Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky.:) přidejte se ke mě, kdo se začíná snažit v červnu
ať na to nejsme sami.
Ahoj
tak já bych také chtěla od června zase začít se znovu snažit o mimčo.
Zdravím, také doufám, že v červnu už ze mě bude zase snažilka. Teď každým dnem vyhlížím první porevizní MS.
Ahoj, my se snažíme o první od začátku roku 2013, tento měsíc asi opět nic, tak jdu k vám.
Ahoj Míšo!
Taky jsem si říkala, zda nezaložím tuhle skupinu. No já už se nemůžu dočkata, až to znova dostanu (po SP) a mužem se začít snažit… všude samí mimina a těhotný… ![]()
@medmenka jj já též. počkám na konec šestinedělí a jdeme na to
a snad se to povede brzy. @Hatšepsovet kdy si měla revizi? měla si ZT? @Yustýna
,jasný pojď za náma. to mě mrzí, že to pořád nejde.ale ono půjde určitě. neboj ![]()
@sevilla no jako mi povídej. dneska jsme byli v hornbach a kolem nás furt chodila jedna a ta samá baba, samozřejmě těhotná, tak v 5 měsíci, už měla bříško, a mě to úplně sralo!
říkala jsem si, doprčic, proč už já nemůžu mít takový břicho? ale ono bude! musíme tomu věřit ![]()
@medmenka no víš co, revizi jsem měla předevčírem, takže ještě za dlouho. minimálně asi ještě ty 4 týdny. ale bůhví kdy dostanu MS.jako snad se mi to nějak extrémně nerozhodí. ale i před otěhotním jsem měla celkem dlouhý cykly.
@misa1967 tak to je ještě hodně krátká doba po revizi ale ono to uteče jak voda. Já mám normálně také dlouhý cyklus a po SP jsem to dostala asi o 14 dní déle než normálně. My se snažíme o první mimčo asi 8 let už začínám být s toho všeho dost unavená, ale stále se nechci smířit s myšlenkou že dítě nebude. Kolem mě i v rodině samé těhule a já jen závistivě koukám ![]()
Tak u vás to jde přirozeně ne? A kolik ti je?
@medmenka no jasně. uteče to.teda 8 let a pořád nejde? zkoušejte to dál, prostě to musí vyjít. já bych se s tím teda taky nechtěla smířit. no v březnu jsme si řekli, že se začneme snažit a hned první cyklus jsem otěhotněla. říkala sem si, že se to napoprvé nemůže povést. a vidíš, taky to tak skončilo. jinak je mi 25 a jsem z Olomouce. a ty?
@misa1967 no já jsem taková snažilka veteránka
dlouho jsme se pokoušeli bez pomocí lékařů a od roku 2010 za pomocí CARU a bohužel pořád nic. Teda jednou se embrijko chytlo ale 7tt konec. To ty jsi ještě mladičká máš spoustu času, to mě už pomalu ale jistě ujíždí vlak, bude mi 34 let a jsem od Kralup.
Ahoj holky, my se snažíme už už teď od května ale nevim nevim, v březnu jsem byla na upt kvůli vvv ve 20. týdnu. Doufám že nám to co nejřív dopadne ![]()
@misa1967 Jj, ZT - afetální plodové vejce v 7+1, revize 28.3., chci počkat 2 MS a pak hurá do snažení.