Těhotná? Nebo.....

95
22.6.15 09:22

Těhotná? Nebo.....

Ahoj holky, chtěla bych se zeptat, včera ráno jsem si dělala těh. test a vyšly mi dvě čárky. Dělala jsem druhý a zase dvě, miminko si mooc přeju, takže jsem se začla pozorovat a i jsem si přebrala dny před testem a zjistila jsem, že mě docela často boli pod břichem a víc na levé straně… mám strach aby to nebylo mimoděložní těhu. :( :think: A nebo to k těhotenství prostě patří? Děkuji za odpovědi… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7376
22.6.15 09:25

A tady myslis, ze mame vestecke koule? :D zajdi na gyndu:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
22.6.15 09:29

No, napíšu jak jsem to měla já. Taky jsem na testu našla //, pobolíval mě podbřišek (což je normální) a bolelo mě hodně i po pravé straně. Nakonec jsem šla v 6tt k doktoru kvůli mykoze, dr něco málo viděl - hlavně qale viděl volnou tekutinu za dělohou a poslal mě do nemocnice s podezřením na mimoděložní. V nemocnici nají o hodně lepší UTZ, tam našli v děloze váček a v něm žloutkový váček. Tekutinu za dělohou viděli také a prý i to může být znak mimoděložního, ale také tam může být tekutina po ovulaci a časem se vstřebá. Takže takhle.
Jinak po stranách mě píchalůo, bolelo a tahalo celé těhu, prý od napínajících se vazů.

Příspěvek upraven 22.06.15 v 09:29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
546
22.6.15 09:29

Ahoj ted mám to samé taky mě bolí pod břichem dnes jsem si dělala test a je tam duch :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9452
22.6.15 09:30

Zajdi na gyndu.Taky jsem mela bolesti. A mimodelozni me napadlo, nastesti bylo vse v poradku. :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13119
22.6.15 09:48

Máš dvě čárky, tak těhotná budeš. Občasná bolest k těhotenství patří, začínají se dít změny, natahuje se děloha, vazy… Pokud to nejsou křeče nebo nesnesitelné bolesti, k dr. bych neletěla, myslím, že mimoděložní by byly bolesti dost velké, že bys to nepřehlédla. Takhle tu budeš psát, že tam dr. nic neviděl a budeš plašit, jestli to prosperuje nebo ne. Počkej s návštěvou dr. zhruba do 8tt a teprve pak tam jdi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
22.6.15 09:51

Děkuji moc za odpovědi, doufám, že to je vše dobrý.. teď plaším páč si mimino přeju nepopsatelně moc a po dvou letech snažení se mi zobrazily dvě čárky… :-)))) tak snad to tedy bude oka a bolesti nejsou tak silné abych byla v křečích.. tak uvidím. :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
22.6.15 12:58

@Zanyy já souhlasím s @ynax. taky bych nešla pokud bych neměla bolesti hodně velké nebo křeče. Já šla kvůli mykoze dřív, tak jsem se zmínila o těch bolestech. kvůli bolesti bych nešla, nebylo to nic vyloženě velkého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
95
22.6.15 17:17

Jojo, já to nechám tak a uvidím.. :-) dneska jsem si udělala ještě jeden test a zase byl pozitivní, břicho mě nebolí zas moc, jen sem tam mě v něm píchne ale já jsem taková, že mám strach, ať není něco špatně, tak se hned jak koza ptám. :roll: :lol: Jinak děkuji:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí