Těhotná - netěhotná?

5.5.14 09:04

Těhotná - netěhotná???

Ahojte maminy, můj dotaz se týká mojí kámošky, která se snaží o miminko. Stalo se jí to teď dva cykly za sebou. Prostě pár dní před termínem MS se jí objevil duch na těhu testu, byl teda už docela znatelnej, opravdu žádná sugesce. A potom těsně před Ms začal slábnout a potvora dorazila. Ale byla jen slabá, tak si myslím, že kdyby se jednalo o ranný potrat, byla by silnější. Nemáte někdo podobnou zkušenost? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2597
5.5.14 09:06

Z toho duvodu se doporucuje delat test az po vynechane ms, chjooo vzdyt to neni nic sloziteho na pochopeni, pak je zbytecne zklamana

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35791
5.5.14 09:06

Ze si nema delat testy pred ms..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4637
5.5.14 09:07

Biochemicke tehotenstvi? Zarodek si jen „skrtnul“ o sliznici. Jinak carka neni hned po zahnizdeni silna, mohl to byt i ten potrat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
5.5.14 09:08

Tak to je asi jasné, byl to potrat. Já jsem při potratu krvácela minimálně, takže síla menstruace s tím příliš nesouvisí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
5.5.14 09:09

Já bych to potratem asi ani nenazývala. Prostě se ten zárodek neuchytnul a odešel s MS. Ať si o tom kámoška něco přečte a dozví se, že za prvé nemá testovat, dokud ji MS nemešká a za druhé, že je tohle běžné víc, než si ženský myslí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
5.5.14 09:10

Je to přirozený proces, něco bylo špatně a odešlo to s MS, kdyby netestovala, nevěděla by o tom. Děje se to přirozeně, spousta nás tím prošla a ani o tom neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68975
5.5.14 09:11

Ja ted mela solidniho ducha na testu v den, kdy mi potvrdili zcela negativni hCG v krvi. Takze to svadim na blby test. Dalsi uz jsem si samozrejme nedelala, krev ze me ted tece proudem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
5.5.14 09:13

To jo netestovat to se to radí jenže když je ženská zoufala a třeba už rok nemůže otěhotnět, tak to prostě nevydrží a testne já to docela chápu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68975
5.5.14 09:16

O dite se snazime asi 9 let (s jedinou prestavkou, kdy se nam to nastesti jednou podarilo) a zasada netestovat driv nez po nekolika dnech zpozdeni MS je genialni vynalez a usetrila mi tolik problemu a zbytecnych stresu!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
5.5.14 09:19

@veruskatecka pak ale s touhle možností musí počítat - že to nemusí vyjít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
5.5.14 09:31

Takhle končí víc jak půlka začínajících těhotenství, běžná záležitost, jen ty, co netouží po těhotenství a netestují brzy, tak o tom ani neví.

Rada, co bych udělala, pokud má slabou menstruaci, může mít nízkou sliznici, takže bych brala kontryhel, ne čaj, ale kapky, koupí se v lékárně, stojí stovku, pije se první polovinu cyklu, ajá bych zašla za svým gynekologem, mám k němu důvěru, a řekla mu to, a nechala si napsat nějaký progesteron.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
5.5.14 09:52
@veruskatecka píše:
To jo netestovat to se to radí jenže když je ženská zoufala a třeba už rok nemůže otěhotnět, tak to prostě nevydrží a testne já to docela chápu.

Jenže to brzký testování jí stejně v ničem nepomůže… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
5.5.14 10:00

Tak se všechny zblázněte, že někdo testuje již před MS, ono je to někdy těžké vydržet když příznaky to nasvedčují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
5.5.14 10:02

@luciekal kdo tady blázní, bylo jí to normálně vysvětleno. Tak to prostě je a když testuje brzy, zjistí těhotenství, o kterém by normálně nevěděla. :nevim: Pokud jí to nevadí, ať takhle testuje dál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí