Holky, jsem těhotná - co teď

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2890
1.10.12 18:21

To je jen takovej ten první šoček, počkej za týden, budeš jásat a budeš nejšťastnější na světě. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
1.10.12 18:24

To víš, že jo ;) navíc plno věcí a hraček máš po prvním dítku, takže ani finančně to nebude žádná hrůza. U nás jediná větší investice byla za sourozenecký kočárek, ale zase jsem ten původní po první dcerce prodala, takže to nebyla žádná tragédie. Navíc kočárek jsem po půl roce prodala za skoro stejnou cenu jako jsem ho koupila ;) Protože mám druhé dítko kluka, tak růžové hadříky po dcerce jsem prodala, místo toho nakoupila modré a bylo vyřešeno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9454
1.10.12 18:37

To je sok teda..ze clovek po nechranenym sexu otehotni ze? :mrgreen: :mrgreen: ale jinak blahopreju k miminku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3069
1.10.12 18:42

Bud ráda že to budeš mít při jednom. Já mám 7m mimčo a tedka se snažíme o druhý. Klidně bych si to s tebou vyměnila :-D držím palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3359
1.10.12 18:44

Moc Ti gratuluju, rekni to manzelovi, to zvladnete a budete to mit odbyte… :) za dva roky muzes zacit pekne chodit do prace a vsechno stihnes!!! :hug: :hug: Pisni nam pak, co rekl manzel!!! :pankac: :pankac: Ale rozhodne blahopreju!!! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.12 18:57

Holky, já vím, jak je to s tím nechráněným sexem :mrgreen: sexuální výchovu jsme měli už na základce a věřte mi, že jsem dávala pozor :mrgreen: Jen mě to prostě zarazilo, že to šlo tak brzy…jak jsem tady psala ;) Manžel příjde v 8 domů..nějak nenásilně mu to oznámím a uvidíme ;)

• Citovat
  • Upravit
5679
1.10.12 19:04

Ahojky, já mám doma už 2 a pul letou holčičku, nejdříve jsem chtěla jak ty do práce a druhé tak za 5,6 let.. ale během posledního půl roku uvažuji že nejlepší je mít děti co nejdříve po sobě.. už jen že si budou více rozumět a jak jsi psala, máme nakoupeno tolik věcí na mimi, aspon už tolik neutratíme.. takže právě v tuto chvíli jsem vysadila antiko a uvidíme zda nám se zadaří.. :kytka:
Tak tobě gratuluji že to bylo tak rychle..
Ale řeknu ti, my po porodu se taky nechránili, ještě jsem mojemu říkala at to ukončí ven.. hmmm a zapomněl, já si hned druhý den šla pro postinor, protože vím jak po porodu otěhotnět je raz dva :hug:
Držím palečky a pisni co manžel :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10848
1.10.12 19:05

Počáteční děs z toho, jak to zvládnu jsem měla u všech svých plánovaných (sic!) těhotenství :) I když tedy míchaný s nadšením.

Ten pocit za chvíli přejde, neboj.

a co to je za větu? " co mám dělat"? no asi toho prcka porodit, vychovat a jednou mu hlídat vnoučata :)
To dáš, věř mi. Bude to fajn. Mohla bys mít děti i s podstatně menším věkovým rozdílem :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7602
1.10.12 19:14

Počáteční šok přejde, sice asi ně hned, ale přejde. Mě se šok držel asi dva měsíce a to jsem otěhotněla, když bylo prvorozenýmu mnohem míň :mrgreen:
A teď? Neměnila bych, ani za nic. Jsou skoro dvojčata, úžasně klidný a hodný děti, co si hrají spolu, starší učí mladšího, mě skoro nepotřebují ;) Začátky byli krušný, to jasně, ale měla jsem chlapa pořád doma, takže pomáhal opravdu hodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4961
1.10.12 19:20

Gratuluji, taky jsem při druhém už nebyla tak „hotová“ a při třetím neplánovaném jsem hotová ještě míň :lol: :lol: :lol: .Ale přesně, budou po sobě, manžel bude šťastnej jak blecha, uvidíš. Buď v klidu. Já to i obrečela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6051
1.10.12 19:26

Gartuluju a těš se, bude to super, líp ti to vyjít nemohlo - budeš mladá maminka, síly ti chybět nebudou…a děti budou parťáci…do práce se budeš moc vrátit brzy a budeš už mít dvě děti časem si sama řekneš, že to líp načasovat nešlo - neboj život málokdy přináší věci tak jak si je plánujeme - mnohdy naštěstí pro nás ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
1.10.12 19:37

K nechráněnému sexu se vyjadřovat nebudu. Ale - doporučila bych ti obrátit se ihned na socku a upravit si výši rodičáku, abys alespoň nějaké peníze vybrala, max můžete měsíčně dostávat 11 a nějaké drobné, a pak jít na mateřskou co nejdéle a hlavně to všude nahlásit, protože nemůžeš pobírat obě dávky najednou., Jinak narovinu - mě by ze dvou dětí takhle věkově blízko švihlo. To by nebyl rodičák, ale očistec. No ale co naděláte, už je zaseto, tak se musíte postarat, držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.10.12 21:43

Tak tatínek byl nadšený :andel: Holky, ještě jednou díky za podporu :hug:

• Citovat
  • Upravit
8781
1.10.12 22:00
@Anonymní píše:
Tak tatínek byl nadšený :andel: Holky, ještě jednou díky za podporu :hug:

Tak to mám radost :palec: ;) já se potají trošku obávala jeho reakce ;) tak at jste zdraví :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
1.10.12 22:05

Gratuluju. Buď ráda, že se podařilo otěhotnět hned, když jste měli u prvního problémy.
A co se týká cestování, věř, že je lepší mít děti blízko u sebe.
Nebudeš řešit dilema, že bys s 5ti letým mohla třeba na hory, ale co s miminkem.
Dovolenou-cestování přizpůsobíš oběma.

Věř mi, mám děti 2roky od sebe -dobrovolně, dovolené jsme zatím absolvovali jen v ČR a vždy k max spokojenosti oběma.1.dovolenou jsme absolvovali, když bylo holčičce (starší) 7 měsíců, jezdíme každý rok (i 2.miminkem).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí