuvažovala ani chvilku, ale prostě to byl takový šok, že se to povedlo tak brzo. No a dneska jsem ráda, děti jsou 17m od sebe, skvěle si rozumí, krásně si vyhrajou spolu, jsou opravdu velcí parťáci, jeden bez druhého ani ránu :kytka: Kdybych plánovala třetí, tak bych ho taky chtěla takhle brzo, je to fajn ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
1.10.12 17:55

Po druhém porodu neprovozujte nechráněný sex ;)
Zvládneš to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.12 18:00

Holky díky, o interupci asi taky neuvažuju..zas si říkám, že máme všechno nové, 2 kočárky, postýlky, kupu hraček a ostatní ty blbosti co se dnešním dětem kupujou, tak by to bylo zezačátku téměř zadarmo, ale je to vážně šok…My jsme taky chtěli 2, ale tohle mě ani ve snu nenapadlo :oops:

• Citovat
  • Upravit
14367
1.10.12 18:01

A proč jsi měla teda nechráněný sex, když dítě nechceš?
A k otázce-já bych si samozřejmě miminko nechala, ono za nic nemůže. Budete cestovat místo s 1 s 2 dětmi.

Příspěvek upraven 01.10.12 v 18:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
1.10.12 18:03

Co já bych za to dala :-).Každopadne přeju at to dopadne dobře :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.12 18:06

@maraida proč jsme měli nechráněný sex to ani nevím…prostě jsme si řekli, že je stejně blbost aby to vyšlo, když na první jsme čekali tak dlouho..samozdřejmně je blbost si něco takového myslet, ale já jsem tomu fakt nevěřila..Vím, že se dá cestovat i s dvěma dětmi..s malou jezdíme všude možně, ale s dvěma už to bude horší, máme malé auto..prostě mě zatím napadají jen tyhle věci no. :think:

• Citovat
  • Upravit
24603
1.10.12 18:07

Já to tedy moc komentovat nebudu ale k miminku blahopřeji a neboj, až se narodí tak budeš opět ta nejšťastnější :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
1.10.12 18:09

To zvládneš! :) Pokud máte dobré zázemí tak to zvládneš. Chápu, že to je šok, ale až to vstřebáš, začneš se na miminko těšit.
A jak psal už někdo výš, budete mít aspoň dětičky „z jedné vody“, budou si pak v budoucnu i víc rozumět, ty nebudeš mít takové výdaje teď - všechno se hezky podědí. :)
Držím palce!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14367
1.10.12 18:13

Určitě si miminko nech. Zvládneš to :hug: Já už co nevidět plánuju další, jen kdyby to šlo tak hladce jako u vás :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3890
1.10.12 18:18

Tak to byla vase nerozvaznost ta fazolka za to ted nemuze :nevim: ja bych chtela 2. hned ale nemuzu :( neboj za chvilku se z toho soku dostanes a budes se zasa tesit :hug: aspon budu bliz vekove a budou si spolu hrat… drzim palecky a urcite to co nejdriv oznam muzikovi :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.12 18:20

Jasně, že vzít si ho nenechám..neříkám, že mě to nenapadlo, ale jak říkáte…budou brzo po sobě..za pár let si budou rozumět :)

• Citovat
  • Upravit
12743
1.10.12 18:21

Zakladatelko tak pokud se při sexu nechráníš tak musíš počítat s tím že můžeš otěhotnět! to přece není zas takové překvapení :nevim: buď vděčná za to že nemusíš na druhé dítě zase čekat tak dlouho. zvládnout se to dá a pokud o interupci neuvažuješ tak ti ani nic jiného nezbývá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí