Těhotná, nebo ne?:D

Anonymní
19.11.20 15:59

těhotná, nebo ne?:D

Citlivost bradavek týden do mestruace

Krásný den holky.. v sobotu 14.11 jsem byla s přítelem. Bylo to něco okolo ovulace, ale nemám pravidelný cyklus, tak ovulaci na sobě moc nepoznám..Nejprve jsem ho udělala rukou, normálně si penis otřel a byl se vymočit a cca po 4-5 hodinách ho do mě jenom na pár přírazů strčil bez kondomu, neudělal se a navíc přítel nemá preejakulát, myslela jsem si, že to nejde, ale přesvědčila nás o tom i naše doktorka..;) Dnes je 19.11 a za 5 dní mám dostat menstruaci a mám nějaké citlivé bradavky a občas mírně mě mírně píchne v podbřišku. Je možné, že to bude takhle před tou menstruací, nebo je možnost, že bych byla těhotná? Já bych miminko i brala:) Děkuju. Krásný den. Edita

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2096
19.11.20 16:03

Nejlepší máš počkat jestli dostaneš MS nebo ne.. A pokud se neudělal do tebe je minimální pravděpodobnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15160
19.11.20 16:09

Na 99,9% nejsi těhotná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
19.11.20 16:15
@Anonymní píše:
Citlivost bradavek týden do mestruaceKrásný den holky.. v sobotu 14.11 jsem byla s přítelem. Bylo to něco okolo ovulace, ale nemám pravidelný cyklus, tak ovulaci na sobě moc nepoznám..Nejprve jsem ho udělala rukou, normálně si penis otřel a byl se vymočit a cca po 4-5 hodinách ho do mě jenom na pár přírazů strčil bez kondomu, neudělal se a navíc přítel nemá preejakulát, myslela jsem si, že to nejde, ale přesvědčila nás o tom i naše doktorka..;) Dnes je 19.11 a za 5 dní mám dostat menstruaci a mám nějaké citlivé bradavky a občas mírně mě mírně píchne v podbřišku. Je možné, že to bude takhle před tou menstruací, nebo je možnost, že bych byla těhotná? Já bych miminko i brala:) Děkuju. Krásný den. Edita

Ty by si miminko brala a co přítel? Ale ne, nejspíš těhotná nebudeš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
19.11.20 16:32

Pravděpodobně těhotná nejsi. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6061
19.11.20 16:32

Šance minimální.
Ale pokud bys miminko brala, tak souložte normálně a ne jen na pár zasunutí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.11.20 16:37

Zpoždění a negativní těhotenský test

Dobrý večer dámi, s přítelem se snažíme už přes rok o miminko… Mám už 4 dny zpoždění včera ráno jsem si dělala test a byl negativní… Mám poslední dny dost citlivé bradavky aji když je mám v podprsence tak stačí mě pohladit přes ně a bolí to… Skusim udělat za 2 dny ještě jeden test ale chtěla bych poradit od skusenejšich… Myslíte že bych mohla být konečně těhotná?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.11.20 16:38

Zpoždění a negativní těhotenský test

Dobrý večer dámi, s přítelem se snažíme už přes rok o miminko… Mám už 4 dny zpoždění včera ráno jsem si dělala test a byl negativní… Mám poslední dny dost citlivé bradavky aji když je mám v podprsence tak stačí mě pohladit přes ně a bolí to… Skusim udělat za 2 dny ještě jeden test ale chtěla bych poradit od skusenejšich… Myslíte že bych mohla být konečně těhotná?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
19.11.20 16:42

Budu mít divný dotaz ale, nestalo se Vám někomu že by se oddalila menstruace urologickym čajem? Neměla jsem žádný zánět ale pila jsem ho jelikož jsem v práci jiný neměla.. Tak mně to jen zajímá. 5 den meškám včera jsem si dělala tt z druhé moči a byl negativní. Test 15.11 kdy jsem to měla dostat byl také negativní.. Tak mně zajímá zda se to někomu už stalo.. Dříve jsem si měřila bt tak jsem si ji pro jistotu dneska zmerila normálně mám 36,6 teď 37,1..nevim už mne nic nenapadá. V pondělí se chystám k dr.. Díky za odpovědi

• Citovat
  • Upravit
14313
19.11.20 18:21
@Anonymní píše:
Citlivost bradavek týden do mestruaceKrásný den holky.. v sobotu 14.11 jsem byla s přítelem. Bylo to něco okolo ovulace, ale nemám pravidelný cyklus, tak ovulaci na sobě moc nepoznám..Nejprve jsem ho udělala rukou, normálně si penis otřel a byl se vymočit a cca po 4-5 hodinách ho do mě jenom na pár přírazů strčil bez kondomu, neudělal se a navíc přítel nemá preejakulát, myslela jsem si, že to nejde, ale přesvědčila nás o tom i naše doktorka..;) Dnes je 19.11 a za 5 dní mám dostat menstruaci a mám nějaké citlivé bradavky a občas mírně mě mírně píchne v podbřišku. Je možné, že to bude takhle před tou menstruací, nebo je možnost, že bych byla těhotná? Já bych miminko i brala:) Děkuju. Krásný den. Edita

Buď ms dostaneš nebo ne… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
21.11.20 10:45

Myslim že tehotna nejspíš nebudeš, spis si na to hodně zaměřená, je normální že se ms někdy zpozdí z různých důsledků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí