Podivná, ale pravidelná menstruace

746
3.5.14 16:09

Podivná ale pravidelná menstruace

Ahoj holky, dámy.
Nemáte někdo zkušenost s takovou menstruací?

Mam ji přesně po 28 dnech. Pravidelnou snad na minutu, ale prvni den lehounce zaspinim. Pak 4-6 dny temer nic (lehounke spineni) a snad az po 5-6 dnech zacne „krvaceni“ tak dva dny, takze mam MS urcite tyden i vice.

Mate to nekdo taky tak? Tu divnou pauzu?
Preju si otehotnet a nevim, zda to treba neni nejaky hormon. vykyv.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7009
3.5.14 16:13

Menstruace se oficiálně počítáaž od prvního červeného krvácení. Těžko říct, co způsobuje to zašpinění, ale není to součást menstruace. Pokudkrvácenítrvá jen dva dny, může tam být nějaký problém s tuším žlutým tělískem, které udržuje tu fázi mezi ovulací a menstruací, aby se mohlo embryo zahnízdit. Upřímně řečeno bych to ignorovala a zkoušela pár měsíců, co to udělá, případně pak za dr a vše vylíčit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Run
20807
3.5.14 16:14

Předpokládám, že když jsi žena ve fertilním věku, tak chodíš ke gynekologovi. Tak bych se zeptala v první řadě jeho. Jinak co se týče mého cyklu, tak ne, takhle to nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
914
3.5.14 16:53

Já jsem to měla podobně. Začala jsem špinit to trvalo tři až 4 dny pak několik dní nic a pak mi začala menstruace. Po porodu už to tak nemám menstruaci mám normálně bez toho předchozího špinění. Otěhotnět mi trvalo dva roky, ale jestli to bylo tím to nevím a u doktorky jsem se nikdy neptala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14856
3.5.14 17:34

Ted to tak občas mám, jeden den zašpinění, pak třeba i vůbec nic a pak to teprv příjde a teprv od té doby to počítám. Ale už dvě děti mám a předtím to nebylo.

hele, ted na to prd, normalně souložte a kdyby nic, tak to pak zmiň.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
549
3.5.14 17:49

No mě se spíš stává že několik dní špiním a až pak přijde MS (nemám tam tu pauzu, kdy nic), nevím jestli to nemůže být nějakým výkyvem hormonů kolem ovulace, osobně mám pocit, že ji mám posunutou více ke konci cyklu, není tedy podle mě v polovině jak se běžně udává, odpovídal by tomu i termín porodu kdyý jsem oficiálně rodila „až“ 10 dní po termínu, ale otěhotněla jsem na „první dobrou“ jak říká můj muž :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.8.15 15:01

Ahoj mam dotaz.. vím že je tu hodně z vás co si mimčo přejí, ale řekla bych že na něho mám ještě chvilku čas.. už delší dobu mě trápí problémy jako záněty a tak a nyní jsem dostala od doktorky clotrimazol tablety.. včera jsem začla lehounce špinit a dneska se to moc nezměnilo. Minulý měsíc mi menstruace také nepříšla taková jaká bžně byla.. jelikož jsem plašan došla jsem si na test z krve po +- 21 dnech po styku a měl hěl hodnotu 0,0 a test z moči mi také žádnou druhou čárku neukázal.. jinak beru antikoncepci ale jak jsem psala jsem plašan a potřebuju slyšet názory dalších.. moc děkuju

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex